EN
SE
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurissa tapahtuu

Hilarius Hiiri vierailee Kyläkaupalla

 

Hilarius-Hiiri
TV:stä tuttu Hilarius Hiiri vierailee Kyläkaupan Tavarapuodin Keskusaukiolla tulevana lauantaina ja sunnuntaina 19.-20.5. Luonteeltaan inhimillinen ja ystävällinen Hilarius Hiiri jututtaa lapsia ja lapsenmieleisiä lauantaina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 12-16.
TV:stä tuttu Hilarius Hiiri vierailee Kyläkaupan Tavarapuodin Keskusaukiolla tulevana lauantaina ja sunnuntaina 19.-20.5. Luonteeltaan inhimillinen ja ystävällinen Hilarius Hiiri jututtaa lapsia ja lapsenmieleisiä lauanataina klo 10-16 ja sunnuntaina klo 12-16.

 

Hilarius Hiiri on utelias ja seikkailuja rakastava hiiri, joka katselee ympäröivää maailmaa lapsen silmin. Televisiosarjan Hilarius Hiiren seikkailut 1. tuotantokausi valmistui vuonna 1994 ja sarjan jaksoja on ensi-esityksien jälkeen esitetty uusintana useampaan otteeseen. Sarjan jaksoja on julkaistu myös VHS-kasettina ja DVD:nä.

Hilarius Hiiren koti sijaitsee Laukaalla Kylpylähotelli Peurungan läheisyydessä, jossa Hilarius Hiiri seikkailee joka päivä 18.6.-12.8.2012 klo 10–17. Ohjelmaan kuuluu muun muassa lasten musikaali Hilarius Hiiri ja Taikapeili.

 

Karaoken SM semifinaali – Iskelmäilta Ravintola Onnen Kivessä

Tulevana perjantaina 18.5. klo 13 alkaen Kyläkaupan Onnen Kivi Ravintolan yläkerrassa lauletaan SM Karaoken Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Suomen semifinaali. Ympäri Suomea järjestettävissä Iskelmäilloissa on aiemmin jo kilpailtu pääsystä semifinaaleihin ja nyt edelleen kilpaillaan pääsystä kesäkuussa Naantalissa järjestettävään finaaliin, jossa valitaan vuoden 2012 Iskelmätähti.

Iskelmäilta on rento karaoketapahtuma johon kilpailijat ovat kutsuttu kirjeellä, mutta kaikki kannustajat ovat tervetulleita kuuntelemaan ja tanssimaan suomalaisen iskelmän tahtiin. Iskelmätapahtumassa lauletaan karaoketaustoin ja sarjoina ovat yleisen sarjan naiset ja miehet sekä seniorisarjan naiset ja miehet.

Ohjelmatoimisto Hakkivox on pyörittänyt jo vuosia aikoinaan Toivo Kärjen ideoimaa kilpailua. Tulevan perjantain Iskelmäilta on jatkoa Tuurissa järjestetyille esikarsinnoille.

Vuosien varrella Iskelmätähdiksi on valittu muun muassa Reijo Taipale, Eino Grön, Erkki Junkkarinen, Matti Esko, Virve Rosti sekä myös Tangokuningas Jukka Hallikainen. Tämän vuoden Iskelmäkiertueen kummina toimii niin ikään Iskelmätähdeksi valittu Meiju Suvas.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Siipi-ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Lapsiperheille
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Peli- ja Seikkailumaailma
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Tuurin Kyläkauppias TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000