FI SV EN
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Näe HIM viimeistä kertaa kotimaan festarilavoilla

Tänään on koittanut se odotettu hetki, kun rockjätti HIM nousee Miljoona Rockin lavalle viimeistä kertaa kotimaisilla festareilla. Miljoona Rock juhlistaa kyläkauppias Vesa Keskisen 50-vuotissyntymäpäiviä, joita vietetään näyttävästi suomalaisen musiikin kärkinimien johdolla ja Duudsoneiden Jarpin juontamana. Lippujen hinta on 50 € ja niitä on myynnissä myös alueen porteilla. Portit aukeavat tänään kello 16 ja juhlintaa jatkuu aina kello 02.00 asti yöllä.

HIMin lisäksi Miljoona Rockissa esiintyvät Kolmas Nainen, Eppu Normaali, Klamydia ja Petri Nygård. Tapahtuman anniskelualueella esiintyvät Mustat Enkelit ja Brädi. Bändien arvioidut esiintymisajat ovat luettavissa netissä www.tuuri.fi ja Kyläkaupan mainosten yhteydessä tässä lehdessä.

Vinkkejä tapahtumaan saapuville

Miljoona Rock järjestetään Kyläkaupan Ruokapuodin puoleisella parkkipaikalla. Alueen pääportit ovat Väkkäräpakantien puolella, junanradan läheisyydessä. Alueella on liikenteenohjaus, liikenteen sujuvuuden vuoksi noudatattehan liikenteenohjaajien neuvoja. Parkkialueina toimivat Kyläkaupan parkkialueet.

Kyläkaupalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Junapysäkki sijaitsee ihan tapahtuma-alueen vieressä ja Kyläkaupalle pääsee myös Onnibussilla. Lisäksi MatkaPeuran Miljoona Rock-bussit tuovat juhlijoita Tuuriin Ähtäristä, Virroilta, Kauhavalta ja Seinäjoelta sekä Peräseinäjoen että Kuortaneen kautta. Miljoona Rock-bussien aikataulut ja hinnat voi tarkistaa netistä www.tuuri.fi tai www.matkapeura.fi

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi sisäänpääsyn ja anniskelualueelle pääsyn yhteydessä. Henkilötodistuksesi hyväksytään vain viralliset henkilötodistukset, joita ovat ajokortti, passi sekä kuvallinen henkilökortti.

Miljoona Rock Info sijaitsee tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydessä. Infossa toimii myös löytötavarapiste.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja- tai purkkeja, ampuma- tai teräaseita tai muita toisen vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Järjestäjä pyytää jättämään myös selfie-tikut kotiin. Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan kaikille turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski tapahtuma-alueella.

Alueen sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka (2 €). Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi - pienemmät reput ovat alueella sallittuja. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Huomioittehan, että matkapuhelinverkot saattavat ruuhkautua tapahtuma-alueella. Myös langattoman verkon toiminnassa saattaa aiheutua hidastumista.

Roskiksia löytyy ympäri tapahtuma-aluetta, joten autathan pitämään tapahtuma-alue siistinä ja toimita roskasi roskiksiin.

Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä. Häiriöiden varalta ja asioinnin nopeuttamiseksi kannattaa kuitenkin varata käteistä mukaan. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Kyläkaupan Tavarapuodin Kauppakadulla sekä Nahkapaikan ulkoseinässä.

Valokuvaaminen alueella on sallittu. Muistattehan kuitenkin huomaavaisuuden ja toisten huomioimisen. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kamerapuhelimet ja kevyet digitaaliset kamerat ovat sallittuja. Järjestelmäkamerat (määritelmä: irrotettava optiikka) ovat kiellettyjä.

Alueella on anniskelualue, jonka ikäraja on 18 vuotta. Lisäksi rockvieraita palvelee Miljoona Rock Food Corner, jossa on ruokapisteitä ja ruokaa monenlaiseen makuun. Omien eväiden ja juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Miljoona Rockissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Tapahtuma-alue on asfaltoitua kenttää, jossa liikkuminen on helppoa. Alueella on inva-wc sekä lavan edustalla pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla.

Tervetuloa Miljoona Rockiin nauttimaan kotimaisesta huippumusiikista ja hyvästä seurasta aurinkoisella mielellä! www.miljoonarock.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tuurin kyläkauppias TV5:lla
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan arvontoja
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Kyläkaupan seinäkalenteri 2018
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Ryhmämatkailu
Palaute
Usein kysyttyä
Keskustori
Media
Työpaikat
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tuotteen takaisinveto
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000