EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Autoliike J. Rinta-Joupin POP-UP myymälä rantautuu Kyläkaupan Tavarapuodin Keskustorille kolmen päivän ajaksi 20.4.-22.4.2017. Luvassa on ennennäkemättömiä tarjouksia, jotka ovat voimassa vain Kyläkaupalla ja vain noiden kolmen päivän ajan – uuden auton hankintaa harkitsevien kannattaa siis tulla tutustumaan POP UP-myymälän valikoimaan. J. Rinta-Joupin myyjät ovat paikalla Keskustorilla torstaina ja perjantaina 20.-21.4.2017 kello 10 -18 ja lauantaina kello 10 -16.

Myynnissä on kolme toisistaan eroavaa merkkiä ja mallia: Kia Sportage, Ford Focus ST Line ja Opel Vivaro, joita pääsee halutessaan myös koeajamaan.  POP UP myymälässä tehdään myös arvio vaihtoautosta ja kaupat voidaan tehdä loppuun asti Kyläkaupalla, auton luovutus suoritetaan POP UP-tapahtuman jälkeen.

Uusia autoja Suomen kovimpaan hintaan

POP-UP myymälän idea lähti siitä, että J.Rinta-Jouppi halusi tuoda autot maakuntaan, helposti saataville, sinne missä asiakkaat liikkuvat. Tuuri on tässä suhteessa ihanteellinen paikka, sillä täällähän asiakkaita riittää. – Tapahtuman idea tuli jo muutama vuosi sitten, mutta silloin aikataulut eivät osuneet yhteen, kertoo J. Rinta-Joupin paikallisjohtaja Tuomas Virrankoski. – Nyt kaikki palaset loksahtivat kohdalleen ja tapahtuma saatiin järjestymään hyvään ajankohtaan.  – Meillä on hyvät ennakko-odotukset myynnin suhteen, kertoo J. Rinta-Joupin myyntipäällikkö Taina Sikanen. – Tavoitteena on tehdä kauppaa tuurilaiseen tyyliin eli isosti ja tietenkin Suomen parhaaseen hintaan.

Miksi sitten kannattaisi ostaa uusi auto ja nimenomaan nyt Kyläkaupalta POP UP myymälästä? – Uutta autoa ostettaessa tietää aivan varmasti, mitä saa, sanoo Taina Sikanen. – Ei tule mitään yllätyksiä ja takuut ovat voimassa, hän lisää. – Lisäksi kaikista Tuurissa esillä olevista malleista on luvassa ennenäkemättömän huikeita tarjouksia, jotka ovat voimassa vain Kyläkaupalla POP-UP-myymälässä 20.-22.4.2017. – Nämä tarjoukset eivät tule toistumaan, joten kaupat kannattaa käydä lyömässä lukkoon, vinkkaa Tuomas Virrankoski.

Kia - tyyliä ja käytännöllisyyttä 7 vuoden takuulla

Kian malleista Tuuriin on tulossa uusi Kia Sportage 1,6 Urban LX Ecodynamics. – Pohjanmaan alueella Kia on kasvattanut markkinaosuuttaan merkittävästi, kertoo Taina Sikanen. – Se on kolmen suosituimman merkin joukossa ja taistelee tiukasti kärkipaikasta Toyotan kanssa. Yksi Kian vetovoimatekijöistä on tietenkin Euroopan pisin takuu, 7 vuotta.

Upea uusi Kia Sportage erottuu missä tahansa. Se tarjoaa täydellisen yhdistelmän urheilullisuutta ja tyyliä niin kaupungin sykkeessä, metsätiellä, valtatiellä kuin kotipihassakin. Euroopassa suunniteltujen ja tuotettujen Sportage -mallien erottuva ja innovatiivinen suunnittelu ja vaikuttavat ominaisuudet tekevät jokaisesta ajokerrasta hiotun kokonaisuuden.

Ford Focus ST-Line - urheilullista ilmettä

Fordin POP-UP mallina Tuurissa on Ford Focus 1.0T 125hv Start/Stop M6 ST-Line Wagon. – Tätä mallia ei saa mistään muualta Suomesta yhtä kovaan hintaan, sanoo myyntipäällikkö Sami Syväjärvi. – Se ei ole todellakaan perusmalli, mutta on nyt Kyläkaupalla myynnissä halvemmalla, kuin perusmallin Focus. ST-Linessä on hyvät varusteet ja sporttinen ulkoasu yhdistettynä käytännölliseen kokoon. – Focus ST-Line riittää kooltaan valtaosalle suomalaisia ja sillä on 5 vuoden takuu, kehuu Syväjärvi.

Focuksen tutun tyylikäs käytännöllisyys yhdistyy uudessa ST-Line-mallistossa urheilullisen auton näyttävään ulkonäköön. Takaspoileri, korinmuotoilusarja, hunajakennokuvioidut etusäleiköt, Rock Metallic -kevytmetallivanteet, urheilujousitus ja ulkoiset ST-Line-merkit muodostavat yksilöllisen kokonaisuuden käytettävyyttä ja huomiota herättävää yleisilmettä.

Opel Vivaro – yksinkertaisesti muita parempi

Opelin POP-UP-mallina Kyläkaupalla on Opel Vivaro Van Edition L2H1. 1,6 CDTI. – Se on pitkä ja matala malli, myydyin volyymimallimme, kertoo Tuomas Virrankoski. – Vivarossa on 6 m³ tavaratila ja tehoa 125hv ja se on hyvin varusteltu, siinä on muun muassa navigaattori, ilmastointi, vakionopeudensäätö, vanerointi ja tehdasasenteinen vetokoukku. Täydellinen ratkaisu siis esimerkiksi mihin tahansa liiketoimintaan.

Opel Vivaro on luotettavasti rakennettu ja muotoilussa sen lujatekoisuus näkyy leveässä ja vakaassa olemuksessa. Tilavan ohjaamon, korkean kattolinjan ja suuren tuulilasin ansiosta se on mukava pitkillä ajomatkoilla ja siitä on hyvä näkyvyys kaikkiin suuntiin. Opel Vivarossa käytännöllisyys, mukavuus ja säilytystilat on tuotu aivan uudelle tasolle. Optimaalisen suunnittelun, mahdollisimman laajan lattia-alan ja helpon sisäänkäynnin ansiosta Opel Vivaro tekee kaikenlaisesta kuljettamisesta vaivatonta. 

jrintajouppi POP UP keskinen tuuri

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000