EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Viikon kuluttua, torstaina 13.7.2017 rockjätti HIM nousee Miljoona Rockin lavalle viimeistä kertaa kotimaisilla festareilla. Miljoona Rock juhlistaa kyläkauppias Vesa Keskisen 50-vuotissyntymäpäiviä, joita vietetään näyttävästi suomalaisen musiikin kärkinimien johdolla ja Duudsoneiden juontamana. Lippujen hinta on 50 € ja niitä on myynnissä myös tapahtumapäivänä alueen portilla.

-Yksikään todellinen HIM-fani ei voi jättää tätä keikkaa väliin, toteaa Vesa Keskinen. Miljoona Rock on esiintyjäkaartiltaan hieman aikuisempaan makuun, jos verrataan sitä suurimpaan osaan Suomen festareita. Itse olen kolunnut aikoinani lähes kaikki kesän festarit läpi. Provinssissakin ehdin käydä 16 vuotena peräkkäin. Ja niiden lisäksi muutaman kerran myöhemminkin. Miljoona Rock on myös loistava kokoontumistapahtuma vuonna 1967 syntyneille, vinkkaa Vesa Keskinen. -Vielä ehtii hyvin järjestää vaikka 1967-vuosikerran luokkakokouksen Miljoona Rockissa. Meitä suomalaisia syntyi sinä vuonna 77289 henkilöä. 50 vuotta ei ole ikä eikä mikään, mutta valitettavan harva kehtaa enää tässä iässä käydä rock-festivaaleilla. Nyt on oiva tilaisuus lähteä verestämään vanhoja nuoruusmuistoja tuttujen bändien tahdissa saman henkisten ystävien kera, haastaa Vesa Keskinen.

HIMin lisäksi Miljoona Rockissa esiintyvät Kolmas Nainen, Eppu Normaali, Klamydia ja Petri Nygård. Tapahtuman anniskelualueella esiintyvät Mustat Enkelit ja Brädi. Bändien arvioidut esiintymisajat ovat luettavissa netissä www.tuuri.fi ja Kyläkaupan mainosten yhteydessä tässä lehdessä.

Vinkkejä tapahtumaan saapuville

Miljoona Rock järjestetään Kyläkaupan Ruokapuodin puoleisella parkkipaikalla. Alueen pääportit ovat Väkkäräpakantien puolella, junanradan läheisyydessä. Aluekartta julkaistaan netissä tapahtumaviikolla.  Tapahtumapäivänä alueella on liikenteenohjaus. Parkkialueina toimivat Kyläkaupan parkkialueet.

Kyläkaupalle pääsee myös julkisilla liikennevälineillä. Junapysäkki sijaitsee ihan tapahtuma-alueen vieressä ja Kyläkaupalle pääsee myös Onnibussilla. Lisäksi MatkaPeuran Miljoona Rock-bussit tuovat juhlijoita Tuuriin Ähtäristä, Virroilta, Kauhavalta ja Seinäjoelta sekä Peräseinäjoen että Kuortaneen kautta. Miljoona Rock-bussien aikataulut ja hinnat voi tarkistaa täältä tai www.matkapeura.fi

Portit avataan tapahtumapäivänä kello 16 ja tapahtumaan on hyvä saapua hyvissä ajoin nauttimaan hyvästä ruuasta ja muista alueen palveluista. Portit sulkeutuvat yöllä klo 02.00 tapahtuman päättyessä.

Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaudu todistamaan ikäsi sisäänpääsyn ja anniskelualueelle pääsyn yhteydessä. Henkilötodistuksesi hyväksytään vain viralliset henkilötodistukset, joita ovat ajokortti, passi sekä kuvallinen henkilökortti.

Miljoona Rock Info sijaitsee tapahtuma-alueen sisäänkäynnin yhteydessä. Infossa toimii myös löytötavarapiste.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda alkoholia, huumeita, lasipulloja- tai purkkeja, ampuma- tai teräaseita tai muita toisen vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, laserosoittimia tai muita vastaavia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella, koska ne aiheuttavat näköesteitä. Järjestäjä pyytää jättämään myös selfie-tikut kotiin. Tapahtuma-alueen portilla suoritetaan kaikille turvatarkastus. Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko jokin esine turvallisuusriski tapahtuma-alueella.

Alueen sisäänkäynnin yhteydessä on maksullinen narikka (2 €). Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi - pienemmät reput ovat alueella sallittuja. Ylimääräisiä tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen tapahtuman ajaksi. Myös narikkaan jätetyt tavarat tarkastetaan turvallisuussyistä.

Huomioittehan, että matkapuhelinverkot saattavat ruuhkautua tapahtuma-alueella. Myös langattoman verkon toiminnassa saattaa aiheutua hidastumista.

Roskiksia löytyy ympäri tapahtuma-aluetta, joten autathan pitämään tapahtuma-alue siistinä ja toimita roskasi roskiksiin.

Yleisimmät pankki- ja luottokortit toimivat maksuvälineenä. Häiriöiden varalta ja asioinnin nopeuttamiseksi kannattaa kuitenkin varata käteistä mukaan. Lähimmät pankkiautomaatit sijaitsevat Kyläkaupan Tavarapuodin Kauppakadulla sekä Nahkapaikan ulkoseinässä.

Valokuvaaminen alueella on sallittu. Muistattehan kuitenkin huomaavaisuuden ja toisten huomioimisen. Joillain artisteilla voi olla poikkeavia kuvaussääntöjä, joten noudatattehan järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Videokuvaaminen ilman erillistä lupaa on kielletty. Kamerapuhelimet ja kevyet digitaaliset kamerat ovat sallittuja. Järjestelmäkamerat (määritelmä: irrotettava optiikka) ovat kiellettyjä.

Alueella on anniskelualue, jonka ikäraja on 18 vuotta. Lisäksi rockvieraita palvelee Miljoona Rock Food Corner, jossa on ruokapisteitä ja ruokaa monenlaiseen makuun. Omien eväiden ja juomien tuominen alueelle on kiellettyä.

Miljoona Rockissa on huomioitu myös liikuntarajoitteiset asiakkaat. Tapahtuma-alue on asfaltoitua kenttää, jossa liikkuminen on helppoa. Alueella on inva-wc sekä lavan edustalla pyörätuolikoroke. Liikuntarajoitteiset henkilöt sekä muut erityisryhmät tarvitsevat normaalit pääsyliput alueelle. Henkilökohtainen avustaja pääsee Miljoona Rockiin veloituksetta. Avustajan tarpeen todentamiseen tapahtumaportilla käy ystäväkortti tai esimerkiksi näkövammaiskortti tai vastaava, mikäli avustajan tarve ei ole muutoin ilmeinen. Avustaja saa rannekkeen portilla.

Tervetuloa Miljoona Rockiin nauttimaan kotimaisesta huippumusiikista ja hyvästä seurasta aurinkoisella mielellä!

Tapahtuman lisätiedot, aikataulut ja liput
www.miljoonarock.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000