EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan ja Oy Vallila Interior Ab:n pitkä yhteistyö on huipentunut tänä syksynä kahden tekstiilimalliston lanseeraukseen. OnnenKenkä -keittiötekstiilien lisäksi myyntiin on nyt saatu myös Vallila Tuuri-mallisto. Tiiviissä yhteistyössä suunnitellun Tuuri-malliston inspiraationa on toiminut tuurilainen kylänraitti punaisine maalaistaloineen ja traktoreineen. Nostalginen, lämminhenkinen kuosi tuo kesän ja auringon keskelle pimeintä vuodenaikaa, sen maalaismaisema kuvaa kotiseudun tärkeyttä ja pohjalaista perinnettä.

Tuuri -malliston tuotteilla on helppo luoda tunnelmaa kodin eri tiloihin. Ne ovat loistava idea myös joululahjaksi tai tuliaisiksi. Tuuri-kuosi on myynnissä vain Kyläkaupassa.  

Monipuolinen mallisto

Vallilan Tuuri -mallistoon kuuluu 150 cm levyinen kangas, valmisverho, kappaverho, koristetyyny, tablettisetti, muki, pussilakanasetti sekä kangaskassi eli käytännössä kaikki, mitä kodin yhtenäisen ilmeen luomiseen tarvitaan.

Tuuri -koristetyynyjen avulla voit vaivatta muuttaa niin olohuoneen kuin vaikka makuuhuoneenkin ilmettä. Vallilan muhkeat vanutäytteiset koristetyynyt ovat kooltaan 43 x 43 cm ja ne on valmistettu kestävästä 100 % puuvillasta. Malliston pussilakanasettiin kuuluu 150 x 210 cm pussilakana sekä 55 x 65 cm tyynyliina, molemmat ovat 100 % puuvillaa.

Vallilan Tuuri -valmisverhot ovat kauniisti laskeutuvaa puuvilla-polyesterisekoitetta. Valo kuultaa verhon läpi, mutta verho pysäyttää pääosan valosta. Valmisverhojen koko on 140 x 250 cm. Pitkille verhoille vaihtoehtona on 60 cm korkea ja 250 cm leveä kappaverho.

Tuuri-mallistoon kuuluu myös 150 cm leveä painokangas, jossa on sama ihastuttava kuosi kuin sarjan valmistuotteissa. Napakka kangas tekee mallistosta entistäkin monipuolisemman ja avaa uusia mahdollisuuksia – kankaasta voit tehdä oman maun mukaisia ompelutöitä: verhoja, tyynyjä tai mitä vain ikinä keksitkin.

Tuuri-kuosi ilahduttaa myös keraamisessa, reilun kokoisessa mukissa. 3,5 desin vetoinen muki sopii täydellisesti niin aamupalalle kuin iltateehetkeenkin, mutta kaikkein parasta siitä on nautiskella iso kupillinen Tuurin omaa OnnenTähti-kahvia. Kahvipöydässä Tuuri-mukin kaverina ovat tietenkin Tuuri-malliston muoviset tabletit, jotka on valmistettu helppohoitoisesta elintarviketurvallisesta PET-muovista ja myydään neljän tabletin pakkauksissa.

Kangaskassi valmistetaan Vallilan painokangaslaadusta. Se on kooltaan 43 x 50 cm, joten mukaan mahtuu hyvin hiukan enemmänkin tavaraa. Punavihreän Tuuri-kuosin lisäksi kangaskassista on myynnissä myös musta-valko-harmaa vaihtoehto.

Pitkä yhteistyö Kyläkaupan kanssa

Oy Vallila Interior Ab on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. Kyläkauppa on tehnyt yhteistyötä Vallilan kanssa jo vuodesta 1995 asti. Kyläkauppa on Vallila Interiorin suurin yksittäinen yhteistyökumppani ja Kyläkaupassa on Suomen suurin Vallila-valikoima.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000