EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

sviitti-313.jpg

Tuurin Kyläkaupan OnnenTähti-hotellin viimeistä sviittiä - OnnenSviittiä - on rakennettu huolella ja harkiten. Hotellin muut 34 huonetta vihittiin käyttöön jo viime vuoden heinäkuussa. Hotelli on saanut ansaitsemansa ja odotetun vastaanoton kaikilta vierailtaan ylistävine palautteineen. Käyttöaste on ollut reilusti Suomen keskiarvon yläpuolella eli lähes 80 prosenttia. OnnenSviitin myynti aloitetaan maanantaina 18.12.2006 eli jos merkkipäivä on jo tiedossa, niin kannattaa olla ajoissa asialla, sillä vuodessa on vain 365 yötä ja pelkästään jo meitä suomalaisia on yli 5,2 miljoonaa ulkomaalaisista puhumattakaan.

Uuteen OnnenSviittiin on sijoitettu lukuisia OnnenEnkeleitä tuomaan onnea. Niitä löytyy kattokruunusta koriste-esineisiin. Enkeliaihe liittyy kahteen tarinaan. Ensinnäkin Kyläkaupan perustajan Toivo Keskisen hääyön kokemukseen, jota hänen elämäkerrassaan kuvataan näin: "Toivo näki unessaan, kuinka kaksi kaunista enkeliä leijaili heidän häävuoteensa ympärillä. Hän heräsi hetkeksi ja ajatteli, että heidän avioliittonsa oli taivaassa siunattu ja pyhä. Toivo päätti kertoa unestaan aamulla Rauhalle." Toivon taival -elämäkertakirja sisältyy OnnenSviitin hintaan.
Toinen tarina liittyy OnnenKylä-fantasiatarinaan ja siinä sen Onnetar- eli OnnenEnkeli-symboliikkaan. Jokainenhan meistä tarvitsee elämänpolullansa suojelusenkeliä - omaa OnnenEnkeliään.

107 neliötä ylellisyyttä

OnnenSviitti käsittää upean olohuoneen, henkeäsalpaavan makuuhuoneen sekä pukeutumishuoneen. Olohuoneen valtava kattokruunu ja koristeelliset lampetit on muokattu sviitin teemaan sopiviksi. Makuu- ja pukeutumishuoneitten kristallikruunut kultaisine kynttilöineen mykistävät tulijan loistokkuudellaan. Myös tavallisen suomalaisen hotellihuoneen kokoinen kylpyhuone on näkemisen arvoinen. 

Kaikissa huoneissa on kiinnitetty erityistä huomiota kattojen koristeluun. Kullattua koristelistaa sviitissä on yli 300 metriä. Mixtion-kultauksen tekemiseen käytettiin noin 1500 työtuntia eli 200 työpäivää. OnnenSviitti on maailman ainoa hotellihuone, jossa suihku- ja WC-tiloissa on käytössä Rolex-merkkiset hanat ja suihkut. Kyseisen tehtaan tuotteita löytyy vain palatseista ja harvoista yksityiskodeista maailmassa.

Vallila Interior Oy on helsinkiläinen perheyritys, joka on toiminut tekstiilialalla jo yli 70 vuotta. Vallila on toteuttanut laajoja tekstiilikokonaisuuksia niin viiden tähden hotelleihin kuin vaativiin museaalisiin kohteisiinkin ympäri Suomea. Se on ollut merkittävä amerikkalaisten loistoristeilijöiden tekstiilisisustaja monien vuosien ajan. Vallilan erikoisosaamista on myös moderni digitaalinen tulostaminen kankaalle, millä yksilöllinen "tekstiilitaide" saadaan jokaisen kodin ulottuville. OnnenSviitin tekstiiliratkaisut ovat saaneet vaikutteita Versailles'n palatsista Ranskasta. Ludvig XIV:lle eli Aurinkokuninkaalle kelpasi vain silkki ja sametti, loistokkuus ja kuninkaalliset värit. Sama haluttiin tarjota myös OnnenSviitin asiakkaille. Runsaat päällekkäiset verhoasetelmat kieppeineen ja sleefeineen on viimeistelty käsintehdyin hapsu- ja koristenauhoin.
Upeat ranskalaiset silkkiset tupsulliset vyötteet kiinnittävät verhot ikkunoiden sivuille, jotta jaquardkuvioidut organzavaloverhot pääsevät paremmin esiin. Upottava vuode houkuttelee todelliset prinsessat ja prinssit unten maille silkkien ja satiinien keskelle.

LG takaa täydellisen katselunautinnon

OnnenSviitissä on myös Suomen hotellihuonemaailman laadukkaimmat audiovisuaaliset laitteet. LG:n 42-tuumainen plasma-TV antaa täydellisen katselunautinnon nykyajan ja tulevaisuuden tarpeisiin. Tyylikkään pianomustan ulkokuoren sisältä löytyy uusin tekniikka aina kuvanlaatua, monipuolista käyttömukavuutta sekä hyvää äänentoistoa arvostaville. Äänentoiston laadusta ja riittävyydestä pitää huolen kahdeksan huippuluokan kaiutinelementtiä. TV:ssä oleva X-Studio mahdollistaa yhdeksän erilaisen muistikortin käytön esim. valokuvien katseluun muistikorteilta tai MP3-musiikin toiston. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta TV:tä voidaan käyttää TV:tä näyttönä vaikka kannettavaan tietokoneeseen. TV-mallista on poistettu myös kokonaan perinteinen plasmoissa oleva lasisuodatus. Uusinta teknologiaa käyttävä LG poistaa suurimman osan ulkopuolisista valoista johtuvista heijastuksista eli kattokruunujen kimallus ei häiritse katsomisnautintoa. TV:n yhteyteen on asennettu myös langaton kotiteatterisarja pilarikaiuttimilla, joilla voidaan korostaa kokonaisvaltaista visuaalista nautintoa. Laitesarjalla löytyy tehoja riittävät 700 W. Täysin digitaalinen vahvistin takaa paremman äänentoiston ja erottelukyvyn myös alhaisilla äänenvoimakkuuksilla. 2,4GHz:n lähetystaajuus takaa häiriöttömän äänenlaadun takakaiuttimiin, kun halutaan nauttia tilavaikutelmasta. Laitteistossa on luonnollisesti myös radio- ja CD-toistot ja +USB MP3 kuuntelua varten.

Hemmottele itseäsi Philips-kokovartalosolariumilla

OnnenSviitin ainutlaatuisuutta lisää omalta osaltaan myös kokovartalosolarium. Philips HB 568 TL -kokovartalosolariumin kaksipuoleisuuden ja kaarevan muotoilun ansiosta vartalon molemmat puolet ruskettuvat samanaikaisesti ja tasaisesti. Laitteen Power Tan -kasvosolarium mahdollistaa tehokkaamman tuloksen kasvoille. Sen Philips Stereo -aktiivi kaikuttimet voidaan liittää CD- tai MP3-soittimeen turvaamaan ääninautinnon. Tuoksukuulat antavat miedon tunnelmaa luovan tuoksun. Laitteessa on digitaalinen käyttöliittymä 30 minuutin automaattisella virrankatkaisuajastimella ja vartaloviilennys.

Huoneen hinta tulee Aku Ankan auton rekisterinumerosta

OnnenSviitin huonenumero ja -hinta (313/313 euroa) tulevat suoraan Aku Ankan auton rekisterinumerosta 313, joka on myös Akun syntymäpäivä 13.3. amerikkalaisittain merkittynä. Kyläkauppias Vesa Keskinen on tunnettu innokkaana Aku Ankka -sarjakuvien ystävänä, joten tuttu 313-numerologia ei liene kenellekään yllätys. Huoneen hintaan sisältyy myös 160-sivuinen ONNENANKKA-sarjakuvakirja, jossa ovat hyvin edustettuina kuuluisimmat Aku Ankka -taiteilijat Carl Barks ja Don Rosa. "Aku Ankka on ollut suosikkihahmoni 5-vuotiaasta lähtien, jolloin vanhempani alkoivat tilata lehteä minulle. Hänen persoonassaan on kaikkea sitä, mitä elämässä tarvitaan: maalaisjärkeä, aitoutta, yritteliäisyyttä, ahkeruutta, peräänantamattomuutta, inhimillisyyttä, lempeyttä ja rakkautta. Aku on tietyllä tavalla esikuvani tai sielunveljeni", Keskinen luonnehtii lämmintä suhdettaan sarjakuvasankariin. ONNENANKKA-kirjan takakantta koristaa tyylitelty versio Keskisen Kyläkaupan kuuluisasta OnnenKenkä-logosta, jonka käyttämiseen kirjassa Disney-yhtiö myönsi harvinaisen luvan.

OnnenSviitti on ylellisyyttä, fantasiaa, satumaisuutta, sarjakuvaa sekä unelmia onnesta perustuen kuitenkin Toivo Keskisen elämäntyölle ja sen kunnioittamiseen. Toivo olikin itseoikeutetusti OnnenSviitin ensimmäinen yöpyjä.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000