Snowcross MM 26.3. Tuurissa

Snowcrossin hallitseva maailmanmestari Tucker Hibbert puolustaa mestaruuttaan

 

THibbertHeadshot_JohnHanson
Snowcrossin hallitseva maailmanmestari Tucker Hibbert puolustaa mestaruuttaan Tuurissa. Kuva John Hanson
Tuurissa, Kyläkaupan pihamaalle rakennettavalla Snowcross-radalla ratkaistava Snowcrossin MM-kilpailu tulee olemaan kansainvälinen talvinen moottoriurheilutapahtuma ja lajin vuoden odotetuin kilpailu. Kilpailijoita ja lajin aktiivisiseuraajia on odotettavissa muun muassa Yhdysvalloista, Kanadasta, Ruotsista, Norjasta, Islannista, Italiasta ja Sveitsistä ja tietenkin Suomesta. Tuurissa kuun viimeisenä viikonloppuna, lauantaina 26.3. järjestettävä kilpailu on ensimmäinen Suomessa ajettava lajin maailmanmestaruuskilpailu. Kilpailun järjestää yhdessä Veljekset Keskisen kanssa  Suomenselän moottorikelkkailijat ry.

 

Tiukka kilpailu maailmanmestaruudesta

Valmistelujen ollessa täysillä käynnissä on Yhdysvalloista saatu iloisia uutisia, kun Snowcrossin hallitseva maailmanmestari Tucker Hibbert on ilmoittanut puolustavansa mestaruuttaan Tuurin MM-kisoissa. Kelkkamaailman ehdoton valtias, yhdysvaltalainen Hibbert voitti ensimmäisenä amerikkalaisena kuljettajana snowcrossin maailmanmestaruuden 2010 Ruotsissa. Tuckerin osallistuminen Tuurin MM-kisoihin varmistui kuljettajan virallisesta lehdistötiedotteesta, joka on kokonaisuutenaan nähtävissä hänen virallisilla kotisivuillaan.

Liput saatavilla Kyläkaupan neuvonnasta

Kilpailualueelle myydään lippuja jo nyt Kyläkaupan Neuvonnassa, sekä varsinaisena kilpailupäivänä portilta alkaen klo yhdeksän. Lippu maksaa 20 euroa ja alle 15-vuotiaat pääsevät alueelle aikuisen seurassa ilmaiseksi. Lippu oikeuttaa pääsyn myös varikkoalueelle, jossa on mahdollisuus tavata MM-tason kuljettajia, sekä nähdä heidän vauhdikkaita menopelejään.

Kilpailualueella on nähtävää kaikille. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua ensi kauden kelkkauutuuksiin kilpailun ohessa, kun vuoden 2012 Roudshow starttaa kiertueensa Tuurissa. Nähtävillä on kaikki suurimmat kelkkamerkit. Alueella on myös esittelyssä ja myynnissä laaja valikoima moottorikelkkavarusteita. Kilpailualueelta löytyy syötävää pieneen ja suuren nälkään, sekä tietenkin oma pulkkamäki pikkuväelle.