Saunaa, silmäniloa ja musiikkia

Tuuri tarjoaa elämyksiä moneen makuun

 

tuuri_pinup
Keskiviikkona Nelosella klo 20 on tarjolla silmänruokaa Tavarapuodin puolella, kun joukko kauniita pin up -tyttöjä pistäytyy ostoksilla Tuurissa.

 

Saunamajuri on tuonut vankkurisaunansa Onnelan asiakkaiden iloksi ja vauhdikkaat veljekset Miro ja Miika pyyhältävät myös ympäri Onnelaa. Iloa, mutta myös silmänruokaa on tarjolla Tavarapuodin puolella, kun joukko kauniita pin up -tyttöjä pistäytyy ostoksilla. Lapintyttö Nita saapuu Tuuriin osallistuakseen Nuori Tähti-laulukilpailuun. Jukka pohtii arjen hienoutta, Katmandu haaveilee elämänkumppanista ja Tarjoushaukka hyvistä kaupoista. Tällä kertaa Tarjoushaukka kokeilee kuitenkin myyjän roolia Miljoona Kirppiksellä.

 

Netissä pintaa syvemmälle

Netissä on nähtävänä 5-osainen minisarja, jota ei telkkarissa näy. Tuurista tutut varastomiehet Danny ja Katmandu tutustuvat pääkaupungin kulttuuri-, ravintola- ja viihdeantiin sekä käyvät tutustumassa siihen ainoaan Kyläkauppaa suurempaan tavarataloon, Stockmanniin. Nettisarja on nähtävissä siis vain Nelosen kotisivuilla.

Netin lisämateriaaleissa Vesa kertoo, että hänen kaikki päätöksensä eivät perustu matematiikkaan vaan hän uskoo ja kuuntelee myös sisäistä ääntään. Vesasta olisi myös tylsää, jos kaikki onnistuisi aina automaattisesti. Jos asiat menevät pieleen niin silloin oppii aina jotakin uutta.

Nelosen kotisivuilla myös muuta "Mitä sitten tapahtui" -materiaalia, jota et tv:stä näe: www.nelonen.fi/ohjelmat/tuuri/etusivu. Kolmas jakso tulee uusintana sunnuntaina 16.9. klo 19.00 ja maanantaina 17.9. klo 17.45. Neljäs jakso tulee keskiviikkona 19.9. klo 20.00.