Kilpailu Kyläkaupan asiakkaille

Marimekko sisustuksessa

marimekko_2012
Kyläkauppa järjestää Kyläkaupan Marimekko Shopin 12-vuotis synttäreiden kunniaksi Marimekko-aiheisen kuvakilpailun. Kyläkaupan raati valitsee asiakkaiden lähettämistä Marimekko-aiheisista sisustuskuvista kymmenen parasta valokuvaa, joista asiakkailla on mahdollisuus äänestää paras ja hienoin sisustusidea.

Kyläkaupan Marimekko Shopin 12-vuotis synttäreiden kunniaksi Kyläkauppa järjestää Marimekko-aiheisen valokuvakilpailun. Kyläkaupan asiakkaan tulee ottaa valokuva, jossa on hyödynnetty Marimekon tuotteita sisustuksessa tai yksittäisessä sisustuselementissä ja lähettää se Kyläkaupalle sähköpostilla 22.4. mennessä. Sähköpostiin tulee liitetyn kuvan lisäksi kirjoittaa osallistujan nimi, paikkakunta sekä puhelinnumero ja lähettää se osoitteeseen kilpailu@tuuri.fi.

Kyläkaupan raati valitsee lähetetyistä kuvista kymmenen parasta valokuvaa joiden kesken asiakkailla on mahdollisuus äänestää paras ja hienoin sisustusidea Kyläkaupan Marimekko Shopin 12-vuotis synttäreillä 27.4. Voittaja saa palkinnoksi upean Marimekon tuotepalkintosetin sekä lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Marimekko-aiheisia palkintoja.