EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Kauppakadulla ovensa on avannut jälleen uusi liike, joka tosin ei ole mikään aivan uusi tuttavuus, vaan jo kahdeksattatoista vuottaan Tuurissa toimiva Tuurin Lemmikki. Se on oikeastaan paluumuuttaja, sillä ensimmäiset kymmenen vuottaan Tuurissa yritys toimi Tavarapuodin Kauppakadulla. Viimeiset seitsemän vuotta yritys on palvellut asiakkaita entisessä apteekin talossa ja nyt koitti jälleen aika palata kauppakeskuksen katon alle. Tuurin Lemmikin uudet tilat sijaitsevat entisissä Fujipisteen tiloissa, Tavarapuodin punaisen julkisivun yhteydessä.

Toimitusjohtaja Juha Pyy pitää muuttoa positiivisena asiana. – Paikkana tämä on erinomainen, tähän on asiakkaiden erittäin helppo tulla, hän kehuu. - Tähän pääsee halutessaan joko vain pikaisesti käymään tai samalla reissulla voi asioida myös muissa liikkeissä. Muuton myötä myös aukioloajat pitenivät. Arkisin liike palvelee kello 10-18 ja lauantaisin 10-17.

Valikoima laajentunut entisestään

Tuotevalikoima on uudistunut ja laajentunut tilojen myötä. Suurin muuton myötä tullut uudistus on takaisin myyntiin palanneet kissan- ja koiranruuat. Hyllystä löytyvät nyt Royal Canin sekä viljaton Arion. Tarjolla on myös runsaasti tarvikkeita ja ruokia erilaisille lemmikeille. -Lisää uutuuksia tulee koko ajan, kertoo Juha Pyy. -Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja muokkaamme valikoimaa heidän toiveidensa mukaan.

Tuurin Lemmikissä on myynnissä laaja valikoima akvaarionhoitoon liittyviä perus- ja erikoistuotteita. Liikkeestä saa hankittua kalojen lisäksi kilpikonnat, tuliliskot, ravut ja sammakot sekä niille akvaariot, tarvikkeet, ruuat ja lääkkeet, kasvit ja koristeet. Valikoimissa on vaihtelevasti noin 30-40 eri kalalajia. Myyntiin pyritään ottamaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti myös erikoisempia kaloja.

Eläinten hoito on sydämen asia

Liikkeessä on myynnissä myös paljon erilaisia jyrsijöitä, lintuja ja matelijoita. Niina Ojanen on työskennellyt Tuurin Lemmikissä kuusi vuotta ja hänelle on kunnia-asia, että eläimet hoidetaan hyvin. - Kaikki tilat on suunniteltu eläinten hyvinvointia silmällä pitäen, lain asettamien vaatimusten mukaisesti ja mahdollisuuksien mukaan aina mieluummin yläkanttiin, Niina kertoo. -Pidämme huolta siitä, että jokaisella eläimellä on parhaat mahdolliset, lajinomaiset olosuhteet. Meillä kaikkia eläimiä myös käsitellään paljon, ja siitä asiakkailta on tullut kiitosta, hän lisää.

Aktiivisesti muun muassa paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä toimiva Niina on ollut koko ikänsä tekemisissä eläinten kanssa ja tottunut hoitamaan kaikenlaisia eläimiä - eksoottisista kotieläimiin. Hän tekee paljon yhteistyötä myös eläinlääkäreiden kanssa. Niinan pitkästä kokemuksesta erilaisten eläinten kanssa on hyötyä, sillä myynnissä pyritään pitämään mahdollisimman laaja kirjo erilaisia eläimiä. Tällä hetkellä liikkeestä voi hankkia esimerkiksi pantterikilpikonnan, erakkoravun, jemeninkameleontin, torakoita tai vaikkapa 1,5 metriseksi kasvavan iguaanin.

Ostetuin eläin on kuitenkin hamsteri. -Suosituimpia ovat syyrialaiset hamsterit ja kääpiöhamstereista talvikko, Niina kertoo. – Matelijoiden ja muiden erikoisempien lemmikkien hankkimista harkitaan yleensä hieman kauemmin ja tarkemmin. Niiden hoito on vaativampaa, ne ovat pitkäikäisempiä ja lisäksi perheessä ollaan monesti matelijoiden hankinnasta kahta mieltä, hän hymyilee.

Tuurin Lemmikin palveluihin kuuluvat myös esimerkiksi kilpikonnien nokan lyhennykset. -Lisäksi tarjoamme kynsienleikkauspalveluja niin kissoille, koirille kuin marsuillekin, onpa joskus joku hamsterikin käynyt asiakkaana, kertoo Niina.

Tuurin Lemmikki on lappajärveläisen perheyrityksen, Kalajuttu Oy:n myymälä. Lemmikkieläimiin liittyvä myyntitoiminta on aloitettu vuonna 1984 eli takana on yli 30 vuotta kauppaa. Kivijalkakaupan lisäksi Kalajutulla on oma nettikauppa sekä maahantuontia ja tukkutoimintaa. Asiakaskunta on laaja ja nettikaupan ansiosta asiakkaita on ympäri Suomen. Tuurin Lemmikistä sekä aloittelevat että pidemmälle edenneet harrastajat saavat kaiken tarvitsemansa sekä lisäksi asiantuntevan opastuksen.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000