2014-10-22 08:35

Pehmoinen lauantai Tuurissa

Lambi-Lastenpäivänä ratkotaan tehtäviä Kyläkaupalla

lambi

Lauantaina Kyläkaupan Keskustorilla vietetään Lambi-lastenpäivää kello 10–15. Lapsille on hauska tehtävärata, jonka suoritettuaan kaikki lapset saavat palkinnon. Lisäksi paikalla on iki-ihana Lambi-lammas, jolta saa lämpöisen halauksen. Keskustorilla on lasten käytössä myös Kyläkaupan suosittu pomppulinna.

 

2014-10-22 07:58

joulumaa-2014
Kyläkaupan Joulumaan avajaisia vietetään perjantaina 24.10.2014. Glögiä ja piparia on tarjolla Joulumaassa kello 13-19 ja Joulupukki on paikalla kello 15-19. Tonttutytöt leikkivät ja askartelevat lasten kanssa Joulumaassa lauantaina kello 11-17 ja sunnuntaina kello 13-17.
Joulu saapui Tuuriin

Maailman suurin Joulumaa on Kyläkaupassa

Joulun lähestymisestä kertoo yksi selvä merkki: Kyläkaupan Joulumaa on avattu. Tänä vuonna tilaa on käytössä koko uuden laajennusosan verran eli huimat 4400 m². Tämä tekee Kyläkaupan Joulumaasta tänäkin vuonna maailman suurimman jouluosaston, johon kannattaa lähteä tutustumaan kauempaakin.  Joulumaassa on tuttuun tapaan laaja valikoima koristeita, lyhtyjä, kynttilöitä, erilaisia jouluvaloja sekä tietenkin joulukarkit.

Läs mer: Maailman suurin Joulumaa on Kyläkaupassa

 

2014-10-22 07:48

Syyslomaa vietettiin vauhdikkaasti Tuurissa

Kyläkaupan Keskustori digiajassa

 

digimarkkinat-2014
Kyläkaupan Digimarkkinoiden avajaisissa oli aitoa markkinatunnelmaa, kun sadat ihmiset olivat tulleet jonottamaan avajaistarjouksia jo tunteja ennen avajaisia. Esimerkiksi laadukkaita televisioita myytiin 60 kpl minuutissa.

 

Kyläkaupan Digimarkkinat käynnistyivät viime perjantaina näyttävästi. Satoja asiakkaita oli saapunut huipputarjousten sekä tuoteuutuuksien perässä. Esittelyssä olivat tietotekniikka, puhelimet, kuvaaminen, navigaattorit, televisiot, kodinkoneet ja pelaaminen. Digimarkkinoiden avajaisissa oli aitoa markkinatunnelmaa, kun sadat ihmiset olivat tulleet jonottamaan avajaistarjouksia jo tunteja ennen avajaisia. Esimerkiksi laadukkaita televisioita myytiin 60 kpl minuutissa.

Läs mer: Kyläkaupan Keskustori digiajassa

 

2014-10-15 08:57

Kyläkauppa tallentaa markan historiaa tuleville sukupolville

Markan Tarina –rahahuone avattiin käyttöön juhlallisesti

Rahahuoneen-avajaiset

Kyläkaupassa avattiin lauantaina 11.10.2014 Markan Tarina -rahahuone. Markan Tarina on Suomen suurin esillä oleva kokoelma Suomen käyttörahoista 1860 - 2002. Numismaatikko Pentti Kaunisharju ja Kyläkaupan talouspäällikkö Jari Pitkänen ovat tehneet ison työn kokoelman keräämiseksi, kertoo Vesa Keskinen. Oman roolinsa Keskinen näkee lähinnä mahdollistajana. Haluan, että Suomen rahahistoria on ilmaiseksi koko kansan nähtävissä Kyläkaupassa.

Läs mer: Markan Tarina –rahahuone avattiin käyttöön juhlallisesti

 

2014-10-15 08:53

Sisäasiainministeriöstä vieraita Kyläkaupassa

Tuurissa suojeluasiat on osattu hoitaa esimerkillisen hyvin

suojeluasiat
Suojelujohtaja Pekka Rajajärvi sisäasiainministeriöstä ja Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen edustajat tutustuivat Kyläkaupan väestönsuojiin Tuurissa maanantaina 6.10.2014.

Suojelujohtaja Pekka Rajajärvi sisäasiainministeriöstä vieraili Tuurissa maanantaina 6.10.2014. Vierailuun kuului tutustuminen Kyläkauppaan ja nykyisiin väestönsuojiin yhdessä Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen edustajien kanssa.

Läs mer: Tuurissa suojeluasiat on osattu hoitaa esimerkillisen hyvin

 

2014-10-15 08:48

Molla Mills toi virkkaamisen uudet trendit Kyläkaupalle

Kasityopaivat

Kyläkaupan käsityöpäivät keräsivät viime viikonloppuna paljon alan harrastajia keskustorille ja tapahtumasta sai mukaansa perinteisten ohjeiden lisäksi myös vinkkejä tämän päivän käsityötrendeihin. Uusia ideoita ja kekseliäitä virkkauskäsitöitä oli esittelemässä virkkaamisen ammattilainen Molla Mills.

Läs mer: Molla Mills toi virkkaamisen uudet trendit Kyläkaupalle

 

2014-10-08 07:38

hot_wheels_kisa_tuuri

Miljoona Tuning tapahtumassa 7.6. sai kuvauttaa autonsa Hot Wheels-paketissa. Tapahtuman jälkeen järjestetyssä äänestyksessä Tuurin hoteimmaksi autoksi valittiin: Auto Ford Mustang GT. Omistaja Tomi Sellgren, Helsinki.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin myös kolme tuotepalkintoa, jotka menivät:
Amanda Hakomäki, Tarvaala 
Jarno ahopelto, Isokyrö
Veijo Aaltonen, Kellokoski 

Onnen voittajille!

 

2014-10-07 13:26

Kyläkaupan uusi laajennusosa otettiin käyttöön

Tuurissa 700 kissaa Miljoona Kissassa

MiljoonaKissa-Mogi-Polaris-om-Toivonen-Sonja_
Miljoona Kissa- näyttely järjestettiin viime viikonloppuna. Miljoona Kissaksi valittiin Persialainen suklaatäplikäs Mogi´s Polaris ja sen omistaa Sonja Toivonen.

Läs mer: Tuurissa 700 kissaa Miljoona Kissassa

 

2014-10-01 09:16

Printit ja kuosit korostuvat tänä syksynä

Muotia Kyläkaupan Keskustorilla

muotinaytos
Kyläkaupan Keskustorilla on hyvä järjestää tapahtumia. Maanantaina oli käynnissä hius- ja muotinäytöksien suunnittelut. Syksyn muotia ihastellaan Lauantaina Kyläkaupan Hius- ja muotinäytöksissä kello 12 ja 14.

Kyläkaupalla esitellään ensi lauantaina 4.10.2014 syksyn muotia sekä hiusten että pukeutumisen saralla. Syys- ja talvimuodissa suositaan lämpimiä tuotteita, mikä sopii hyvin meille suomalaisille. Lisäksi vuodenajan muodissa korostuvat printit ja kuosit. 

Läs mer: Muotia Kyläkaupan Keskustorilla

 

2014-10-01 09:09

Kyläkaupan Keskustorilla tapahtumia laidasta laitaan

Tanssii Onnenhetken kanssa

tanssit
Asiakkaat pitivät Kyläkaupan päivätansseja myymälässä mukavana piristyksenä ja yllätyksenä kesken ostosreissun.

Viime lauantaina Kyläkauppa yllätti päivätanssien merkeissä. Kello 13 alkoi Keskustorilla neljän tunnin tanssirupeama, mikä houkutteli valssin, tangon, jenkan ja humpan pyörteisiin runsaasti tanssijoita. Tanssitapahtuma ei tullut yllätyksenä kaikille, sillä tanssijat olivat tulleet kymmenien, osa satojen kilometrien päästä tanssahtelemaan Onnenhetki-tanssiorkesterin tahdissa.

Läs mer: Tanssii Onnenhetken kanssa

 

Sida 1 av 78