EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupassa on lukematon määrä hyviä lahjaideoita, jotka löytää parhaiten, kun kiertää ja katselee rauhassa. Kyläkauppa tarjoaa parhaan palvelun ja avun lahjojen hankintaan myös joulun kiireissä, sillä perjantaina ja lauantaina 8.-9.12.2017 Kyläkaupan henkilökunnan apuna on kymmenittäin konsulentteja, tuote-esittelijöitä ja maahantuojan edustajia. Heiltä saat parhaan avun joululahjaongelmissa sekä hyviä vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Lahjapulmissa yksi parhaista ja joskus jopa helpoimmista vaihtoehdoista on lahjakortti, jolla lahjan saaja voi itse käydä valitsemansa toivomansa tuotteet. Lahjakortteja myydään Kyläkaupan Infossa ja nettisivuilla ja niillä voi tehdä ostoksia kaikissa Kyläkaupan myyntipisteissä Tuurissa.

Perinteistä ja tunnelmallista joulumusiikkia

Neljän nuoren miehen esittämät tiernapojat tuovat joulun tunnelmaa Kyläkaupalle. Tiernapoikien esitykset voi nähdä Tavarapuodin Keskustorilla perjantaina 8.12.2017 klo 16 ja 18 sekä lauantaina 16.12.2017 klo 12, 14.

Tiernapojat on vuosisatoja vanha suomalainen jouluperinne, laulunäytelmä, jota nuoret pojat alun perin kiersivät taloissa esittämässä. Perinne tunnetaan varsinkin Pohjois-Pohjanmaalla.  Näytelmässä on neljä henkilöä: kuningas Herodes, Murjaanien kuningas, Herodeksen sotilas Knihti ja Mänkki eli tähdenpyörittäjä.

Kansanlaulukuoro Tiilat ja pelimannit tuo lauantaina 9.12.2017 asiakkaille jouluisen tervehdyksen tunnelmallisella joulukonsertilla. Luvassa on rakkaita vanhoja sekä raikkaita uusia joululauluja. Tiilat ja Pelimannit on alavutelainen vuonna 1975 perustettu kuoro, jonka toimintaan kuuluu olennaisena osana Alavudelta kerättyjen tai täällä tehtyjen laulujen kuorolle sovittaminen, esittäminen ja tallentaminen. Lisäksi ohjelmistoon kuuluu iskelmäsävytteistä uudempaa tuotantoa. Tiilat ja Pelimannit ovat tehneet lukuisia esiintymismatkoja ulkomaille ja laulaneet monissa merkittävissä musiikkitapahtumissa.

Tervetuloa katsomaan tunnelmallisia musiikkiesityksiä ja aistimaan jouluntunnelmaa Kyläkauppaan!

Kyläkauppa on lapsiperheiden paratiisi – myös jouluna

Ilmaiseksi lasten käytössä olevien leikkipaikkojen ja peli- ja seikkailumaailman lisäksi Kyläkauppa tarjoaa perheen pienimmille paljon erilaista tekemistä ja mukavia esityksiä. Alkavana joulunaikana lasten viihdyttämiseen on panostettu erityisen paljon. Lauantaina 9.12.2017 ilmassa on taikaa, sillä taikuri Jari esiintyy kello 12, 14 ja 16.

Joulukiireistään huolimatta myös joulupukki ja tontut vierailevat viikonloppuisin Kyläkaupalla lasten ilona. Joulupukki on tavattavissa Tavarapuodin Keskustorilla perjantaina 8.12.2017 klo 13-17. Tontut leikittävät lapsia Keskustorin Lelumaassa lauantaina ja sunnuntaina 9.-10.12.2017 kello 13-17.

MLL Töysän järjestämä lapsiparkki

Aikuisten jouluostoksia ja joulusalaisuuksien säilyttämistä helpottaa myös MLL Töysän järjestämä lapsiparkki, joka palvelee kolmena iltana joulun alla. Lapsiparkin palvelut ovat käytettävissä perjantaina 8.12.2017, torstaina 14.12.2017 ja perjantaina 15.2. kello 17-21. Hoitoon voi tuoda 3-10-vuotiaita lapsia 1,5 tunnin ajaksi. Hoidettavien lasten määrä mitoitetaan paikalla olevien lastenhoitajien määrän mukaan.

Tarkemmat tiedot lapsiparkista ja kaikista Kyläkaupan tapahtumista ovat luettavissa Tapahtumakalenterista.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kesäteatteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Yhteystiedot
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000