EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Pohjalaista huippudesigniä lahjaksi tai itselle

Lapuan Kankureiden valmistama OnnenTähti -huopa on yksi ensimmäisistä myyntiin tulleista Tuuri-tuoteperheen jäsenistä. Lapuan Kankurit teki vuonna 2005 kyläkauppias Vesa Keskisen tilauksesta ”Keskinen”-nimisen huovan joululahjaksi Kyläkaupan henkilökunnalle. Huovan nimi muutettiin sittemmin OnnenTähdeksi ja sitä myytiin kodinsisustusosaston lisäksi Fuji-pisteen matkamuistomyymälässä sekä hotelli OnnenTähdessä. Nyt sitä on jälleen saatavilla rajoitetun ajan Kyläkaupan Tavarapuodin Koti-osastolta.

OnnenTähti -huovan koko on 130 x 180 cm ja se on valmistettu 88 % villasta ja 12 % puuvillasta. Se on suosittu Tuurin tuliainen ja erinomainen lahjaidea. Laatutekstiilit ilahduttavat oikein hoidettuina vuosikymmeniä, joten OnnenTähti -huovan voi sanoa kestävän sukupolvelta toiselle. Ostamalla laadukkaan OnnenTähti-huovan tuet paitsi suomalaista suunnittelua ja tuotantoa, osoitat myös arvostavasi kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja.

Lapuan Kankureiden ja Kyläkaupan yhteistaival on pitkä. Yhteistyö on alkanut jo 1990-luvun alussa. Pellavaiset pöytäliinat, kaitaliinat ja keittiöpyyhkeet olivat ensimmäisiä Lapuan Kankureiden tuotteita Kyläkaupan valikoimassa. Nykyisin myös huovat, taskuhuovat ja saunatekstiilit ovat Kyläkaupan valikoimissa sesonkien mukaan.

Huippudesign kudotaan Lapualla, keskellä pohjalaista lakeutta

Lapuan Kankureiden johdossa ovat neljännen polven kankurit Jaana ja Esko Hjelt. Perheyrityksen juuret ovat jo vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa, jonka Esko Hjeltin isoisoisä Juho Annala perusti Lapuan Lankilankoskelle. Eskon isä Juha perusti Lapuan Kankurit vuonna 1973.

Lapuan Kankureilla arvostetaan jäljitettävyyttä, kestävää kehitystä ja aitoja luonnonmateriaaleja. Yrityksen työtapoihin kuuluvat myös vastuullinen ja ekologinen toiminta, jatkuva tuotekehitys ja huippudesignin vaaliminen. Tuotannossa käytetään vain luonnollisia raaka-aineita: pellavaa, tenceliä, puuvillaa, villaa ja mohairia. Yritys tietää, mistä materiaalit tulevat ja tuntee jokaisen työvaiheen langasta tuotteeksi.

Oma kutomo on Lapuan Kankureiden toiminnan sydän ja yrityksen intohimona on maailman parhaiden tekstiilien kehittäminen. Kutomon arkeen kuuluu monta työvaihetta, ja niihin jokaiseen tarvitaan ammattilainen. Lisäksi Lapuan Kankureilla on ympärillään laaja verkosto osaajia – ihmisiä, jotka tekevät asioita intohimolla ja ammattitaidolla. Värjääjiä, muotoilijoita, koneenkäyttäjiä... alansa parhaat.

Viime vuosina Lapuan Kankurit on investoinut uuteen ja monipuolisempaan tuotantokapasiteettiin. Tulevaisuudessa toteutetaan mittavien kone- ja laiteinvestointien lisäksi iso rakennusinvestointi Lapualla. Oma kutomo, monipuolinen laitteisto ja sen nuoret, ennakkoluulottomat taitajat sekä vuosikymmenien kokemuksen omaavat ammattilaiset mahdollistavat jokapäiväisen tuotekehityksen.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000