Tuuri Nelosella keskiviikkoisin kello 20

Kyläkaupalla kisataan Miljoona Koirassa ja Onnelan Karavaanarialueella

tuuri_potkulautakisa
Minna villitsee Onnelassa karavaanareita huimiin vauhteihin potkulautakisassa. Tuuri keskiviikkona Nelosella kello 20.

Tuuri palasi tv-ruutuun uusin jaksoin eilen. Toisessa jaksossa kyläkauppiaan lenkkeillessä kaikessa rauhassa, heiluttaa pari tuhatta rotukoiraa häntäänsä kaupan nurkalla ja koirien seassa vilahtaa muutama tuttukin.

Katmandu laittaa jalalla koreasti ja Minna villitsee Onnelassa karavaanareita huimiin vauhteihin potkulautakisassa. Vaan toteutuuko innokkaan Vesa-fanin suuri toive? Tapaako hän idolinsa ja saako Ihana Vesa-takki signeerauksen?

Jorman eli Tarjoushaukan kesä on jälleen tapahtumia täynnä. Vakuutusmyyjänä Alavudella toimiva Jorma käy Kyläkaupalla joka päivä, alennusmyyntien aikaan usein kahdestikin ja matka taittuu mm. haukkatarroin koristellulla moottoripyörällä. Tänä kesänä Jormalla on työn alla erilaisia kesäprojekteja auton korjauksesta golfkentän rakentamiseen. Toisessa jaksossa oman golfkentän rakentaminen on jo sillä mallilla, että hän ehtii tinkimään myös Miljoonakoira-tapahtumaan.

Netissä enemmän

Netissä käyntiin on pyörähtänyt 5-osainen minisarja, jota ei telkkarissa näy. Tuurista tutut varastomiehet Danny ja Katmandu lähtevät Helsinkiin. He tutustuvat pääkaupungin kulttuuri-, ravintola- ja viihdeantiin sekä käyvät tutustumassa siihen ainoaan Kyläkauppaa suurempaan tavarataloon, Stockmanniin. Nettisarja on nähtävissä siis vain Nelosen kotisivuilla. Nelosen kotisivuilla myös muuta ”Mitä sitten tapahtui?” -materiaalia, jota et tv:stä näe.

Toinen jakso Tuuria nähdään keskiviikkona 5.9.2012 klo 20 Nelosella. Mikäli ensimmäinen jakso jäi näkemättä, niin uusinta tulee Neloselta maanantaina 3.9. kello 17.45 ja jaksot voi katsoa myös ruutu.fi -sivuilta.