EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Asiakastyytyväisyys on kunnia-asia Tuurissa

OnnenTähti on jo nyt kansainvälinen hotelli

Kyläkaupan OnnenTähti-hotelli avasi ovensa viime vuoden heinäkuun 13. päivä eli vuosi ja kolme kuukautta sitten. Suosio on alusta lähtien ollut odotettua, koska hinta-laatusuhde on Suomen huippua. Kesäkuussa huoneiden käyttöaste oli yli 85 % ja heinäkuun käyttöaste oli uskomattomat 100 %, Suomen keskiarvon ollessa noin 57 %. Myös elo- ja syyskuun käyttöasteet pysyivät huomattavasti keskiarvon yläpuolella.

Kesäkuukausina ja yleensäkin lomien aikaan hotellissa yöpyy pääosin lapsiperheitä. Muuna aikana asukkaina on paljon syntymä- tai muita merkkipäiviään viettäviä pariskuntia. OnnenTähden Juhla- ja Tornisviittejä on kysytty usein juuri tällaisia erikoistilaisuuksia varten, mutta vielä tällä hetkellä kyseiset isoimmat sviitit arvotaan jo varanneiden kesken. Tämän vuoden ajan kaikilla on siis mahdollisuus päästä kyseisiin sviitteihin 100 euron hinnalla Onnetaren suosiessa. -Kyllä meillä on ollut todella upea kesä. Ihmiset ovat viihtyneet OnnenTähdessä ja olemme saaneet erittäin paljon kehuja upeista huoneistamme. Eniten kiitosta on kuitenkin tullut vastaanottomme henkilökunnan aurinkoisesta ja ystävällisestä palvelusta. Olen todella ylpeä joukkueestamme, sanoo hotellivastaava Tita Hankala. -Eniten mieltä lämmittää kuitenkin se, että asiakkaat tekevät lähtiessään uuden huonevarauksen seuraavalle kerralle. Silloin tietää, että he ovat todella nauttineet olostaan, Tita toteaa.

Asiakkaiden toivomuksesta Hotelli OnnenTähti siirtyy uuteen hinnoitteluun ensi vuoden alusta eli silloin asiakas voi itse määritellä millaisen huoneen haluaa. Normaalikokoisten hotellihuoneiden hinnat tulevat vaihtelemaan 100 - 130 euron välillä ajankohdasta ja huoneesta riippuen. Huoneisiin voi majoittua kaksi aikuista ja kaksi lasta. Tornisviittien hinta on 150 euroa/vrk ja niihin on mahdollista majoittaa isompikin lapsiperhe. Saunallisen Juhlasviitin hintakin on vain 180 euroa/vrk. Hintoihin sisältyy runsas buffet-aamiainen sekä aamu- ja iltasauna. Lasten lisävuoteista tai pinnasängyistäkään ei peritä lisämaksuja.

Kansainvälisyys lisääntyy Tuurissa

Hotelli OnnenTähden asiakaskunta on erittäin kansainvälistä. Viime vuoden heinäkuusta tähän päivään mennessä asiakkaita on yöpynyt 29 eri maasta Suomi mukaan luettuna. Muut maat ovat Alankomaat, Australia, Belgia, Brasilia, Filippiinit, Intia, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kanada, Kiina, Latvia, Norja, Pakistan, Ranska, Ruotsi, Saksa, Singapore, Sveitsi, Taiwan, Tansania, Tanska, Thaimaa, Turkki, Venäjä, Viro ja Yhdysvallat.

Kyläkauppa sijaitsee 500 asukkaan Tuurin kylässä, mutta siitä on vauhdilla tulossa kansainvälinen matkailukohde. Kyläkaupan visio on ollut vuodesta 2003 lähtien Kyläkaupasta kansainväliseksi matkailunähtävyydeksi. -Yksin Kyläkauppa ei tämän vision toteutumista pysty mahdollistamaan eli siihen tarvitsemme kaikkien suomalaisten apua. Jos teillä on ulkomaisia tuttavia tai vieraita, tuokaa tai ohjatkaa heidät vierailemaan Tuuriin, haastaa Vesa Keskinen.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000