EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Vuonna 2018 Miljoona Tivoli on Tuurissa jälleen lähes koko kesän eli 22.6.-5.8.2018 Kuten ennenkin, tänä aikana kaikki Tivoli Sariolan laitteet ovat alle 13-vuotiaiden lasten käytössä ilmaiseksi.

Miljoona Tivolin päivärannekkeen normaalihinta on 32 euroa, joten tarjolla on jälleen miljoonilla euroilla ilmaista iloa ja riemua perheen pienimmille. - Jos jokainen suomalainen alle 13-vuotias lapsi kävisi vain kerran Miljoona Tivolissa, rannekkeiden kokonaisarvo olisi yli 20 miljoonaa euroa, laskee Vesa Keskinen.

Miljoona Tivoli on vieraillut Tuurissa lapsien ilona ja riemuna jo vuodesta 2007. Joka kesä ovat alle 13-vuotiaat päässeet nauttimaan Miljoona Tivolin eli Tivoli Sariolan laitteista ilmaiseksi. Kesästä riippuen tivoli on viettänyt Kyläkaupalla 5-40 päivää, viime kesänä ennätykselliset 52 päivää. Kävijöitä oli sinä aikana yli 200 000 henkilöä.

Tivoli Sariolan juhlavuosi

Miljoona Tivolin Kyläkaupalle rakentava Tivoli Sariola täyttää ensi vuonna 130 vuotta ja juhlavuoden kunniaksi on luvassa kaikenlaista jännittävää – tuleva tivolikesä tuonee siis myös Tuuriin mukavia uusia juttuja. Tivoli Sariolassa panostetaan koko perheen yhdessäoloon ja hauskanpitoon. Hymyt, iloinen mieli ja naurunkiljahdukset ovat osoituksia heidän tärkeän tehtävänsä onnistumisesta.

Vuonna 1888 alkanut Sariolan suvun tivolitoiminta on muokkautunut kuluneiden 130 vuoden aikana. Kaikkien aikojen ensimmäisessä tivolissa oli ampumarata, nuolen- ja renkaanheittokuja, onnenpyörä sekä teltta, jossa esiintyivät siihen aikaan suositut voimamiehet ja voimistelijat. Nykypäivänä Tivoli Sariola on 22 huvilaitetta ja 6 peliä sisältävä pyörien päällä liikkuva tivoli, jonka pääasiallinen toimintaidea on tarjota tivolihuveja sellaisilla paikkakunnilla, joissa niitä muutoin ei ole. Todellisuudessa tivolin toiminta ja tivolityö ovat kuitenkin jotakin paljon enemmän - tavoitteena on tarjota asiakkaille elämyksiä ja muistoja. 2000-luvulla Tivoli Sariola on vakiinnuttanut asemansa huvialan yhtenä tunnetuimpana brändinä.

Perheyrityksen johtaminen on sisäisesti sukupolvelta toiselle periytyvää ja parhaillaan Tivoli Sariolassa on jo viides sukupolvi johdossa, kun Ville Sariola aloitti yrityksen toimitusjohtajana vuoden 2017 alussa. Perheyrityksen toiminnassa näkyy kaikin puolin vahvasti yhteisöllisyys ja perhekeskeisyys. Sen lisäksi, että Sariolan suvun jäseniä työskentelee Tivoli Sariolassa jo useassa polvessa, myös muun henkilökunnan joukossa on jo toisen polven tivolityöntekijöitä. Tämä vahva jatkuvuus on mahdollistanut sen, että tivoliyhteisössä on laajasti vaalittavaa ja tuleville sukupolville siirrettävää tietoa ja taitoa. Tivolityö onkin kokonaisvaltaisuudessaan ennen kaikkea elämäntapa, ei vain työ.

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Miljardi Kiitos
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000