2014-07-30 14:21

Kyläkauppa yllättää jälleen iloisesti

Kaikki vauvasta vaariin ilmaiseksi Miljoona Tivoliin

tivolissa

Kyläkaupan Miljoona Tivoli on ollut heinäkuun alusta lähtien ilmainen alle 15-vuotiaille lapsille. Sitä vanhemmille Miljoona Tivoli -ranneke on maksanut normaalin Tivoli Sariolan rannekkeen hinnan eli 29 euroa. Nyt Miljoona Tivoli tulee olemaan ilmainen koko kansalle vauvasta vaariin elokuun alusta 10. elokuuta asti.

Läs mer: Kaikki vauvasta vaariin ilmaiseksi Miljoona Tivoliin

 

2014-07-30 14:11

Kyläkaupalla rockataan jälleen lauantaina 9. elokuuta

Kymmenes Miljoona Rock luottaa kotimaisiin kärkinimiin

MR-2014

10 vuotta sitten, syksyllä 2004 Tuurissa koettiin jotain ennen näkemätöntä: Kyläkaupalla järjestettiin ensimmäinen Miljoona Rock -tapahtuma, joka marssitti lavalle nimekkäitä artisteja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Vuosien varrella Kyläkaupan piha-alueella järjestettävässä tapahtumassa nähty uskomaton määrä tähtiä ympäri maailmaa. Tänä vuonna kymmenettä Miljoona Rockia juhlistetaan suosituilla, pitkän linjan kotimaisilla bändeillä lauantaina 9. elokuuta. Lisäksi sunnuntaina 10.8.  tapahtumalavan valtaa tämän hetken ehdottomasti kovin nuori artisti, Robin.

Läs mer: Kymmenes Miljoona Rock luottaa kotimaisiin kärkinimiin

 

2014-07-30 14:02

leppakerttu
Kuvateksti: Lennä lennä leppäkerttu -tapahtuma keräsi satoja innokkaita rakentajia Kyläkaupan Keskustorille.
Tekemisen ja osallistumisen riemua Tuurissa

Kyläkauppa on Suomen lapsellisin tavaratalo

Viime viikonloppua vietettiin Tuurissa jälleen lasten ja nuorten merkeissä. Miljoona Tivolin lisäksi Kyläkaupassa oli suurta suosiota saanut Serla-labyrintti, Kyläkaupan oma pomppulinna ja lauantaina Lennä, lennä leppäkerttu -tapahtuma. Serla-labyrintin kävi kiertämässä yli 1000 lasta ja melkoinen kuhina kävi myös leppäkerttujen ympärillä.

3300 leppäkerttua oli lentänyt Keskustorille ja lasten ja nuorten tehtävä oli muodostaa niistä mahdollisimman korkeita torneja. Tuomarilla oli käytössä mittauskeppi, jolla palkintojen taso määriteltiin. Kilpailun taso oli kova ja palkinnot sen mukaiset.

Etenkin tytöt suhtautuivat rakentamiseen erittäin määrätietoisesti, kun heille selvisi että pääpalkintona oli lippu 10.8.2014 järjestettävään Robin Tuurissa konserttiin. Lähes  20 kisaajaa rakensi torninsa pääpalkintoon oikeuttavaan korkeuteen. Yksin tornia oli vaikea rakentaa, joten sisaruksista ja ystävistä oli apua. Vaikka kaikki sadat tapahtumaan osallistuneet eivät pääpalkintoa voittaneet, niin muut palkinnot saivat hymyn huulille. Palkintoina oli Robin-lippujen lisäksi yllätyslahjoja, kesäisiä leluja, vapaalippuja Minigolfiin ja jäätelöannoksia. Varsinkin jäätelöannokset olivat suosittuja ja se kruunasi monen helteisen lauantaipäivän.

Läs mer: Kyläkauppa on Suomen lapsellisin tavaratalo

 

2014-07-22 09:37

Kesän hauskimmat hetket Tuurissa

Kyläkauppa on täynnä elämyksiä ja tapahtumia

 

muumit
Lauantaina Keskustorilla vietettiin Muumien synttärijuhlia Muumipeikon ja Pikku Myyn kanssa.

 

Aurinko ja lämpö hellivät asiakkaita ja tapahtumia koko viikonlopun ja meininki oli kesäisen positiivista. Kyläkaupalla oli paljon nähtävää ja koettavaa sekä aikuisille että perheen pienimmille. Perjantaina Henri Alen kokkasi Heirolin kokkaustapahtumassa Toast Skageneita, joita asiakkaat pääsivät maistelemaan. Henri antoi vinkkejä myös oikeiden kokkausvälineiden valitsemiseen.

Läs mer: Kyläkauppa on täynnä elämyksiä ja tapahtumia

 

2014-07-22 09:18

Kyläkauppa on Suomen lapsellisin kauppa

Kyläkaupan Serla-labyrintissa seikkaillaan

serlalabyrintti
Super-suosittu Serla-labyrintti Kyläkaupan Keskustorilla perjantaina kello 11-18 ja lauantaina lauantaina 11-16. Kaikenikäiset ovat tervetulleita ratkaisemaan oikeaa reittiä. Jokainen reitin selvittäjä palkitaan Serla-aiheisella palkinnolla.

Super-suosittu Serla-labyrintti tulee taas Kyläkaupan Keskustorille perjantaina ja lauantaina 25.–26.7.2014. Toisen kerran toteutettava labyrintti rakentuu entistä näyttävämpänä ja kaikenikäiset ovat tervetulleita ratkaisemaan oikeaa reittiä. Jokainen reitin selvittäjä palkitaan Serla-aiheisella palkinnolla.  Serla-labyrintti on avoinna perjantaina kello 11-18 ja lauantaina 11-16. Tapahtumassa mukana myös Serla-rekka Tavarapuodin etupihalla, jossa on hyvät tarjoukset Serla-tuotteista.

Läs mer: Kyläkaupan Serla-labyrintissa seikkaillaan

 

2014-07-22 09:07

Saumattomalla yhteistyöllä myynti on yli 150 kertaistunut alle 20 vuodessa

Kyläkauppa Suomen ylivoimaisesti suurin Vallila Interior -jälleenmyyjä

Vallila
Raili Ahonen, Marja Kalliolahti ja Sari Mäkelä ovat tyytyväisiä Vallila Interior -markkinamyyntiin Kyläkaupan Keskustorin kaarella. Kolmessa viikossa myytiin reilusti yli 6000 mattoa. Suomen ennätysmäärä -yli 300 mattoa päivässä.

Vallila Interior on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Vallila edustaa suomalaista suunnittelua ja vie sitä innokkaana maailmalle. Vallila on myös tunnettu sisustuskumppani julkitilaprojekteissa.

Läs mer: Kyläkauppa Suomen ylivoimaisesti suurin Vallila Interior -jälleenmyyjä

 

2014-07-16 13:33

juha_mieto_peukku
Juha Mieto testaa perjantaina 11-19 ja lauantaina 10-16 Kyläkaupan Kesätorilla uutta Fiskarsin juhlamallikirvestä. Saa nähdä montako mottia halkoja Mieto saa hakattua.
Kyläkaupan kesä on täynnä tapahtumia

Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille alle 15-vuotiaille

Miljoona Tivoli tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle Kyläkaupan piha-alueella. Tuurissa hurvitellaan koko sydämen pohjasta. Miljoona Tivoli on avoinna 10.8.  saakka joka päivä kello 12 - 18. Kattavasta laite- ja pelivalikoimasta jokainen löytää oman suosikkinsa. Nähtävää ja koettavaa riittää huimista mahanpohjaa kirpaisevista laitteista aina perheen pienimmille suunnattuihin vekottimiin. Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille alle 15-vuotiaille lapsille.

Julkkiskokki kokkaa perjantaina

Heirol ja Henri Alén kokkaavat Kyläkaupan talousosastolla perjantaina 18.7.2014 tasatunnein kello 12-18. Henri näyttää miten valmistaa helppo ja nopea tarjottava kesävieraille. Tule maistamaan Henrin Toast Skagenia ja kuulemaan huippukokin niksit herkun valmistamiseen.

Mieto pilkkoo pölkyt pieniksi

Kurikan jätti Juha Mieto saapuu perjantaina Kesätorille testaamaan uutta Fiskarsin juhlamallikirvestä. Juha Mieto on paikalla perjantaina 11-19 ja lauantaina 10-16. Mieto ottaa mittaa kirveestä molempina päivinä. Saa nähdä montako mottia halkoja Mieto saa hakattua.

Läs mer: Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille alle 15-vuotiaille

 

2014-07-16 13:29

Muumi-ja-Myy
Lauantaina 19.7.2014 Keskustorilla vietetään Tove Janssonin 100-vuotis synttärijuhlaa ja iki-ihanat Muumipeikko ja Pikku Myy esiintyvät kello 12 ja 14.
Iki-ihanat Muumit Kyläkaupassa

Tove Janssonin 100-vuotis syntymäpäiväjuhlat Tuurissa

Lauantaina 19.7. Keskustorilla vietetään Tove Janssonin 100-vuotis synttärijuhlaa. Iki-ihanat Muumipeikko ja Pikku Myy esiintyvät kello 12 ja 14. Tapahtumassa on myös kasvomaalausta ja askartelua sekä Muumi-suunnistus, jossa on mahdollisuus voittaa Muumi-jäätelökauhoja. Kaikkien Muumi-fanien kannattaa tulla paikalle, sillä syntymäpäiväjuhlilla on esillä monenlaisia Muumi-tuotteita.

Lambi lastenpäivät

Sinivalkoiset markkinaviikot jatkuvat lasten tapahtumilla, kun Kyläkaupan Keskustorilla vietetään Lambi lastenpäiviä tulevana perjantaina kello 11–16 ja lauantaina kello 10–15. Kaikki lapset ovat tervetulleita osallistumaan leikkeihin ja kaikki osallistujat palkitaan.Kotiin lähtiessä kannattaa napata mukaan Lambi-tarjoustuotteet tavarapuodin etupihalla olevasta Lambi-rekasta.

 

2014-07-16 13:17

Kyläkaupan Keskustorilla kohdataan

Janna hurmasi yleisön Tuurissa

 

Janna-2
Aurinkoinen Janna esiintyi ja tapasi fanejaan lauantaina Kyläkaupan Keskustorilla Natural Code by Lumene -tapahtumassa.

 

Läs mer: Janna hurmasi yleisön Tuurissa

 

2014-07-03 07:26

Kyläkauppa jatkaa uskollisesti linjaansa tarjoamalla elämyksiä asiakkaille

Tuuri Dance Party - fiilistellään tanssimusiikilla

Järjestyksessään toinen Tuuri Dance Party koetaan perjantaina 11.7.2014. Tällä kertaa ulkoilmalavalla nähdään tanssimusiikin huippunimiä 80- ja 90-luvuilta. Saksasta tapahtumaan saapuu Modern Talking Reloaded, joka on jatkanut  Modern Talkingin työtä esittämällä menestyksekkäästi alkuperäisen kokoonpanon hittikappaleita originaaleille versioille täysin uskollisena. You're My Heart, You're My Soul kohahduttaa varmasi jokaisen kasari-fanin muistoja ja tunteita.

Läs mer: Tuuri Dance Party - fiilistellään tanssimusiikilla

 

Sida 1 av 75