EN
SE
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Suosittu kaikkien rotujen näyttely Miljoona Koira järjestetään Kyläkaupalla 10.-11.6.2017. Kahdettatoista kertaa järjestettävä näyttely tuo Tuuriin tuhansia koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä sekä tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2017 tarjoaa mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle.  Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Lauantaina 10.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina 11.6. arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Suomen edullisinta ilmoittautumisaikaa 21.4. asti

Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri on päättänyt säilyttää koirien ilmoittautumismaksut edellisvuosien tasolla - Miljoona Koira pysyy siis edelleen Suomen edullisimpana kaikkien rotujen näyttelynä. Palkintotuomareina toimivat ammattitaitoiset suomalaiset tuomarit.

Suomen edullisimpaan hintaan ilmoittautuminen onnistuu 21.4.2017 mennessä: ensimmäisestä koirasta peritään vain 27 € ja saman omistajan seuraavista koirista 25 €/koira, pennuista ja veteraaneista 20 €, junior handler 10 € ja yli 10-vuotiaat veteraanit voi ilmoittaa veteraaniluokkaan ilmaiseksi. Ilmoittautuminen onnistuu toki tämän jälkeenkin, aina 15.5. saakka, mutta korotetuin hinnoin.  Vielä on siis reilu viikko aikaa ilmoittautua Suomen edullisimpaan hintaan.

Käytössä uusi tapahtuma-alue

Näyttely järjestetään Kyläkaupan uudella tapahtuma-alueella, joka valmistuu kevään aikana. Uusi hiekkapohjainen alue on erinomaisella paikalla Ruokapuodin kultaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Kyläkaupan suurista tapahtumista Miljoona Koira on ensimmäinen, joka saa kunnian käyttää upouutta kenttää.

Kyläkaupan piha-alueen muutostöiden ansiosta parkkipaikkojen määrä lisääntyy yli tuhannella, joten tapahtumaan saapuvilla on käytössään erinomaiset paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä. Uusi alue mahdollistaa myös kehien entistä paremman sijoittelun ja antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan lähietäisyydeltä.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
http://www.showlink.fi/miljoonakoira17/

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Siipi-ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Lapsiperheille
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Tuurin Kyläkauppias TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000