X

Yhteystiedot

Risto Heinämäki
OnnenTie 7
63610 Tuuri
p. 040 777 7787
yritysmyynti@tuuri.fi

Yritysmyynti

Kyläkaupan raudan, urheilun, retkeilyn ja kalastusvälineiden yritysmyynti on monipuolinen palvelukokonaisuus, joka on suunnattu erityisesti yrityksille, yhdistyksille ja julkiselle sektorille. Tarjolla on kattava ja monipuolinen valikoima.

Yritysmyynti toimii nopeasti ja joustavasti. Kauttamme hoidat hankintasi nopeasti ja joustavasti, tarvittaessa suoraan työmaalle toimitettuna. Tuotteet ovat saatavissa suoraan varastostamme.

Yritysasiakkaat voivat anoa yritysmyyntikorttia täyttämällä korttihakemuksen sivuillamme tai hakemalla hakemuskaavakkeen suoraan Kyläkaupan neuvonnasta. Vaihtoehtoina ovat luotollinen tai käteiskortti ilman vuosi-, tili- tai luottorajamaksuja. Huom! Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti, sillä emme käsittele puutteellisesti täytettyjä / epäselviä hakemuksia. Yrityskortin hinta on kyläkauppamaisen edullinen, vain 10 €.

Halutessasi voit tulostaa korttihakemuksen tästä. Korttihakemuksen voi palauttaa täytettynä Kyläkaupan Neuvontaan tai postitse: Veljekset Keskinen Oy, Yritysmyynti Risto Heinämäki, Onnentie 7, 63610 Tuuri.

Rekisteriseloste

JAA