2014-04-10 07:17

Juhlahumua Tuurissa

Kyläkaupan laajennusta juhlitaan kakulla ja tarjouksilla

Marimekko-osasto
Uudistunut Kyläkauppa tarjoaa juhlan kunniaksi täytekakkukahvia Keskustorilla perjantaina kello 11–18.

Kyläkauppana tunnettu Veljekset Keskinen Oy laajensi viime marraskuussa myymäläänsä 4400 neliötä. Laajennuksen rakennustyöt aloitettiin vuosi sitten ja marras-joulukuun ajan uusi laajennus toimi Suomen suurimpana jouluosastona.

- Alkuvuoden ajan myymälässä on ollut käynnissä myymälän muutostyöt ja nyt on aika viettää virallisia laajennuksen avajaisia, kertoo Vesa Keskinen. Uuden, yhtä suuren laajennuksen rakennustyöt ovat jo alkaneet ja se tulee valmistumaan jouluksi ja on tänä vuonna Suomen suurin jouluosasto.

Kun muut lomauttavat, Kyläkauppa laajentaa. Jonkun on oltava esimerkki Suomen tämänhetkisessä taloudellisessa tilanteessa. Rohkeus ja usko tulevaisuuteen ovat nyt avainsanoja, kyläkauppias Vesa Keskinen toteaa.

Läs mer: Kyläkaupan laajennusta juhlitaan kakulla ja tarjouksilla

 

2014-04-10 07:12

Lähes kolmesataa kesätyöntekijää

Kyläkauppa alueensa  merkittävin kesätyöntekijöiden työllistäjä

kesatyo-2014

Kyläkaupan kiireinen ykkössesonki on jälleen alkamassa. Kyläkauppa työllistää tänäkin kesänä  lähes kolmesataa kesätyöntekijää.  Työntekijöiden valinta on menossa mutta edelleen kannattaa hakea, koska hakuaika päättyy toukokuun lopussa.  Suurimmalle osalle Kyläkauppa on tuttu jo aikaisemmilta vuosilta, mutta mukaan tulee aikaisemman kokemuksen perusteella joka vuosi  myös  noin 30% uusia kasvoja. Veljekset Keskinen Oy on työllistänyt nuoria koko olemassaolonsa ajan vuodesta 1976 lähtien ja onkin lähialueen merkittävin kesätyöntekijöiden työllistäjä. Nuoret tulevat Alavuden lisäksi kaikista lähikunnista.

Läs mer: Kyläkauppa alueensa merkittävin kesätyöntekijöiden työllistäjä

 

2014-04-03 00:00

Mukaan mahtuu 270 ensimmäistä

Naisten muoti- ja kauneusilta Kyläkaupalla

muoti-ja-kauneusilta

Tervetuloa Kyläkaupalle viettämään Naisten muoti - ja kauneusiltaa yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Ilta järjestetään Tavarapuodin Keskustorilla torstaina 24. huhtikuuta klo 17-21. Illan ohjelmassa on muun muassa pikameikkejä, kampauksia, pukeutumisneuvontaa ja paikalla on meikki- ja hiusalan ammattilaisia antamassa vinkkejä. Esillä myös paljon Kyläkaupan laajaa merkkivalikoimaa sekä myynnissä erilaisia asusteita. 

Läs mer: Naisten muoti- ja kauneusilta Kyläkaupalla

 

2014-03-19 10:31

Serla-labyrintti Kyläkaupalla

serla-labyrintti

Kyläkaupan Keskustorilla seikkailtiin Serla-labyrintissa viime lauantaina. Labyrintin kävi kiertämässä neljän tunnin aikana noin 400 innokasta lasta.

 

2014-03-19 08:05

Tuurissa hiihdettiin tykkilumella

Tuuri Ski keräsi hiihtäjät Kyläkaupalle

tuuri-ski

Tuuri Ski hiihdettiin Kyläkaupalla viime viikon keskiviikkona. Kisojen järjestäjänä toimi Alavuden Urheilijat ry yhteistyössä Kyläkaupan, Keskisen Kello Oy:n ja Alavuden kaupungin kanssa. Tykkilumesta tehdyllä radalla oli pituutta 630 metriä. Rata on hiihtäjien vapaassa käytössä tästä eteenpäin.

Läs mer: Tuuri Ski keräsi hiihtäjät Kyläkaupalle

 

2014-03-12 15:01

Naistenpäivän tapahtumat vetivät yleisöä Kyläkaupalle

salkkaritmuotinyts

Naistenpäivää juhlistettiin Tuurissa Sensual & Sport alusasumuotinäytöksellä viime lauantaina. Paikalla olivat myös Salatuista Elämistä tutut Jasmin Hamid, Kirsi Ståhlberg ja Mia Ehrnrooth, jotka esittelivät Tesian By Ibero koruja.

 

2014-03-12 14:54

Kyläkaupan Tavarapuodin kaikki ravintolapalvelut avautuvat sunnuntaina kello 11

onnenkivi
Kyläkaupan Tavarapuodin ravintola- ja kahvilapalvelut avautuvat sunnuntaina kello 11.

Kyläkaupan sunnuntaiasiakkaat ovat jo pitkään kysyneet mahdollisuutta avata OnnenKiven ravintolapalvelut sunnuntaina kello 11. Nyt asiakkaiden toiveista on tehty totta. Jatkossa kaikki Tavarapuodin ravintolapalvelut avautuvat klo 11.00.

Myös Tavarapuodin myymälän ovet avautuvat sunnuntaina tuntia aiemmin eli klo 11. Liikeaikalain mukaisesti kuitenkin kassat avautuvat vasta klo 12.00.

 

2014-03-12 14:51

vesa-luonneVesa Keskinen oikeudenmukaisuudesta:

Oikeudenmukaisuus on esimiehen tärkein ominaisuus

Mitä tiukempia aikoja yritysmaailmassa elämme, sitä tärkeimmiksi muodostuvat johtajien ominaisuudet. Oikeudenmukaisuus on niistä ylivoimaisesti tärkein. Se heijastuu esimiehiin ja heistä heidän alaisiinsa ja heidän kautta aina asiakkaisiin asti. Jokainen meistä haluaa olla oikeudenmukaisesti kohdeltu. Jokaisella meistä on oikeus siihen.

Minulla on ollut jo lähes 20 vuotta käytössä oma seitsemän O:n elämänohjeeni: Onnistut Omaksumalla Oikeudenmukaisuuden Ohjenuoraksesi & Ottamalla Omantuntosi Oppaaksesi. Oikeudenmukaisuus & omatunto.

Oikeudenmukaisuutta ei voi koskaan liikaa korostaa. Se onkin ollut yhtenä vakioaiheenani pitämilläni luennoilla. Oikeudenmukaisuuden omaksuminen oppiminen ohjenuoraksi ei ole helppo tehtävä. Siihen vaaditaan tietoista keskittymistä ja harjoittelua. Se on kuin kielitaito - vaikea oppia ja ylläpidettävä koko ajan, mutta kaikki siihen pystyvät.

Läs mer: Oikeudenmukaisuus on esimiehen tärkein ominaisuus

 

2014-03-12 14:46

Karhut vierailevat Tuurissa

Santeri-karhu herää talviunestaan Kyläkaupan Keskustorilla

zoo-2014
Ähtäri ZOO Santeri-karhun talviuni -esitys Kyläkaupan Keskustorilla perjantaina 14.3. kello 13.00, 15.00 ja 17.00.

Läs mer: Santeri-karhu herää talviunestaan Kyläkaupan Keskustorilla

 

2014-03-12 14:43

serlaorava
Lauantaina Kyläkaupan Keskustorilla seikkaillaan Serla-labyrintissa kello 11–15. Serla-orava on paikalla lauantaina kello 9-16.
Löydä oikea reitti!

Kyläkaupan Serla-labyrintissa seikkaillaan lauantaina

Tulevana viikonloppuna Kyläkaupalla seikkaillaan Serla-labyrintissa. Keskustorille rakentuu lauantaiksi iso labyrintti Serla-tuotteista. Kaikki oikean reitin löytäneet lapset palkitaan. Serla-labyrintti on avoinna lauantaina kello 11–15. Perheen pienimpiä on ilostuttamassa myös Serla-orava lauantaina kello 9-16.

Seikkailujen lisäksi tarjolla on hyviä tarjoustuotteita ja vinkkejä Serla-konsulentilta. Konsulentti on paikalla sekä perjantaina että lauantaina klo 9-16.

 

Sida 1 av 71