Pienet yksityiskohdat viimeistelevät tyylin

Kyläkaupasta asusteet erilaisiin kokonaisuuksiin

Naisten pukeutumisen osastolla on erinomainen tarjonta asusteita joka lähtöön ja valinnanvaraa saapuu lisää päivittäin. Veljekset Keskisen pukeutumisen ammattilaisten mukaan  syksyn trendi on kimallus. Asusteissa saa olla kimalletta, glitteriä ja isoja kimaltavia kiviä. Mitä enemmän kimallusta, sen parempi. Pienikin yksityiskohta voi tehdä koko asusta aivan eri näköisen. Värikäs huivi tai näyttävä koru piristää ilmettä helposti.

asusteet-kuva2
Asusta saa vähällä vaivalla näyttävän yhdistämällä siihen huivin, koruja, laukun...

Asusteita käyttämällä saa lisäväriä yksinkertaiseenkin  asukokonaisuuteen

Arkisesta asusta saa vähällä vaivalla juhlavan yhdistämällä siihen näyttäviä koruja ja laukun tai työhön soveltuvan kokonaisuuden kietaisemalla kaulaan tyylikkään huivin. Kyläkaupassa on tarjolla myös hyvä valikoima erilaisia päähineitä, jotka sopivat hyvin syksyisen lookin luomiseen. Valikoimissa on myös huiveja monissa eri väreissä ja tyyleissä. Kylmillä keleillä paksumpi huivi lämmittää mukavasti ja ohuemmalla huivilla voi piristää esimerkiksi toimistoasua.

 

asusteet-kuva1
Kyläkaupan valikoimissa on runsaasti huiveja monissa eri väreissä ja tyyleissä.

 

Lasten asusteet ovat  kauniita ja käytännöllisiä

Lasten pukeutumisessa pääasia tietenkin käytännöllisyys, mutta se ei estä asusteita olemasta myös hyvän näköisiä.  Esimerkiksi päähineitä on myynnissä joka lähtöön: pienille söpön pörröisiä hahmolakkeja ja herkullisen kirkkaita värejä, isommille pitkiä, löysiä pipoja sekä isoja tupsuja. Myös karvalakit eri kuoseissa ja materiaaleissa ovat edelleen suosittuja.

Lasten käsineissä valinnanvaraa on ohuista puuvillasormikkaista teknisiin kintaisiin. Valikoimissa on esimerkiksi erittäin käytännöllisiä veden ja kuran kestäviä käsineitä, jotka kuitenkin hengittävät paremmin kuin saderukkaset. Muun muassa Reiman, Lassien, Name Itin ja Lennen mallistoissa on myynnissä sekä päähineitä että käsineitä, jotka ovat samaa sarjaa ulkoiluvaatteiden kanssa. Näistä saa siis luotua kivan, yhtenäisen asukokonaisuuden.

Urheiluasusteetkin voivat olla trendikkäitä

Myös urheilupukeutumisen osastolla on asusteita, mistä valita. Monilta sporttimerkeiltä, kuten Puma, Bula, Buff, 2117 of Sweden, Husky, Rukka ja Catmandoo on jo saapunut paljon päähineitä ja hanskoja ja valikoima laajenee päivittäin. Tulevaan hiihtokauteenkin voi jo valmistautua, sillä hiihtoasusteet saapuvat täydentämään valikoimaa lokakuun aikana.  Urheilupukeutumisen osastolla on myynnissä asusteita myös lapsille.

Asusteet tekevät miehen

Asusteet eivät ole vain lasten ja naisten juttu - myös mies voi panostaa hyvännäköisiin päähineisiin ja kunnollisiin käsineisiin. Pienelläkin yksityiskohdalla on suuri merkitys, tyylikkäällä kaulaliinalla ja siisteillä hanskoilla voi huomaamatta tehdä vaikutuksen. Piponkaan ei tarvitse olla tylsä mainospipo, vaan oikealla pipon valinnalla voi tehdä suuren muutoksen muuhun asukokonaisuuteen. Sormikkaat voi valita päähineen ja kaulahuivin mukaan ja luoda helposti asiallisen tai vaikka näyttävänkin asun - tilaisuuden ja käyttötilanteen mukaan. Kyläkaupassa on myynnissä eri tyylisiä asusteita niin nuorille kuin myös aikuisemmille miehille, valinnanvaraa on paljon ja jokaiseen makuun.