EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo


Kaikki tietävät Vesa Keskisen ja Kyläkaupan, mutta millaista arkea Suomen tunnetuin kyläkauppias elää? TV5:n uusi Tuurin kyläkauppias -sarja näyttää Vesan elämästä uuden puolen, jossa tahtipuikkoa heiluttavat brasilialainen kihlattu Jane ja parin pieni Maria-tytär. Tuurin kyläkauppias -sarja alkaa torstaina 19.2.2015 TV5:llä kello 20.00. Jos torstain jakso jää näkemättä, ei hätää - jaksot nähdään uusintana lauantaisin klo 20 ja maanantaisin klo 19.Kaikki tietävät Vesa Keskisen ja Kyläkaupan, mutta millaista arkea Suomen tunnetuin kyläkauppias elää? TV5:n uusi Tuurin kyläkauppias -sarja näyttää Vesan elämästä uuden puolen, jossa tahtipuikkoa heiluttavat brasilialainen kihlattu Jane ja parin pieni Maria-tytär. Tuurin kyläkauppias -sarja alkaa torstaina 19.2.2015 TV5:llä kello 20.00. Jos torstain jakso jää näkemättä, ei hätää - jaksot nähdään uusintana lauantaisin klo 20 ja maanantaisin klo 19. Jaksot tulevat näkymään ensi esityksen jälkeen myös TV5:n nettitv:ssä: http://tv5.fi/nettitv.

Sarjassa tutustutaan Vesan ja Kyläkaupan arkeen

Vesan elämä muuttui viime huhtikuussa kertarysäyksellä, kun hän sai pitkän odotuksen jälkeen perheensä luokseen. 12-osaisessa sarjassa nähdään koko Tuurin kesän kaari: hetkestä, jolloin Vesa perheineen saapuu ensi kertaa Suomeen, läpi kesän tapahtumien ja aina loppukesän vääjäämättömään hetkeen, jolloin Jane ja Maria lähtevät talvea pakoon Brasilian lämpöön.

Kyläkauppias puhuu sarjassa avoimesti rakkaudesta, suhteestaan julkisuuteen sekä huikeasta elämänmuutoksestaan. Uuteen perhe-elämään kuuluu paitsi rakkautta ja vauvanhoitoa myös kommunikaatiohaasteita ja kahden kulttuurin värikkäitä tapoja. Sarjassa seurataan Vesan perhearkea Samantha Foxin keikasta vaipanvaihtoon ja kesämökin rauhasta Miljoona Rockiin. Vesalle hulina on normaalia, mutta tuoreeltaan toiselta puolelta maailmaa Suomeen saapuneelle Janelle julkisuus on aivan uutta.

Vesan yksityiselämän lisäksi sarjassa kurkistetaan menestyvän kyläkaupan arkeen. Mukana ovat tutut suosikkihahmot, kuten varastomiehet Danny ja Katmandu sekä uusia tuttavuuksia, kuten hersyvä siivooja Tuula. He takaavat, ettei yksikään päivä Tuurissa ole väritön.

Ensimmäisessä jaksossa: perhe jälleen yhdessä

Ensimmäisessä jaksossa Vesa on tilanteessa, josta ei enää uskaltanut unelmoida: hänellä on perhe ja edessä uusi alku. Vauhdikkaan ja tapahtumarikkaan elämänsä takia useasti lehtien otsikoissa viihtyneen Vesan elämään on tullut brasilialainen kihlattu Jane ja heidän yhteinen Maria-vauva. On kevät, ja Jane ja Maria saapuvat ensi kertaa Suomeen ja Tuuriin. Myös Kyläkaupalla on ollut käynnissä suuret muutokset. Kauppaa on laajennettu edelleen ja odotukset alkavan kesäsesongin korvilla ovat kovat.

Vesa on pistänyt perheensä myötä myös elämäntapansa uusiksi. Painoa on lähtenyt yhteensä 40 kiloa ja nyt kauppiaassa riittää virtaa. Vesa on monessa mukana eikä epäröi hypätä kaivinkoneen puikkoihin, kun vanhaa taloa puretaan parkkialueen tieltä. Kotitalollakin tapahtuu, kun uuden terassin rakennukset alkavat ja perhe muuttaa mökille, pois remontin alta. Vauva-arjen ohella pariskunta yrittää luovia kahden kulttuurin ristiaallokossa ja Tuurin hektisen kesäsesongin paineissa.

Yksi varmoista kesän merkeistä kaupalla on suuri muotinäytös. Totuttuun tapaan mallina nähdään varastomies Danny, jolla tosin on muutakin ajateltavaa. Viikon päästä tanssitaan nimittäin Dannyn ja kihlattunsa Meijun häitä! Dannyn kaverilla Katmandulla on metkut mielessä hääparin päänmenoksi sillä välin, kun Danny astelee catwalkilla.

Vanhoista tutuista tapaamme myös Tarjoushaukka-Jorman, joka tulee kaupalle uusien tarjousten perässä - kuinkas muutenkaan! Tällä kertaa touhukkaan Jorman mielenkiinnon on herättänyt työasutarjous. Mutta sopivien housujen löytäminen osoittautuu haastavaksi....

Tuurin kesän uusi, valloittava kasvo on siivooja-Tuula. Tuulan kohtaaminen on jokaiselle vastaantulijalle päivän piristysruiske ja tämän värikkään persoonan huikeassa elämänasenteessa olisi opittavaa meillä kaikilla. Tuulan hersyvä nauru ja iloisuus on todella tarttuvaa!

Istahda kotisohvalle torstaina klo 20 ja astu Kyläkaupan arkeen - tervetuloa!

Lue lisää TV5:n ohjelmaesittelystä

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000