EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tulevana perjantaina 23.6.2017 siitä tulee vihdoin totta: Kyläkaupan läpi menevä Kauppakatu avataan. Uuden Kauppakadun lisäksi Kyläkauppa juhlii uudistunutta Tavarapuotia ja Ruokapuotia perjantaista alkaen täydet 50 päivää. Ajatus 50 päivän pituisista tapahtumarikkaista avajaisista tuli luonnollisesti kyläkauppias Vesa Keskisen heinäkuisista 50-vuotispäivistä.

Kauppakadulla asiakkaita palvelevat tällä hetkellä Kyläkaupan Infon lisäksi Keskisen Kello, Apteekki ja Hyvän Tuurin Silmälasi. Myös Otto-automaatti sijaitsee Kauppakadulla.

Avajaisten kunniaksi Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille

Avajaiset räjähtävät käyntiin perjantaina 23.6.2017, jolloin myös Miljoona Tivoliksi jälleen muuntautunut Tivoli Sariola avaa ovensa. Avajaisten kunniaksi Kyläkauppa tarjoaa avajaisperjantaina Miljoona Tivolin kaikille ilmaiseksi kello 12-18. Muina päivinä (24.6.-11.8.2017) Miljoona Tivoli on ilmainen kaikille alle 13-vuotialle.

Avajaisia juhlistetaan perjantaina 23.6.2017 Miljoona Tivolin lisäksi Kurren huikaisevalla Las Vegas –show:lla, Tuulan OnnenPyörällä ja hurjilla tarjouksilla. Juhannuslauantaina Keskustorilla tanssitaan ilmaisia juhannustansseja, joissa musiikista vastaa TT Purontaka & Tähtitaivas.

Entistä helpompaa asiointia

Kyläkaupan historian suurin strateginen muutos, Kauppakatu, yhdistää Tavarapuodin ja Ruokapuodin palvelut. Muutos helpottaa asiointia ratkaisevasti, sillä enää asiakkaiden ei tarvitse parkkeerata autojaan kahdesti päästäkseen käymään Tavarapuodissa ja Ruokapuodissa.

Sekä Tavarapuodin että Ruokapuodin kassalinjastot aukeavat kohti Kyläkaupan halkaisevaa Kauppakatua. Kassojen muutokset ovat aiheuttaneet melkoisia muutoksia, mutta nyt osastot ja tuoteryhmät ovat paikoillaan ja kesäsesongin matkailijat pääsevät shoppailemaan uudistuneeseen Kyläkauppaan.

Kyläkaupalla on tapahtunut tänä vuonna enemmän kuin koskaan sen historiassa vuoden aikana. Kasvuvauhti on ollut ja on edelleen pyöristettynä neliöissä: 5000 (2014) + 5000 (2015) + 5000 (2016) + 5000 (2017). Tämän vuoden neliölukuun on laskettu uuden, sinisen julkisivun takana olevat palvelut ravintoloineen, kahviloineen ja kaikkine muine viihtyvyyttä lisäävine tiloineen.

Uusi pikaruokaravintola avautui lokakuussa. Uudistettu OnnenKivi-lounasravintola avautui täysin valmiina muutama viikko sitten. Uudistuminen jatkuu vielä: heinäkuun alussa avautuu myös uusi kahvilakonsepti ja syksyllä uusi ravintolakonsepti

-Mitä muita lisäuudistuksia on luvassa, on vielä salaisuus, mutta sen uskallan luvata, että ei Kyläkaupan kehittäminen ole tässä, Keskinen vakuuttaa.

Uutta myös piha-alueella

Pihamyymälä on siirtynyt vanhalta paikaltaan joen toiselle puolelle, entiselle tapahtumakentälle, jossa Miljoona Tivoli on aiempina vuosina ollut. Vanhan pihamyymälän kaikki hallit purettiin ja niiden tilalle tuli runsaasti lisää parkkipaikkoja. Kaiken kaikkiaan parkkipaikat lisääntyivät yli tuhannella ruudulla.

Myös karavaanarialue Onnela laajenee tällä kaudella. Laajennuksen jälkeen alueella on käytössä yli 300 sähköpaikkaa. Lisäksi Onnelaan on avattu uusi Nes’Carte Cafe-Deli shop, josta saa tuoreita leivonnaisia, aamupala-aineksia, täytettyjä sämpylöitä, voileipiä, kahvia ja teetä, grilliherkkuja, jäätelöitä, makeisia ja erilaisia virvoitusjuomia.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta. Tänäkin kesänä suosittu Kesäjuna jatkaa liikennöintiään.

Ilmaisen elämysajelun reitti kiertää Tavarapuodin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, sitten Minigolfin luo ja siitä takaisin Kyläkaupan eteen. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Kyläkauppa on entistä enemmän koko kansan viihtymiskeskus

Kyläkauppa on ollut alun perin ”pelkkä” kauppa. Vuodesta 2002 asti se on ollut lisäksi Suomen suosituin matkailukohde ja viime vuodesta lähtien myös Suomen suurin tavaratalo.

-Näen, että tulevaisuudessa Kyläkauppa on entistä enemmän koko kansan viihtymiskeskus. Täällä voivat ihmiset ikään katsomatta viettää aikaansa. Ja mikä mukavinta, samalla voi tavata vanhoja tuttuja tai nauttia tunnelmasta.

-Kyläkauppa on palveleva ajanviettopaikka. Ihminen on sosiaalinen olento - on mukava tavata toisia ihmisiä ilman kiirettä tai mitään velvoitteita. On harvoja paikkoja, joissa voit huoletta viettää aikaasi tarvitsematta tuntea oloasi vaivaantuneeksi, jos et osta mitään. Kyläkaupassa sen voit tehdä – meillä käynti on kuin kotiin tulisi, Keskinen hymyilee.

Kyläkaupan 50 päivän GRAND OPENING tarjoaa rajuja tarjouksia ja huikeita tapahtumia joka päivä. 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000