Kyläkaupalla lauantaina huimaa menoa

BMX-näytöksissä luvassa vauhtia ja vaarallisia tilanteita

BMXJukka
Lauantaina 30.4. Kyläkaupalla klo 11, 13 ja 15 pidettävissä ilmaisissa näytöksissä hyppyrissä nähdään mm. vuoden 2010 BMX Suomen mestarit Jukka Mäennenä.

Tulevana lauantaina nähdään Kyläkaupalla huimaa menoa ja ällistyttäviä hyppyjä, kun Suomen parhaat BMX-kuljettajat esittelevät taitojaan kolmessa näytöksessä. BMX-pyöräilyn nimi tulee englanninkielen sanoista bicycle motocross ja se on eräs pyöräilyn muodoista, jota ajetaan varta vasten suunnitelluilla 20 tuumaisilla polkupyörillä.

Lauantaina 30.4. klo 11, 13 ja 15 pidettävissä ilmaisissa näytöksissä hyppyrissä nähdään vuoden 2010 bmx:n Suomen mestarit Jukka Mäennenä ja Eki Vainikka. Näytökset ovat viihdyttäviä ja näyttäviä, sekä sisältävät vaarallisia temppuja, kuten takaperinvoltteja.

Erittäin haastavaa pyöräilyn muotoa, flatland eli tasamaalla tapahtuvaa ajoa, on esittelemässä Suomen huippuosaaja Saku Kaarnane. Hän on tuttu mm. MTV3:n Ennätystehdas-ohjelmasta. Hänen esiintymisensä pitää sisällään mm. pyörällä tasapainottelua ja pyörän koordinaatiota sisältävien temppujen suorittamista.