Duudsonit -elokuvan maailman ensi-ilta Tuurissa lauantaina:

Miljoona Drive-in

Duudsonit -elokuvan maailman ensi-ilta nähdään Suomen suurimmassa drive in -tapahtumassa Tuurissa, Kyläkaupan Ruokapuodin parkkipaikalla. Tapahtuman portit aukevat lauantaina kello 20.00 ja itse elokuva alkaa klo klo 21.00, elokuvan kesto on 75 minuuttia. Elokuva on kielletty alle 15 -vuotiailta, 13 vuotta täyttäneet pääsevät katsomoon täysi-ikäisen seurassa. Jokaisella autossa paikalle saapuvalla tulee olla oma henkilökohtainen lippu. Kannattaa pukeutua lämpimästi, sillä autojen tyhjäkäynti on kielletty elokuvan aikana. Veljekset Keskisen Ruokapuodin Kauppakadulta voi käydä ostamassa evästä autoon ennen elokuvaa. Paikalla myös Duudsonien vaatemyyntipiste.

Duudsonit -elokuvan maailman ensi-ilta Miljoona Drive In on tuhannen auton massatapahtuma. Elokuvaa seurataan autoista käsin ja koko illan leffa heijastetaan yli 250 neliömetrin kokoiselle valkokankaalle, joka on rakennettu Keskisen Kyläkaupan Ruokapuodin eteen. Maailman ensi-illan äänentoisto on hoidettu myös ainutlaatuisella tavalla. Elokuvan ääniraita kuullaan esityksen aikana alueellisen Järviradion taajuuksilta, joten jokainen tilaisuuteen saapuva autokunta voi hyödyntää omia autostereoitaan. Elokuvan ääniraita kuullaan myös kovaäänisistä, joten paikalle voi tulla myös ilman autoa - varustautua voi vaikkapa potkukelkalla tai pilkkijakkaralla. Juhlallinen tilaisuus päättyy ilotulitukseen.

"Ristus, maailmassa on nyt kaks ihmisen rakennelmaa, jotka näkyvät avaruuteen asti: Kiinanmuuri ja Duudsoneiden miljoona drive in, Veljekset Keskisen pihassa. Ja kun kaikki paikalle tulleet laittavat leffan aikana autoradiot täysille, niin ääniraita myös kuullaan avaruudessa. Siinon Amerikkalaasekkin ihmeissänsä ku tää drive in räjäytetään käyntiin. Niin komiaa että ittiäkin melkeen karehruttaa! Puolet piänempikin ois riittäny, mutta eipä meitä oo ikinä vaatimattomiksi haukuttu." kertoo tunnelmistaan Duudsoneiden keulahahmo Jukka Hilden.
Tapahtuman toteutuksesta vastaavat Akun Tehdas, Veljekset Keskinen Oy, FS-Film sekä Rabbit Films. Tapahtuman ja Duudsonit-elokuvan pääyhteistyökumppanina on betsson.fi.

Lisätietoja: www.extremeduudsonit.com.

duudsonit_drivein.jpg
Duudsonit -elokuvan maailman ensi-ilta nähdään lauantaina klo 21.00 Suomen suurimmassa drive in -tapahtumassa Tuurissa. Olemalla ajoissa perillä varmistat hyvät katselupaikat. Duudsonit ovat päivällä Kyläkaupassa tapaamassa faneja ja tietenkin myös illalla paikalla.