EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Näy ja liiku turvallisesti pimeässä

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy lahjoitti heijastimet Kyläkaupan henkilökunnalle

If Vahinkovakuutusyhtiö Oy:n edustajat luovuttivat Veljekset Keskinen Oy:n henkilökunnalle 600 kpl heijastimia. Heikki Tynjälän ja Jari Ala-Hukkalan ojentamat heijastimet vastaanottivat henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen ja työsuojelupäällikkö Riitta Jokela.

Tämän alkutalven pimeydessä moni jalankulkija on tullut yllätetyksi ja autoilija yllättyneeksi. Heijastinta käyttämällä jalankulkija antaa autoilijalle mahdollisuuden huomata hänet ajoissa. Pieni ja yksinkertainen lisä asusteessa - heijastin - saattaa estää onnettomuuden.

Lain mukaan jalankulkijan on pimeän aikana tiellä liikkuessaan yleensä käytettävä asianmukaista heijastinta. Vuonna 2005 heijastinta käytti pimeän aikaan valaistujen katujen ulkopuolella liikkuessaan 46% jalankulkijoista. Valaistussa ympäristössä heijastimen käyttö on pysynyt 30% tuntumassa useiden vuosien ajan. (liikenneturva)

”Ole huoletta, autamme viestimme ohella haluamme muistuttaa siitä, kuinka tärkeää on tulla nähdyksi myös kaupungissa liikuttaessa puhumattakaan talven pimeistä illoista. Heijastin pienentää jalankulkijan onnettomuusriskiä merkittävästi. Jopa puolet pimeään aikaan sattuneista jalankulkijan kuolemaan johtaneista onnettomuuksista olisi voitu välttää heijastimen käytöllä”, Ala-Hukkala toteaa.

Toimivat heijastimet kuuluvat myös pyöräilijän perusvarusteisiin pyöräilykypärän lailla. Heijastimia on onneksi nyt eri tilanteisiin ja myös lemmikeille. Esimerkiksi koirille kannattaa hankkia heijastavat valjaat ja pannat, Ala-Hukkala kertoo.

If edistää aktiivisesti asiakkaittensa turvallisuutta muun muassa lähettämällä lapsiperhe- ja mille asiakkailleen turvatuotteita. Pelkästään tammi-maaliskuun aikana lähetimme yhteensä 36 000 heijastinliiviä asiakaspäiväkoteihimme sekä perhepäivähoitajille, kertoo tiedottaja Tina Sademies.

Ifin viestiä viedään asiakkaille myös vuonna 2005 perustetun Ifin Turvallisuusrahaston kautta. Rahaston tarkoituksena on tukea asiakkaita lähellä olevia yhteisöjä turvallisuutta edistävissä projekteissa tai hankinnoissa. Tukea voidaan hakea turvallisuutta edistäviin projekteihin tai hankintoihin, joille ei ole järjestetty muuta rahoitusta tai joiden rahoituksessa voidaan käyttää Ifin myöntämää lahjoitusta, Sademies muistuttaa.

Heijastinta käyttävä jalankulkija näkyy noin kolminkertaiselta etäisyydeltä verrattuna jalankulkijaan, joka ei käytä heijastinta. Heijastinkampanjalla Veljekset Keskinen Oy ja If haluavatkin kiinnittää huomiota turvalliseen työmatkaan.

heijastimet.jpg

Heikki Tynjälä ja Jari Ala-Hukkala lahjoittivat Kyläkaupan henkilökunnalle heijastimet.

Heijastimet vastaanottivat henkilöstöpäällikkö Arja Jauhiainen ja työsuojelupäällikkö Riitta Jokela.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000