EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo


Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ja Kyläkauppa toteuttavat Miljoona Hevonen –tapahtuman jo toista kertaa. Kolmepäiväinen kisa ratsastetaan Kyläkaupan uudistetulla kuitupohjaisella kentällä 14.-16.8.2015. Tapahtuma on yleisölle ilmainen.Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ja Kyläkauppa toteuttavat Miljoona Hevonen –tapahtuman jo toista kertaa. Kolmepäiväinen kisa ratsastetaan Kyläkaupan uudistetulla kuitupohjaisella kentällä 14.-16.8.2015. Tapahtuma on yleisölle ilmainen.

Suomen parhaat ratsastajat saapuvat tulevana sunnuntaina Tuurin LähiTapiola Grand Prix –osakilpailuun kisaamaan viimeisistä paikoista Volkswagen Leading Rider –kilpailuun Helsingin Laaksolla 28.-30.8.2015. Avoimien ja nuorten sarjojen parhaat ratsastajat kilpailevat sarjafinaalissa pääpalkinnosta, Volkswagen henkilöautosta.

Tuurissa myös virolaisia huippuratsastajia

Suomen huippujen lisäksi GP:ssä on mukana myös Viron parhaimpia ratsastajia, esimerkiksi Oliver Karma, Kullo Kender, Tiit Kivisild ja Rein Pill. Kullo Kenderin kisaratsut ovat suomalaisomisteisia ja Oliver Karma on tuttu myös suomalaisratsukoiden valmentajana. Muut virolaiset ovat GP-sarjassa finaalipaikasta tänä kesänä jo kisanneetkin, mutta Oliverin tavoitteena on saada GP-finaalipaikka Tuurista ykkösratsunsa Vanco Z:n kanssa yhdellä yrittämällä. Taistelu viimeisistä paikoista finaaliin tulee olemaan kova, sitä siis todella kannattaa lähteä katsomaan!

Ponien ja juniorien cup-finaalit sekä joukkueiden SM-kisat

Miljoona Hevonen on tänäkin vuonna esteratsastusta parhaimmillaan ja jännittävimmillään. Kilpailuissa hypätään LähiTapiola GP –osakilpailun lisäksi muun muassa Suomen Ratsastajainliiton sarjakilpailujen, Animagi Junioricupin, Animagi Ponicupin, Animagi Pikkuponicupin sekä ponien Grand Prix finaalit. Suomen mestaruudesta hypätään jälleen, tällä kertaa SM-tasolla mittaa toisistaan ottavat ratsastusseurojen joukkueet. Lisäksi kisataan Amatöörisarjan osakilpailu.

Uusi kilpailijaennätys

Kisan taso on LähiTapiola GP:n ja muiden sarjakilpailufinaalien johdosta vielä viime vuotistakin kovempi ja kisat kasvoivat ennakoitua paljon suuremmaksi - startteja kolmen päivän aikana tulee yli 1000 ja ratsukoita yli 400 kpl. –Osallistujamäärä ylitti kaikki odotuksemme, iloitsee kilpailujen johtaja Tuomas Virrankoski. –Ennätyksellinen määrä aiheutti muutamia positiivisia haasteita, mutta yhteistyöllä Kyläkaupan kanssa kaikki saatiin ratkaistua helposti, hän kertoo. Suuri starttimäärä esimerkiksi venyttää kisapäiviä pitkälle iltaan, joten päivän viimeiset luokat joudutaan mahdollisesti hyppäämään jo illan hämärtyessä. Järjestäjät ratkaisivat ongelman valaisemalla kentän, joten kilpailut voidaan viedä turvallisesti läpi, vaikka hämärä jo laskeutuisikin.

Miljoona Tivolista esteradaksi vain neljässä päivässä

Tämän lehden ilmestyessä kisoihin on aikaa enää muutama päivä ja järjestelyt ovat jo täydessä vauhdissa. Radan pohjaa päästiin tekemään maanantaina, Miljoona Tivolin lähdettyä. Tiistain ja keskiviikon aikana katsomot, tuomaritornit ja kanslia on siirretty paikoilleen ja keskiviikkona tallialueelle rakennetaan hevosten majoitukseen tarkoitettuja väliaikaiskarsinoita yli 200 kpl. Keskiviikkoillalla alkaa suurin urakka – uuden pohjan kuidun levittäminen. Pohja on suunniteltu ammattilaisten toimesta ja sen tekoa on paikan päällä valvomassa ratsastuskenttien pohjien rakennuskonsultti Ismo ”Immi” Lätti.
Torstaiaamuna aloitetaan varsinaisen ratsastusareenan teko ja illalla on vuorossa radan rakennus. Ratamestarina kilpailussa toimii Teppo Hakala. Radalla tullaan näkemään myös täysin uusi, massiivinen muuri, jonka suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy. Lähes 7,5 m leveä ja torneistaan kaksimetrinen muuri on valokuvantarkka pienoiskopio Kyläkaupan linnajulkisivusta. Kisojen ensimmäinen ratsukko pääsee starttaamaan radalle perjantaina aamulla ja kilpailusuorituksia riittääkin aina sunnuntai-iltaan asti. GP-osakilpailu ratsastetaan sunnuntaina n. klo 13.
Miljoona Hevonen on myös markkinatapahtuma

Miljoona Hevosen yhteydessä olevalla expoalueella ovat mukana maan johtavat hevostarvikekauppiaat laajoine valikoimineen, joten luokkien välillä on mukava piipahtaa shoppailemaan.
Kyläkaupan laajat valikoimat ja palvelut ovat myös kätevästi kilpailualueen vieressä ja valmiina palvelemaan sekä yleisöä että kilpailijoita tukijoukkoineen. Kisojen aikana myös Kyläkaupassa on hyviä tarjouksia, muun muassa Miljoona Hevosen yhteistyökumppanin Finlaysonin osastolla.

Animagi Oy:n pisteellä on tuotemyyntiä, koirien kynsien leikkausta sekä koirien korvien ja hampaiden tarkastuksia. Koirien rokotuksia tehdään tarjoushinnoin eläinlääkärin ollessa paikalla pisteellä. Samalla voi osallistua myös arvontaan, jossa on erinomaiset tuotepalkinnot.

Etelä-Pohjanmaan Urheiluratsastajat ry ja Kyläkauppa toivottavat kaikki tervetulleeksi todellisten hevosvoimien maailmaan!

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000