Kyläkaupan valmistujaistapahtumassa lauantaina

Janne Kataja -  Kokki KoKo sydämestään

 

Janne-Kataja
Kyläkaupan valmistujaistapahtuman juontajana toimii tv:stä ja radiosta tuttu Janne Kataja. Valmistujaistapahtumassa lauantaina 12.5 klo 10-16 alan ammattilaiset neuvovat onnistuneen juhlan järjestelyissä ja antavat vinkkejä ja neuvoja oikeanlaisten tuotteiden valintaan.
Kyläkaupan talousosastolla vietetään valmistujaistapahtumaa tulevana lauantaina 12.5. klo 10-16. Jo toista kertaa järjestettävässä tapahtumassa paneudutaan kevään ja kesän juhlien järjestelyyn. Tapahtumassa alan ammattilaiset esittelevät juhlien järjestelyyn liittyviä tuotteita ja antavat vinkkejä ja neuvoja onnistuneisiin juhliin. Olipa kyseessä pienet tai suuret juhlat, niin Kyläkaupalta saa välineet juhlakoristeluun sekä ruoan ja leivonnaisten valmistukseen.

 

Tapahtuman juontajana toimii tv:stä ja radiosta tuttu, muun muassa Hei me leivotaan! –ohjelmaa juontanut Janne Kataja. Nykyisin Radio SuomiPOPin juontajana toimiva Janne Kataja vietti ja kasvoi lapsuutensa Arabian ja Iittalan astioiden maailmassa. Hänen oma keittiönsä onkin niin ikään täytetty Arabian ja Iittalan tuotteilla.

 

– KoKo-astiasarja kokosi meidät yhteen ja meistä tuli kokonainen perhe kertoo Janne erikoisesta yhteensattumasta Ulla-vaimonsa kanssa Fiskars Home IN -lehdelle.

Kun Janne muutti ensimmäiseen omaan kotiinsa, hän marssi ensimmäiseksi kaupan kodinosastolle ostamaan ruskeita Arabian KoKo-lautasia. Silloin Janne ei vielä tiennyt, että myös hänen tuleva puolisonsa Ulla oli kerännyt juuri samaisia astioita. Nyt heillä on yhteisiä astialapsia jo aikamoinen kokoelma. Suosikkinsa kiireinen kokki haluaa kauniisti esille, ei kaapin perukoille kadoksiin. Kotonaan Jannella onkin irtokoukuissa pannut ja avohyllyillä paljon astioita. Koukuista Janne nappaa ruoanlaittoon Hackmanin Rotisser-pannun ja avohyllyiltä Ittalan All Steel -kattilat. Mausteet löytyvät kätevästi keittiön tasolta Iittalan kirkkaista pikkupurnukoista. Kätevää ja kaunista!

– Kaikki Arabian, iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin tuotteet ovat selkeän kauniita. Nyt olen erityisen innostunut Arabian KoKon mustikansinisistä lautasista, kertoo Janne Fiskars Home IN -lehdelle.

Janne Kataja juontaa ja juttelee asiakkaiden kanssa kattamisesta ja ideoista keittiöön sekä juhlaan Kyläkaupan valmistujaistapahtumassa tulevana lauantain klo 11-16. Talousosasto on täynnä mitä parhaimpia tarjouksia mikä on myös houkutellut paikalle Tarjoushaukka Jorman. Tarjoushaukka on paikalla lauantaina kello 12-13.

Tuotteet ja vinkit juhlaan sekä arkeen

Valmistujaistapahtumassa vinkkejä antavat alan ammattilaiset ja asiantuntijat, kuten Iloleipureiden tuote-asiantuntija erilaisten vuokien ja leivontatuotteiden valinnassa, Eskimo ja Bruno -tuote-esittelijä kertakäyttöisten leivontavuokien ja -arkkien valinnassa ja Dunin tuote-asiatuntija kertakäyttöastioiden, -aterimien ja -liinojen valinnassa. Asiantuntijat ja esittelijät palvelevat asiakkaita klo 10-16. Paikanpäältä saa lisäksi vinkit upeisiin servietti- ja lautasliinataitteluihin.

 

tarjoushaukka
Talousosasto on tapahtuman vuoksi täynnä mitä parhaimpia tarjouksia mikä on houkutellut paikalle myös Tarjoushaukka Jorman. Tarjoushaukka on paikalla lauantaina kello 12-13.