Nuori Tähti –laulukilpailu Tuuriin

 

nuori_tahti
Yksi Nuori Tähti –laulukilpailun osakilpailuista kilpaillaan Kyläkaupalla lauantaina 16.7.
Nuori Tähti –laulukilpailu on lasten ja nuorten uusi tasokas laulukilpailu. Kilpailu toteutetaan mittavalla koko maan kattavalla yli 20 osakilpailun sarjana, joiden perusteella valitaan jatkoon 50 parasta laulajaa. Kilpailu suoritetaan karaoketaustoin. Finaali käydään elokuun 27. -28. päivä huipentuen suureen finaalikonserttiin. 12 finalistia saavat palkinnoksi CD-levyn, johon kootaan finaalikappaleet, sekä yksi heistä saa lisäksi Vuoden 2011 Nuori Tähti –tittelin.

 

Kilpailussa kaksi sarjaa

Nuori Tähti –laulukilpailussa on kaksi sarjaa, ala-aste ja yläaste. Kaikissa osakilpailussa lasten ja nuorten suoritukset taltioidaan videonauhalle ja ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee jatkoon pääsevät kuvattujen taltiointien perusteella. Laulukilpailun suojelijana ja päätuomarina toimii laulutaiteilija ja laulun opettaja Juhani Markola.

Idean isä ja laulukilpailun toteuttaja Jukka Silander Musamagiasta kertoo lähtökohtana uudelle lasten laulukilpailulle olevan tasokkaiden laulukilpailujen vähäisyys Suomessa.  Silanderin mukaan osallistuminen laulukilpailuun voi olla ainutlaatuisen kokemuksen lisäksi valtava ponnahduslauta aikuisten laulukilpailuihin ja edelleen jopa uralle musiikin parissa. Silanderilla itsellään on pitkä ja vankka kokemus lasten laulattajana ja kokemusta lasten laulukilpailujen järjestämisestä. Tulevaisuudessa kilpailu tullaan järjestämään vuosittain yhteistyössä yhdessä koulujen ja Melplay:n kanssa.

Yksi Nuori Tähti –laulukilpailun osakilpailuista kilpaillaan Kyläkaupalla lauantaina 16.7. Lisätietoa kilpailusta ja ennakkoilmoittautuminen osoitteessa www.musamagia.fi. Myös paikan päällä voi ilmoittautua kilpailuun.