FI SV EN
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Jouluomenat kuuluvat monien suomalaiskotien joulun ajan herkkuihin. Nyt onkin juuri sopiva aika luoda kotiin joulun tuoksua ja taikaa kotimaisilla jouluomenoilla. Kyläkaupan Ruokapuoti tarjoaa erinomaisen ratkaisun omenoiden hankintaan, sillä Savonlinnan Vihannestukku Oy järjestää jouluomenoiden esittely- ja myyntitapahtuman perjantaina ja lauantaina 8.-9.12. kello 10-18 Kyläkaupan Ruokapuodin pihalla, suoraan rekasta. Esittelijät tarjoavat loppuun asti viedyn palvelukokemuksen, sillä he ovat luvanneet kantaa jokaiselle asiakkaalle heidän ostamansa omenalaatikot suoraan autoon.

Esittelyssä ja myynnissä ovat kotimaisen ÅTH:n eli Ahvenanmaan Puutarhahallin jouluomenat 10 kilon laatikoissa. Lajikkeina ovat joulunpunainen, herkullinen Santana ja oranssi, mehukas Zari. Omenoita ei suinkaan tarvitse valita kokeilematta, sillä asiakkaan niin halutessa esittelijät antavat omenoista myös maistiaisia. Lisäksi viidellesadalle ensimmäiselle omenalaatikon ostajalle on luvassa kaupan päälle wokjuurespussi.

Parhaat herkut kotimaisesta omenasta

Kotimaiset omenat hurmaavat ihanan kirpeällä ja raikkaalla maullaan. Kotimaisesta omenasta syntyy parhaimmat herkut niin leivonnassa, ruoanlaitossa, mehuissa kuin hilloissakin. Ammattimaisesti viljellyt omenat kestävät asianmukaisesti säilytettynä pitkälle joulun yli. Omenoita kannattaa säilyttää viileässä esimerkiksi sanomalehdellä peitettynä. Hyvä säilytyspaikka on esimerkiksi kuisti tai parveke.

Rekkamyynnisssä olevan Santanan maku on täyteläinen, aavistuksen rypälemäinen ja ruusulta tuoksuva. Santana sopii jopa useimmille omena-allergikoille, sillä se sisältää vain pieniä määriä proteiinia, johon allergiset yleensä reagoivat. Toisen myynnissä olevan lajikkeen, Zarin, maku on houkutteleva ja rakenne erityisen rapea. Se on makea ja mehukas omena, joka sopii monenlaiseen käyttöön.

Sekä Santana että Zari ovat kotimaisia, ne on kasvatettu Ahvenanmaalla, jota voidaan hyvällä syyllä kutsua Suomen omenatarhaksi. Siellä nimittäin viljellään yli 70 prosenttia kaikista maan omenoista. Ahvenanmaan ilmaston ja maaperän ansiosta tuotteet ovat hyvälaatuisia ja kuluttajien suosiossa. Ålands Trädgårdshall hoitaa noin 40 Ahvenanmaan saariston omenanviljelijän omenoiden jakelun.

Esittely- ja myyntitapahtuman järjestävä Savonlinnan Vihannestukku Oy on kotimaisten vihannesten välitykseen keskittynyt yritys. Sen päätuotteita ovat kurkku, tomaatti, varhaisperuna ja omena.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tuurin kyläkauppias TV5:lla
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan arvontoja
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Kyläkaupan seinäkalenteri 2018
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Ryhmämatkailu
Palaute
Usein kysyttyä
Keskustori
Media
Työpaikat
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tuotteen takaisinveto
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000