EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo


Jo kymmenettä kertaa järjestetty Miljoona Koira vahvisti asemaansa yhtenä Suomen suurimmista kaikkien rotujen näyttelyistä, sillä juhlavuotenaan se teki uuden upean osallistujaennätyksen - lähes 2800 koiraa! Jo kymmenettä kertaa järjestetty Miljoona Koira vahvisti asemaansa yhtenä Suomen suurimmista kaikkien rotujen näyttelyistä, sillä juhlavuotenaan se teki uuden upean osallistujaennätyksen - lähes 2800 koiraa! Myös osallistuvien rotujen määrässä tehtiin uusi ennätys, mukana oli peräti 260 eri koirarotua. Näyttely houkutteli paikalle myös tuhansia katsojia, vaikka sunnuntain sää ei ollutkaan paras mahdollinen.

Koko näyttelyn kauneimmaksi koiraksi Best in Show -tuomari Irina Poletaeva valitsi mopsin Pug Vilway's What's New Pussycat (omistaja Mari Puttonen, Majavesi). Paras sinivalkoinen koira oli suomenajokoira Kahvanahon Heleonora (om. Rytkönen Katja ja Kuivas Marja, Pielavesi).

Järjestelyt onnistuivat nappiin

Kyläkaupan ja Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin yhteistyössä järjestämä näyttely sujui kaiken kaikkiaan erinomaisesti. -Ainoana miinuksena voisi mainita sunnuntain sateisen ja kolean sään, mutta sillehän emme voineet mitään, toteaa Etelä-Pohjanmaan Kennelpiirin Sari Ylipelkonen.  -Kennelpiiri haluaa jälleen kerran antaa suuret kiitokset loistavalle yhteistyökumppanille, Sari kiittelee. - Sekä järjestäjien että näyttelyyn osallistuvien kannalta Kyläkauppa tarjoaa upeat puitteet, kaikki tarvittava on aivan käden ulottuvilla. Sari kertoo myös, että ennätyksellinen koiramäärä ja tietenkin juhlavuosi toi näyttelyn läpiviemiseksi vielä tavallista enemmän intoa. -Myös näyttelyssä arvostelleet ulkomuototuomarit olivat erittäin tyytyväisiä viikonloppuunsa, hän lisää. 

Kyläkaupan edustaja Arja Jauhianen kertoo, että näyttely sai kiitosta kaikilta tahoilta - niin järjestäjiltä, yhteistyökumppaneilta, osallistujilta kuin yleisöltäkin. -Uudistettu alue entistä suurempine kehineen ja väljempine tiloineen sai kovasti kiitosta, hän lisää.   -Kennelpiiri on hoitanut Miljoona Koira -näyttelyn järjestelyt ammattitaidolla kaikki nämä kymmenen vuotta ja kokemus kyllä näkyy, kehuu Arja Jauhiainen.  -Osaava henkilökunta ja ammattimaiset tuomarit yhdessä iloisen ilmapiirin ja loistavien olosuhteiden kanssa tekevät Miljoona Koirasta näyttelyn, jonne koiraväki tulee mielellään. Tänäkin vuonna osallistujia oli ympäri Suomen.

11. Miljoona Koira tulossa ensi kesänä

Kymmenenvuotiaan Miljoona Koira -tapahtuman lisäksi  myös näyttelyn sponsorina toimiva Hau Hau Champion  viettää juhlavuotta - sillä tulee täyteen jo 60 vuotta ja juhlien kunniaksi se panosti Miljoona Koira 2015 -näyttelyyn.  Lisäksi sponsoreina toimivat Prima Pet Premium, Trixie ja Sam's Field. Näyttelyssä huomioitiin juhlavuoden kunniaksi myös osallistujia, joille jokaiselle annettiin lahjaksi kotimainen numerolapputasku kiitokseksi osallistumisesta. Lisäksi Hau Hau Champion antoi jokaiselle osallistujalle lahjaksi tuotenäytteitä.

Miljoona Koira on kautta vuosien ollut hyvin järjestetty, positiivinen ja hyvähenkinen näyttely, mistä omalta osaltaan kertoo myös runsas osallistujamäärä. -Tästä on hyvä lähteä suunnittelemaan seuraavaa vuotta eli suositulle tapahtumalle on ilman muuta tulossa jatkoa, hymyilevät Sari Ylipelkonen ja Arja Jauhiainen. Ensi kesän näyttely järjestetään 11.-12.6.2016.

Miljoona Koira 2015 Best in Show -tulokset:
tuomari Irina Poletaeva

1.    mopsi Vilway's What's New Pussycat, om. Puttonen Mari, Majavesi
2.    pitkäkarvainen collie Carnoustie's Nefertiti, om. Roos Susanne & Strömberg Thomas & Strömberg Thomas, Jakobstad
3.    mäyräkoira, karkeakarvainen    Tappijalan Miss Marple, om. Lehtolammi Nina, Nokia
4.    staffordshirenbullterrieri     Magicpower's Ode To Joy, om. Varjela Jarmo & Kalinainen Elina, Helsinki

Kaikki tulokset voi lukea netistä:  www.showlink.fi/miljoonakoira2015

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000