EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

 

blasco_keskinen.jpg 

Norris Cosmetics Oy:n liiketiloissa Helsingissä pidettiin lehdistötilaisuus tammikuun puolessa välissä. Tilaisuudessa lanseerattiin uudet Joe Blascon miestentuotteet ja julkistettiin tieto Vesa Keskisen rooli miestentuotteiden keulakuvana.

 

Maailman parhaan kosmetiikkasarjan miesten ihonhoitotuotteet vihdoinkin Suomeen

Joe Blascon keulakuvaksi Vesa Keskinen

Nykyään myös suomalainen mies hoitaa häpeilemättä ihoaan, koska kiireinen elämänrytmi näkyy miehenkin ihossa. Vaimojen ja tyttöystävien puheet ja miesten tuotteiden kasvava mainonta ovat alkaneet tuottaa hyvää tulosta. Miesten kosmetiikan myynti nousee vuosi vuodelta ja miehille onkin tarjolla entistä enemmän vaihtoehtoja. Kyläkaupassakin jo vuosia myynnissä olleista laadukkaista meikki- ja ihonhoitotuotteistaan tunnettu Joe Blasco toi markkinoille miesten iholle välttämättömimmät tuotteet.

Joe Blasco For Men -tuotteiden kasvoksi valittiin Vesa Keskinen. Vesa on menestyvä liikemies sekä moderni, ennakkoluuloton nykyajan mies, joka huolehtii ulkonäöstään, hoitaa ihoaan ja uskaltaa puhua siitä. Kova vauhti näkyy helposti ihossa, joten iho pysyy hyvännäköisenä oikeilla hoitotuotteilla.

Norris Cosmetics Oy:n liiketiloissa Helsingissä pidettiin lehdistötilaisuus tammikuun puolessa välissä. Tilaisuudessa lanseerattiin uudet Joe Blascon miestentuotteet ja julkistettiin virallisesti tieto Vesa Keskisen roolista tuotteiden parissa.

Runsaslukuinen toimittajamäärä toivotettiin tervetulleeksi tilaisuuteen Norris Cosmeticsin toimitusjohtajan Katriina Wuoriston toimesta. Samalla hän ilmoitti jäävänsä maaliskuun alusta pois yrityksen toimitusjohtajan paikalta. Toimitusjohtajaksi siirtyy varatoimitusjohtaja Arja Norris ja Katriina jatkaa hallituksen puheenjohtajana. Seuraavaksi myynti- ja koulutuspäällikkö Arja Vauhkonen esitteli tuotteet yksityiskohtaisemmin kiinnostuneelle yleisölle. Lopuksi toimittajien odotus palkittiin kun Vesa pääsi ääneen. Vesa kertoi toimittajille yleisesti kosmetiikan käytöstään sekä kokemuksistaan uusista Joe Blasco -miesten tuotteista. Vesa oli saanut lanseeratuista tuotteista kokeilupakkaukset jo parisen kuukautta aiemmin ja kertoi tuotteiden olevan tehokkaat, miellyttävät ja erittäin helpot käyttää. Joukossa oli paljon miestoimittajia, joita Vesan kokemukset kiinnostivat erityisesti.

Suomen James Bond

Hauskin hetki koettiin, kun Katriina Wuoristo kertoi, miksi juuri Vesa Keskinen oli paras valinta miestentuotteiden keulakuvaksi. Tietenkin ansioita menestyvänä liikemiehenä ei voi ohittaa, mutta Katriinan mielestä Vesa on Suomen James Bond, koska hänellä on useita nopeita autoja ja paljon kauniita naisia. Tätä kuvausta tyylikkäästi pukeutunut Vesa vastasikin täydellisesti!


Toimittajat olivat erittäin kiinnostuneita kuulemaan myös Vesan viimeisimmistä kuulumisista. Kysymyksiä sateli aihepiireiltään laidasta laitaan. Brasilian matkaltaan päivettyneenä ja virkistyneenä saapunut Vesa jaksoi vastailla toimittajien kysymyksiin rennosti hymyillen ja jokainen paikalla ollut toimittaja sai oman aikansa Vesan kanssa.

Myös Kyläkaupasta saa näitä Vesan hyviksi kokemia tuotteita. Perfect Moisturizer For Men kosteuttaa ja suojaa ihoa sekä rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Iho pysyy miellyttävän tuntuisena koko päivän. Eye Serum For Men on toinen ehdottoman tärkeä hoitotuote miehen iholle. Hajusteeton silmänympärystuote vähentää turvotusta ja häivyttää tummuuksia silmien alta. Se myös vähentää pienempiä juonteita.
Vesa kehottaa kaikkia miehiä ottamaan ihonhoidon asiakseen ja rohkeasti kokeilemaan kosmetiikkatuotteiden vaikutusta ihoon. Kun peilistä katsoo ulkoisesti virkeä mies, vaikuttaa se myös sisäiseen hyvinvointiin.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000