EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurissa 13.-14.7.2007 järjestettävän Miljoona Rockin perjantai-illan pääesiintyjä on Suomen musiikkimaailman ykkösvaltti HIM

him.jpg

HIMin levyjä on myyty maailmalla noin 4,1 miljoonaa, eniten suomalaisista yhtyeistä. HIM on tehnyt myös suomirockin historiaa olemalla ensimmäinen suomalainen yhtye, joka on saavuttanut kultalevyn Yhdysvalloissa. Dark Light -levy saavutti 500 000 myydyn kappaleen rajan syyskuun 2006 lopussa. Miljoona Rock -keikalla tullaan kuulemaan tuoretta materiaalia HIMin kuudennelta studioalbumilta, joka julkaistaan heinäkuulla. Levyn julkaisun jälkeen HIM starttaa pitkälle ulkomaankiertueelle. Heti Miljoona Rockin jälkeen HIM lämmittelee hevijätti Metallicaa yhtyeen Suomen, Ruotsin, Norjan ja Venäjän keikoilla sellorockin suuruuden Apocalyptican kanssa.

Miljoona Rockin aloitus ajoittuu kyläkauppias Vesa Keskisen 40-vuotissyntymäpäivään. Tavoitteena onkin järjestää Suomen suurimmat synttärit perjantaina 13. heinäkuuta. HIMin lisäksi Miljoona Rockissa esiintyvät perjantaina Neljä Ruusua ja Popeda.
4ruusua.jpg
Kuva: Mikko Harma
popeda.jpg
Kuva: Harri Hinkka
Neljä Ruusua on yhtye, jolla on radiohittejä ehkä enemmän kuin millään muulla kotimaisella yhtyeellä. Juppihippipunkkari, Tie ajatuksiin, Sun täytyy mennä, Poplaulajan vapaapäivä, Hunningolla, Olen niin pop, Missä vaan, Valuva taivas… listaa voisi jatkaa loputtomiin. Vuonna 1985 perustetun bändin viimeisin levy, Ensi-ilta, ilmestyi syksyllä 2006.
Suomirokin legendoista ei todellakaan voi puhua mainitsematta Popedaa. Tänä vuonna myös 30 vuotta täyttävä Manserockin keulakuva on edelleen vahvassa vedossa. Kymmenien albumien, tuhansien keikkojen ja välillä vaihtuvien kokoonpanojenkin jälkeen Popeda on yhä monelle se ainoa oikea rokkikone – kone, joka ei taatusti jätä tielle.

Lauantaina 14.7. Tuurissa vietetään Suomen suurimpia jatkoja. Miljoona Rock-lavalle nousee toinen toistaan kovempia bändejä Eppu Normaalin ollessa pääesiintyjä. Päivän muukaan kaarti ei esittelyjä kaipaa: Saksan heavylegenda Scorpions, Apulanta, Pohjanmaan ylpeys Lauri Tähkä & Elonkerjuu sekä Tuurin oma poika Jani Wickholm.
eppunormaali_2.jpg
Kuva: Harri Hinkka
apulanta.jpg
Eppu Normaali esiintyy tänä kesänä julkisesti vain yhden kerran: Miljoona Rockissa. 30-vuotisjuhlavuottaan viettävällä Eppu Normaalilla on tänä vuonna moninkertainen syy juhlaan. Synttäreiden lisäksi tekeillä on uusi levy, sen myötä suunnitellaan kiertuetta ja kesän kruunaa keikka Tuurissa. Uutta, syyskuussa julkaistavaa Eppu-albumia äänitetään kovaa vauhtia ja maistiaisia saadaan ällistyttävän aikaisin: uusi single "Jokainen hetki historian" on kaupoissa 27.6. Biisi jatkanee Eppujen menestysbiisien sarjaa, joka siis sai alkunsa jo 30 vuotta sitten.
Maamme kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutuva rockyhtye Apulanta on valloittanut uransa aikana 17 sinkkulistan ykköspaikkaa. Myös Apulannan uusin sinkku, Koneeseen kadonnut, meni julkaisuviikollaan suoraan Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. Yhtyeen ensimmäinen hitti oli vuonna 1995 julkaistu Mitä kuuluu, jonka jälkeen hittiputki on vain jatkunut; Anna mulle piiskaa, Teit meistä kauniin, Viivakoodit, Pahempi toistaan, Vasten mun kasvojani ja monet muut ovat tuoneet Apulannalle kultalevyjä toisensa jälkeen. Esimakua ensi kesän Miljoona Rock-keikasta saatiin jo talvella, sillä Apulanta julkaisi helmikuussa tuoreimman albuminsa ”Eikä vielä ole edes ilta”. Apiksen albumi ja single nousivat ilmestyttyään suoraan Suomen virallisen listan ykkösiksi.

lauritahka.jpg

Lauri Tähkä & Elonkerjuu –yhtyettä tuskin tarvitsee pohojalaasille tai muullekaan Suomelle esitellä. Suureen suosioon noussut bändi on onnistunut yhdistämään vanhat pohjalaiset kansanlaulutekstit nykyajan pop-rockiin todella menestyksekkäästi. Lauri Tähkä & Elonkerjuu tekee kaiken ”pohojalaasella syrämmellä” ja kaikki bändin livenä nähneet menettävät taatusti sielunsa tälle helposti lähestyttävälle ja aidolle porukalle, jonka vauhdikkaasta showsta ei puutu tulta eikä tappuraa.
scorpions.jpg
Esittelyä ei kaipaa myöskään saksalainen heavylegenda Scorpions, joka nähtiin jo ensimmäisen Miljoona Rockin pääesiintyjänä. Yli 40-vuotisella urallaan yhtye on myynyt noin 60 miljoonaa albumia. Scorppareiden tunnetuimpia biisejä ovat mm. Wind of Change, Still loving you ja Rock you like a hurricane. Näiden ja useiden muiden hittien tahdissa on rokannut useampikin sukupolvi. Miljoona Rockissa kuullaan myös tuoreempaa materiaalia bändiltä, sillä sen 21. pitkäsoitto, Humanity Hour 1 ilmestyi 30.5.

Miljoona Rock –liput ovat myynnissä www.tuuri.fi
Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000