EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

tuuri_fortaleza_logo.jpg

500 asukkaan Tuurin kylä ja 2,3 miljoonan asukkaan Fortalezan kaupunki solmivat ystävyyscitysopimuksen

Virallinen Tuuri-Fortaleza -ystävyyscitysopimus julkistettiin perjantaina 3.3.2006 Brasiliassa, Fortalezan upeimmassa hotellissa Marina Parkissa, jonka toimitusjohtajana toimii Eliseu Barros - koko Fortalezan hotelliliiton presidentti. Sopimuksen allekirjoittivat Cearan maakunnan (9 miljoonaa asukasta) kuvernöörin oikea käsi Allan Aguiar ja kyläkauppias Vesa Keskinen. Allan tulee Tuuriin Veljekset Keskinen Oy:n 30-vuotisjuhlille 1.7.2006, jolloin hän haluaa tutustua myös Töysän kunnanjohtaja Arto Lamminmäkeen. Myös Brasilian suurlähettiläs Luiz Figueira saapuu Kyläkaupan 30-vuotisjuhlille. Tuuriin saapuvaan seurueeseen kuuluu noin 20 henkilöä.

fortaleza_tuuri_sign.jpg
Vesa Keskinen ja Allan Aguiar allekirjoittivat Tuuri-Fortaleza-ystävyyscitysopimuksen perjantaina 3.3.2006.Kuvassa myös Fiorellan toimitusjohtaja Elmo Lorentz.


-Kuulostaahan tämä hiukan utopistiselta. Noin 4500 kertaa suurempi kaupunki Fortaleza ja Tuuri ystävyyscityinä, mutta tämä on nyt totta, toteaa Vesa Keskinen tyytyväisenä. -Ei tässä kuitenkaan mitään ihmeellistä ole. Fernando Holanda matkailuministeriöstä on ollut kanssani tätä asiaa suunnittelemassa jo joulukuusta alkaen. Me näemme tässä selkeän mahdollisuuden kaikkia hyödyttävään yhteistyöhön. Tammikuussa neuvottelimme Fernandon kanssa useasti Matka 2006 -messuilla ystävyyscitysopimuksesta, kertoo Vesa Keskinen.
-Lehdistötilaisuus sopimuksesta pidettiin perjantaina 3.3.2006 klo 10.00. Suomesta oli viime vuonna hieman vajaa 8000 turistia Fortalezassa - yhtenä tavoitteenamme on tuplata se seuraavan kahden vuoden kuluessa.

Fortaleza-tapahtuma on sovittu pidettäväksi Tuurissa 1.-10.7.2006 Kyläkaupan upeimmalla alueella eli uuden laajennuksemme kassojen jälkeisellä alueella. Kyseinen aika on aina ollut vuoden kiireisin sesonkiaika Tuurissa. Odotettavissa on jälleen yli 300 000 kävijää näiden päivien aikana. Tavoitteena on onnistunut Fortaleza-tapahtuma, josta tulisi perinne ja joka vahvistaisi visiota Kyläkaupasta kansainväliseksi matkailunähtävyydeksi.
-Yhtenä tavoitteena tässä vaiheessa siis on Fortalezan tunnettuuden merkittävä lisääminen Suomessa ja sen kautta turistivirtojen lisääminen Fortalezaan. Kyläkaupalle tärkeimmäksi tavoitteeksi näemme maahantuonnin Brasiliasta ja miksei myös sinne viennin.
Muun muassa näistä kahdesta asiasta keskustelimme tiistaina Brasilian suurlähettilään Luiz Figueiran kanssa lounaalla suurlähetystössä, täsmentää Keskinen.

brazil_ambassador.jpg
Fiorellan toimitusjohtaja Elmo Lorentz, Vesa Keskinen, Brasilian suurlähettiläs Luiz Figueira, Aurinkomatkojen toimitusjohtaja Jukka Salama ja Kyläkaupan tuonti-ja vientipäällikkö Kari Haka keskustelivat tiistaina muun muassaTuurin ja Fortalezan välisestä yhteistyöstä.
Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000