2014-08-28 08:54

Hulluakin hullummat päivät Tuurissa

Kyläkaupan Häntäpäivät yllättävät

hantapaivat
Kyläkaupan Häntäpäivien rakentaminen oli maanantaina jo täydessä vauhdissa.

Kyläkaupan Häntäpäivät alkavat perjantaina ja tulevat yllättämään.

- Nyt, jos koskaan kannattaa lähteä Kyläkauppaan, kehottaa Vesa Keskinen.

Päivien aikana myydään Kyläkaupan "häntiä" eli tuotteita, joita on valikoimissa pieni määrä. Kyläkaupan valikoimissa on noin 300 000 eri tuotetta.

- Olemme nyt pengastaneet koko valikoimamme läpi pohjaa myöten. Meillä on muutamia tuhansia tuotteita, jotka poistamme. Emme jaa niitä ihan ilmaiseksi, mutta hinnat ovat hullujakin hullumpia. Myymme ne superhalvoilla hinnoilla ja saamme vastaavasti lisätilaa oikeille tuotteille, valottaa Keskinen Häntäpäivien sisintä.

 

2014-08-28 08:52

Kauneus Ateljeen avajaisia juhlittiin komeasti

hunks
Kyläkaupan Kauneus Ateljeen avajaisten huipennuksena oli Scandinavian Hunks- tanssiryhmä ja heidän tapahtumaan suunnittelema The Wet Brush with Hunk's Show.

Kyläkaupalla vietettiin Kauneus Ateljeen avajaisia viime perjantaina. Ohjelmassa oli hyviä tarjouksia, Onnenpyörän pyöritystä  sekä huipennuksena Scandinavian Hunks- tanssiryhmä ja heidän tapahtumaan suunnittelemansa The Wet Brush with Hunk's Show.

Läs mer: Kauneus Ateljeen avajaisia juhlittiin komeasti

 

2014-08-28 08:47

Kyläkaupan Miljoona Kirppiksellä oli markkinatunnelmaa

miljoonakirppis-2014
Kyläkaupan Miljoona Kirppis oli myös aikamatka menneisiin aikoihin.

Kesän toinen Miljoona Kirppis järjestettiin loppukesän kunniaksi Kyläkaupan hiekkakentällä viime lauantaina. Tapahtuma keräsi jälleen kerran yli tuhat asiasta kiinnostunutta ostajaa tai myyjää. Sadepilvet väistyivät tahdikkaasti kirppiksen alusta aina iltapäivään asti ja aurinko lämmitti kaikkien mieltä sekä sai varsinkin kuparipannujen, lasien ja arvoesineiden pinnat kiiltämään erittäin edustavasti.

Läs mer: Kyläkaupan Miljoona Kirppiksellä oli markkinatunnelmaa

 

2014-08-20 13:52

Tarpeettomat tavarat rahaksi

Miljoona Kirppis lauantaina Kyläkaupan parkkialueella

kirppis01
Kyläkaupan Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla ensi lauantaina 23.8.2014 kello 10-18.

Suuren suosion saavuttanut Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla jälleen ensi lauantaina 23. elokuuta kello 10-18. Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, niin nyt ne kannattaa muuttaa rahaksi.

Läs mer: Miljoona Kirppis lauantaina Kyläkaupan parkkialueella

 

2014-08-20 13:47

Vielä on kesää jäljellä

Hölskyttelyä ja muuta säilöntää talven iloksi

sadonkorjuujuhla1
Päivi Mäkelä opasti ja antoi ohjeita syksyn sadon säilömisestä. Puheen lomassa valmistuivat samalla myös hölskytyskurkut.

Viime viikonloppuna Kyläkaupan Keskustorilla vietettiin sadonkorjuujuhlia hyvien tarjousten ja hölskytyskurkkujen merkeissä. Tarjolla oli vihanneksia, säilöntärasioita, pakastimia, mehumaijoja ja kaikkea purkittamiseen ja säilömiseen liittyvää tavaraa.  Päivi Mäkelä opasti ja antoi ohjeita syksyn sadon säilömisestä. Puheen lomassa valmistuivat samalla myös etikalla, tillillä, sokerilla ja suolalla maustetut hölskytyskurkut. Päivin opastus meni monelle suoraan makuhermoihin asti, sillä varsinkin avomaankurkkujen ja etikan myynti koki varsinaisen myyntihuipennuksen viikonlopun aikana.

Läs mer: Hölskyttelyä ja muuta säilöntää talven iloksi

 

2014-08-20 11:34

Kyläkaupan Markan Tarina

Suomen suurin esillä oleva kokoelma Suomen käyttörahoista

 

vesa_pentti
Vesa Keskinen ja Pentti Kaunisharju ihailevat kokoelmaa Markan Tarina -rahahuoneessa. Kuvassa olevat huonekalut ovat kuuluneet aikanaan presidentti J. K. Paasikivelle. Hänen rouvansa istuu kuvassa samalla tuolilla peilin ja pöydän ääressä. Presidentti Paasikivi oli ensimmäinen elossa oleva henkilö, joka ikuistettiin Suomen markkaseteliin.

 

Kyläkauppa tallentaa markan historiaa tuleville sukupolville. Kyläkaupan kauppakadulla on ollut asiakkaiden ilona Suomen käyttörahat vuosilta 1963 - 2002 esittelevä rahakokoelma jo yli puolitoista vuotta. Asiakkailta saatu positiivinen palaute markan historian esille tuomisesta innosti kyläkauppias Vesa Keskistä laajentamaan kokoelmaa Suomen käyttörahoihin ajalta 1860 - 1962. Uusi, täydennetty kokoelma Suomen käyttörahoista on esillä Kyläkaupan Tavarapuodin Keskustorin vieressä olevassa Markan Tarina -rahahuoneessa.

Läs mer: Suomen suurin esillä oleva kokoelma Suomen käyttörahoista

 

2014-08-20 11:30

miljoona-kavely
Vesa Keskinen ja Romppainen tekivät torstaina 14.8. yhteistyösopimuksen Miljoona Kävelystä. Sokea dekkaristi ja toimittaja Teijo Romppainen kävelee Rovaniemeltä Helsinkiin elo-syyskuussa 2014.
Keskisen Kyläkauppa pääsponsoriksi Miljoona Kävelyyn

Sokea dekkaristi kävelee elo-syyskuussa Rovaniemeltä Helsinkiin

Vesa Keskinen ja sokea dekkaristi, toimittaja Teijo Romppainen tekivät torstaina 14.8. yhteistyösopimuksen Miljoona Kävelystä. Romppainen tempaisee elokuussa tavalla, jota on vaikea uskoa todeksi. Hän kävelee Rovaniemeltä Helsinkiin elo-syyskuussa 2014. Henkilökohtaisen sponsoroinnin lisäksi pääyhteistyökumppani Keskisen Kyläkauppa on lahjoittanut tuhannen euron lahjakortin Romppaisen järjestämään facebook-kilpailuun, jossa tehtävänä on arvata milloin miljoonas askel kävelytempauksessa saavutetaan.

- Kun kuulin sokean dekkaristin Teijo Romppaisen hurjasta kävelytempauksesta, päätin heti olla mukana tukemassa tätä hanketta. Minua kiehtoo Romppaisessa erityisesti se piirre, että hän ei ole antanut sokeuden lannistaa itseään, Keskinen sanoo, ja jatkaa: Päinvastoin tuntuu, että Romppainen tekee ja toteuttaa sellaisia juttuja, jotka olisivat näkevillekin vähintäänkin haastavia.

- Uskon Teijon periksiantamattomuuteen jo sen perusteella, minkä vaikutuksen hänestä sain ensi tapaamisellamme Tuurissa. Hänestä huokui positiivinen elämänasenne joka tavalla. Oman visionsa näkemiseen ei tarvita näkökykyä eikä näköjään sen saavuttamiseenkaan. Sen Teijo nyt tekee meille suomalaisille ja koko maailmalle selväksi seuraavan reilun kuukauden aikana. Toivon, että Teijo reitin varrella asuvat henkilöt ikään tai sukupolveen katsomatta olisivat kukin tavallaan tukemassa Teijon kävelyä kävellen taikka vain tsempaten. Minä aion omalta osaltani olla häntä vastassa Helsingissä syyskuussa, kannustaa Vesa.

Läs mer: Sokea dekkaristi kävelee elo-syyskuussa Rovaniemeltä Helsinkiin

 

2014-08-15 12:33

miljoona_hevonen_kylakauppa

 Miljoona Hevonen 2014 Tuurissa

Viikonloppuna 15.-17. elokuuta Tuurin Kyläkaupan tapahtumakentällä järjestettävät ponien ja suomenhevosten esteratsastuksen Suomenmestaruuskilpailut vetävät mukaan maan parhaat ratsukot. Kilpailun arvo takaa mukana olevan myös maan kärkipään esteratsastajat.

Kilpailu on uusi merkittävä tapahtuma Kyläkaupalla, ja on nimetty Miljoona Hevonen 2014 -tapahtumaksi. Esteratsastuskilpailun järjestelyistä vastaavat Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ja Veljekset Keskisen kyläkaauppa.

E-P:n Urheiluratsastajien puheenjohtaja Jari Koivusalo sanoo, että tarjolla on huippuluokan esteratsastusta kolmena päivänä.

Läs mer: Miljoona Hevonen 2014

 

2014-08-14 07:32

him02

Kymmenes Miljoona Rock juhlittiin upeassa elokuun yössä

Kotimaisten rock-bändien kärkikasti Tuurissa

Myrskyvaroituksesta huolimatta kymmenennen kerran järjestetty Miljoona Rock saatiin vietyä alusta loppuun lämpimässä ja kauniissa elokuun illassa ja yössä. Hyväntuulinen yleisö nautti täysin siemauksin Kyläkaupan pihaan rakennetulla tapahtuma-alueella huippuartistien tarjoamista keikoista.

Kaikki Miljoona Rockissa nähdyt bändit ovat pitkän linjan esiintyjiä, joten ilta täyttyi todellisista hittikimaroista. Omia klassikkokappaleitaan tarjoili ensimmäisenä Eppu Normaali, jonka energistä showta eivät vuodet ole hyydyttäneet. Iltaa jatkoi maailmallakin mainetta niittänyt The 69 Eyes, jonka tummanpuhuva ja persoonallinen soundi ja näyttävä lavashow ei taatusti jättänyt ketään kylmäksi.

Läs mer: Miljoona Rock 2014 juhlittiin

 

2014-08-14 07:29

 

orthex

Oivaltamisen iloa ja hauskaa yhdessäoloa

Kyläkaupassa rakennettiin koteja

Orthex tapahtuma Kyläkaupan Keskustorilla viime viikonloppuna keräsi viisi iloista ja päättäväistä tiimiä kilpailemaan mukavista palkinnoista.  Tiimien tehtävänä oli rakentaa Orthex- laatikoista näyttävä koti. Rakennusmateriaalina oli erikokoisia ja erinäköisiä Orthex laatikoita sekä muita Orthex-tuotteita. Kilpailu käytiin iloisissa merkeissä, vaikka joitakin naapurirakentajan oivalluksia hieman lainattiinkin omassa rakentamisessa.  Paikan päällä vietettiin muutamat harjakaiset ja yhdet tupaantuliaiset ja tunnelma oli kuin valtakunnallisissa asuntonäyttelyissä. Monet Kyläkaupan asiakkaat kiersivät kohteita ja huomioita kiinnitettiin varsinkin viihtyvyyteen ja tilaratkaisuihin. Nuorimmat rakentajat eivät olleet vielä edes kouluikäisiä mutta suhtautuivat kilpailuun äärimmäisen ammattimaisesti. Kun viiden tiimin rakennelmat olivat valmiit, joutui viisihenkinen jury kovan paikan eteen sillä jokainen luomus oli omanlaisensa ja edusti omaa tyylisuuntaansa. Solidaarisuus voitti kuitenkin palkitsemisen suhteen ja jury päätti antaa jokaiselle ryhmälle pääpalkinnon, joka oli noin 80 euron arvoinen Orthex-tuotesetti.

Läs mer: Orthex Kyläkaupalla

 

Sida 1 av 76