EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Mini Miljoona Pilkki on Kyläkaupan järjestämä ilmainen kalastuskilpailu kaikille alakouluikäisille ja eskarilaisille. Ilmaisen, henkilökohtaisen osallistumisoikeuden kilpailuun voi noutaa veloituksetta Kyläkaupan Infosta.

Kyläkauppa järjestää Mini Miljoona Pilkin ensi sunnuntaina 11.3.2018 klo 11-12 Rautionlammella Ähtärin Peränteellä. Paikalle kannattaa tulla ajoissa hyvän parkkipaikan varmistamiseksi. Varaa mukaan lämpimät vaatteet ja asianmukaiset jalkineet. Omat eväät voi pakata reppuun, sillä ne maistuvat aina hyviltä ulkona luonnossa. Eväät voi hankkia myös tapahtuma-alueelta, myynnissä on grillimakkaraa ja virvokkeita. Paikan päällä on myös mahdollista päästä rekiajelulle poron kyydissä, mikäli sää- ja lumitilanne sen sallii.

Yli miljoonan sentin palkintomahdollisuudet

Kilpailusarjoja on neljä: eskarilaiset, ala-asteen 1-2 -luokkalaiset, 3-4 -luokkalaiset ja 5-6 -luokkalaiset. Kaikki ovat tervetulleita seuraamaan tapahtumaa.

Palkintomahdollisuuksien yhteisarvo on yli miljoona senttiä. Summa koostuu sadasta merkitystä lottopottilohesta, joiden nostajille on palkintona 100 euron ostokortti. Näiden kirjolohien lisäksi kaikkien sarjojen kolme parasta palkitaan Kyläkaupan ostokorteilla. Voittajalle on luvassa 100 euroa, toiseksi sijoittuneelle 50 euroa ja kolmannelle 30 euroa. Kilpailulampeen on syksyllä istutettu yli tuhat kiloa kirjolohia. Merkittyjen lottopottilohien lisäksi jään alla uiskentelee siis runsaasti myös merkitsemättömiä kirjolohia, joista voi loihtia kotona herkkuaterian.

Palkintojen lisäksi Kyläkauppa tarjoaa jokaiselle kilpailijalle hampurilaisaterian Tavarapuodin Uudistuvassa Burgerissa.

Selkeät säännöt

Mini Miljoona Pilkki on eskarilaisten ja ala-asteikäisten kalastuskilpailu. Avustajia saa olla yksi, mutta tukijoukon kokoa ei rajata. Avustaja saa auttaa reiän kairaamisessa, syötin asettamisessa, siiman selvittämisessä, vieheenvaihtamisessa, ohjeistamisessa jne. Avustajalla ei ole oikeutta koskea pilkkivapaan tai siimaan, kun viehe on vedessä. Se johtaa kilpailijan välittömään diskaukseen. Nostokoukun käyttö ilman pilkkivapaan ja siimaan tarttumista on kuitenkin myös avustajalle sallittu. Avustajan merkitys on siis tärkeä kalan napatessa kiinni.

Tunnin kilpailuaika tekee tapahtumasta jännittävän

Koska tapahtuman on haluttu olevan aktiivinen ja innostava, kilpailuaika on rajattu tuntiin. Kilpailu alkaa klo 11 ja päättyy klo 12. Punnitsemisen jälkeen on hyvää aikaa ajella Kyläkauppaan ostoksille ja ruokailemaan. Siirtymäaika kilpailupaikalta Tuuriin on vain noin 30 minuuttia.

Kuva: Kyläkaupan Mini Miljoona Pilkki järjestetään ensi sunnuntaina 11.3.2018 Rautionlammella Ähtärin Peränteellä. Kuvassa Aatu ja Janita Heimonen pilkillä vuoden 2017 tapahtumassa.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000