FI SV EN
Aukioloajat
Palaute
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Miljoona Tivoli on kieputtanut kaikenikäisiä siis kesänä ennätyksellisen pitkän ajan, suunnitellun viidenkymmenen päivän sijasta peräti viisikymmentäkaksi päivää. Miljoona Tivolin viisikymmentä päivää Tuurissa juhlistavat Vesa Keskisen täyttämää viittäkymmentä vuotta ja ovat samalla lahja satavuotiaan Suomen lapsille. Sunnuntaina 13.8.2017 Kyläkaupan Miljoona Tivoli huipentuu kaikille ilmaisiin päättäjäisiin.

Aku Ankan taskukirjojen myynti toi Miljoona Tivolille kaksi lisäpäivää

Aku Ankka-lehtien keräyksen yhteydessä Kyläkauppaan on otettu vastaan yli 40 000 Aku Ankan taskukirjaa ja lähes saman verran Roope-sedän taskulehtiä, jotka eivät kumpikaan kuulu kerättäviin lehtiin, mutta niitä on kuitenkin otettu vastaan. Määrä kasvoi niin suureksi, että kyläkauppias Vesa Keskinen päätti myydä niitä pois ja myynnistä kertyvät voitot hän halusi käyttää lyhentämättömänä Miljoona Tivolin lisäpäivien hankkimiskustannuksiin. - Asiakkaat lähtivät tähän hienosti mukaan ja erinomaisen myynnin ansiosta saamme pitää Miljoona Tivolin Kyläkaupalla kaksi ylimääräistä päivää eli sunnuntaihin 13.8.2017 saakka, kertoo Vesa Keskinen.

Kaksi lisäpäivää ovat hieno päätös erittäin hauskalle tivolikesälle ja niistä saadaan kiittää kaikkia Aku Ankan taskukirjoja ja Roope-sedän taskulehtiä Kyläkauppaan tuoneita asiakkaita sekä tietenkin niiden ostajia.

Vanhat taskukirjat ja -taskulehdet ovat edelleen myynnissä Kyläkaupan Tavarapuodissa. Uusia Aku Ankan taskukirjoja ja Roope-sedän taskulehtiä voi ostaa Ruokapuodista.

Miljoona Tivolin päättäjäisten kunniaksi Tivoli on sunnuntaina ilmainen kaikille

Tivoli Sariolan rannekehinta on normaalisti 32 euroa, mutta Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Miljoona Tivolin päättäjäisten kunniaksi Tivoli on kuitenkin viimeisenä aukiolopäivänään, sunnuntaina 13.8.2017 ilmainen aivan kaikille.

Miljoona Tivoliin saapuessaan kaikkien on haettava leima tivolin lippupisteestä. Leimaa näyttämällä tivolin laitteet ovat vapaassa käytössä koko päivän ajan. Kertalippu tivolilaitteisiin maksaa 5 €. Lippupisteellä kannattaa myös varautua todentamaan ikänsä esimerkiksi Kela-kortilla.

Miljoona Tivolissa pääsee näkemään päivittäin myös huikeita akrobatiaesityksiä kello 13.50 – 14.10 ja 15.50 -16.10. Tivolilaitteet ovat poissa käytöstä ilma-akrobatiaesitysten ajan. Lisäksi tivolissa on joka päivä kello 14 – 15 päivittäin vaihtuvat Onnentuntitarjoukset, joihin kannattaa tarttua.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Syystori
Fuji-piste
Hius & Kauneus Ateljee
Kyläkaupan Kauppakadut
Liikenneasema OnnenLiekki
Herkuttele
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Uudistuva Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
OnnenTähti Ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Peli- ja Seikkailumaailma
Leikkipaikka
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
Lapsiperheille
Miljoona Tivoli
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tapahtumakalenteri
Kyläkaupan esite
Miljoona Aku Ankkaa
Miljoona Tivoli
Tuurin kyläkauppias TV5:lla
Tarjoukset
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan kartat
Löytyy läheltä
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan arvontoja
Palaute
Usein kysyttyä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku / Osamaksu
Ryhmämatkailu
Keskustori
Media
Gern-huolto
Tuonti & Tukku
Tuotteen takaisinveto
Työpaikat
Yrityskortti
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000