Tuurissa todella tapahtuu tulevalla viikolla

Kyläkaupan perinteinen OnnenViikko, Miljoona Tivoli ja rantalentopalloativoli.jpg

Vuoden hurjimmat tarjouspäivät ovat Kyläkaupassa ensi viikolla (7. -13.7.). OnnenViikkoa juhlistaa tänä vuonna myös Miljoona Tivoli, joka järjestetään yhteistyössä tavarantoimittajien ja Tivoli Sariolan kanssa. Panda ja Elonen tarjoavat jokaiselle heidän tuotteitaan viikonloppuna (3.-6.7.) Kyläkaupasta ostaneelle lahjakortin Miljoona Tivoliin. Lahjakortti oikeuttaa rannekkeeseen, jolla voi huvitella koko päivän tivolissa. Päivärannekkeen arvo on 27 euroa.

Tivoli Sariola - Yhtä hymyä jo 120- vuotta!

Tivoli Sariola juhlii 120- vuotista taivaltaan juhlakiertueella kesällä 2008. Viime kesänä hankittu 26- metriä korkea, upouusi maailmanpyörä sinetöi huippuhyvät näköalat 120- vuotisjuhlakiertueelle. Karamellinkaunis Sariola-pyörä lumoaa herkullisilla väreillään ja pirteän iloisella olemuksellaan ollen tivolin ehdoton kruunu! Perheen pienimmät pääsevät nauttimaan Tivoli Sariolan iki-ihanan uutuuden, Sirkusjunan puksutuksesta suloisten sirkushahmojen keskellä. 

Pääpaino 120-vuotisjuhlakiertueella on perheiden yhdessäolossa ja viihtymisessä; yhdessä vietetyt iloiset hetket painuvat kaiken ikäisten perheenjäsenten mieleen.  Pienten kasvojen iloiset ja jännityksensekaiset hymyt ja ilmeet ovat kokemisen arvoisia!

Laitevalikoima on runsas ja varmasti riemunkiljahduksia irrottava. Kieputtimia ja pyörittimiä löytyy varmasti kaikenikäiseen ja -kokoiseen makuun. Erilaiset pelipisteet tarjoavat jännitystä ja onnenongintaa sekä perinteiset tivoliherkut hattaroineen ja jäätelöineen kruunaavat iloisen vierailun ja tarjoavat huilaushetkiä huvittelun lomassa.

Tivoli Sariolassa panostetaan laatuun, turvallisuuteen ja siisteyteen. Turvallisuuden takaaminen on kunnia-asia, josta ei tingitä. Asiakaspalvelu on ensisijainen huomionkohde, jolla taataan asiakkaille onnistunut tivolielämys.

Yleisölle tarjotaan joka päivä vapaaesityksiä, joista aiempien vuosien tapaan vastaa tshekkiläinen ilma-akrobatiaryhmä Kaiser. Juhlavuoden ohjelmanumerona nähdään taiteilijoiden suorittama maailmanpyörän valloitus, jolloin muun muassa kävellään pyörivän maailmapyörän päällä ja ajetaan huipulla yksipyöräisellä, kaikki tapahtuu siis 26 metrin korkeudessa! Lisäksi tarjolla on huimapäistä akrobatiaa pyörivässä teräspyörässä keskellä tivolikenttää.

Sukella kiehtovaan ja hattarantuoksuiseen tivolimaailmaan koko perheen voimin!

lentopallo.jpg

Suomen ensimmäinen beach volleyn Grand Slam -turnaus Tuurissa

Tuurissa pelataan Suomen ensimmäinen beach volleyn Grand Slam -turnaus ensi viikonloppuna 4.-6.7.2008. Turnaus pelataan kahdella kentällä, joista toinen sijaitsee Tuurinjoen rannassa Kyläkaupan Ruokapuodin vieressä - joen toisella puolella. Toinen turnaus käydään Kyläkaupan Onnela karavaanarialueen ja Labyrinttimaailman välissä.

Turnaus on osa BMW Beach Volley Pro Tour -kiertuetta, jossa Suomen beach volleyn pelaajat keräävät pisteitä SM-lopputurnausta varten. Grand Slam -osakilpailu on erityinen siitä syystä, että osakilpailuun osallistuvien parien määrä on rajoitettu ja turnauksesta saatavat rankingpisteet sekä palkintorahat ovat suuremmat. Tavoite on kerätä lajin huippupelaajat taistelemaan osakilpailun voitosta ja pelata yksi tasokkaimmista beach volley -turnauksista Suomessa.

Tuurissa pelataan Grand Slam -osakilpailu, johon voi osallistua rankingin 16 parasta miesparia ja 8 parasta naisparia. Tuuri on sopiva paikkakunta turnauksen pelaamiseen, koska se on Suomen suosituin matkailukohde ja pystyy tarjoamaan hyvät puitteet turnauksen toteuttamiselle. Beach Volleyn kärkipareja ovat miehissä Jaakko Keskitalo / Erik Schmidt, Timo Haavisto / Toni Vahela ja naisissa Annikki Laine / Tia Heimala, Anni-Leena Träskbäck / Kati Rinne, joista varmasti osan näemme Tuurin osakilpailussa. Turnaukseen on vapaa pääsy, joten aurinkolasit ja -voide kassiin ja katsomoon.