EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Miljoona Rock-alueella torstaina 13.7.2017 juhlijoita palvelee Miljoona Rock Food Corner, jossa on myynnissä ruokaa monenlaiseen makuun. Paikalle kannattaa siis lähteä nälkäisenä, jotta pääsee nauttimaan Food Cornerin herkullisista aterioista. Food Cornerissa nälkäisiä palvelee muun muassa Helsingissä ja Tampereella toimiva, erittäin suosittu Naughty BRGR, Holy Smoke Seinäjoelta sekä premium hodareita tarjoileva Happie’s HotDog –kärry sekä erilaisia festari- ja kala-annoksia paikalla tarjoilee Kenan Coban.

Nauti legendaarisen Naughty BRGR:n herkuista

Naughty BRGR syntyi Top Chef -voittaja Akseli Herlevin yli kymmenvuotisen työn ja kehityksen tuloksena. Suomen tuhmimpien burgereiden maun juuret ovat syvällä Amerikassa ja reseptiikkaa kerätään edelleen ympäri maailman. Naughtyn toiminnan perustana on parhaat mahdolliset ainekset, jatkuva reseptien kehittäminen, oikea asenne ja paras mahdollinen henkilökunta.

Kaikki pihvit on tehty suomalaisesta rotukarjan lihasta, jonka jäljitettävyys onnistuu aina tilalle asti. Pihvit paistetaan medium-kypsyyteen ja sämpylänä käytetään mehevää briossisämpylää. Ravintolan nimikkoburgeri Naughty on noussut jo legendaariseen asemaan – sen salaisuus on suolaisen sinihomejuuston ja makean pekonihillon taivaallinen yhdistelmä.

Miljoona Rockissa myynnissä on kolme erilaista burgeria: Naughty, NYC Cheese ja vegeversio Shroom. Kaikkiin on saatavilla myös gluteeniton sämpylä. Burgereiden kaveriksi voi ostaa ranskalaisia, dippiä ja herkut voi huuhdella alas tölkkilimulla.

Holy Smoken herkut hiiligrillistä

Miljoona Rockin Food Cornerissa suussa sulavia herkkuja myy myös Holy Smoke, Seinäjoen lahja satavuotiaan Suomen katuruokatarjontaan. Luvassa on rehdit annokset kotimaisista raaka-aineista tehtynä, pohjalaisella hulluudella jalostettuna ja asennetta unohtamatta.

Holy Smoken Miljoona Rock-menu saa veden kielelle jo lukiessa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi Boner: ylikypsiä porsaan ribsejä omasta uunista, Holy Smoken BBQ-kastiketta ja hunaja-voissa pyöritettyjä grilliperunoita? Entä Nummirockista maailmanvalloituksensa aloittanut rockherkku Master of Puppets, jossa on briossisämpylän välissä Holy Smoken BBQ-possua, majoneesia, tomaattia ja kourallinen jalopenoja? Holy Smoke grillaa annokset perinteitä kunnioittaen hiilillä.

Holy Smoken grilliherkut löytyvät Food Cornerin alueelta takuuvarmasti – suuntaa vain kohti tulipunaista paloautoa ja olet asian ytimessä.

Happie’s HotDog –kärry palvelee

Happie’s HotDogin premium hodareilla on päässyt herkuttelemaan Kyläkaupalla viime vuosien aikana. Nämä herkulliset, laadukkaista raaka-aineista valmistetut, hodarit ovat saatavilla myös Miljoona Rockin Food Cornerissa. Happie’s HotDog -kärrystä saa myös kahvia ja makeita herkkuja tapahtuman aikana.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000