EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupassa vietetään sisustuspäivää tulevana lauantaina 7.4.2018 klo 10-16. Päivän aikana sisustusvinkkejä pääsee kyselemään useilta ammattilaisilta. Esimerkiksi sisustus- ja lifestylebloggaaja Sini Liikala kertoo kevään trendeistä ja tuunaa Kyläkaupan esittelykeittiön. Hän myös esittelee omat suosikkinsa Kyläkaupan tuotteista.

Paikalle saapuu myös televisiosta tuttu sisustussuunnittelija Katja Piiroinen, joka esittelee lastenhuoneen sisustusta ja antaa sisustusvinkkejä asiakkaiden omiin kohteisiin. Sisustuspäivänä esittelyssä ovat suureen suosioon nousseet kalkkimaalit, joiden käyttö on helppoa ja mutkatonta. Kalkkimaaleilla toteutetaan lastenhuoneen maalaus ja luvassa on myös sen tiimoilta kivoja ideoita omaan kotiin.

Sisustukseen sopivista viherkasveista on kertomassa viherkasvi- ja puutarhaspesialisti, puutarhuri Markku Urhonen. Sisustuspäivään osallistuu myös useiden tuotemerkkien edustajia.

Sisustuspäivien kunniaksi Kyläkauppa järjestää useita huippuarvontoja myymälässä sekä Facebookissa ja Instagramissa. Luvassa on tietenkin myös hyviä tarjouksia. Lisäksi valaisinmarkkinat valtaavat Keskustorin 5.-11.4.2018.

Vuoden 2018 trendeistä

Voimassaolevat trendit näkyvät Suomessa voimakkaimmin seinäväreissä, tekstiileissä ja pienesineissä eli juuri niissä osioissa, joiden päivittämiseen saa helposti ja edullisesti apua Kyläkaupasta. Suomalaiset haluavat sisustaa yleensä melko harkiten ja ajattomasti – usein sisustus toimii lähes sellaisenaan vuodesta toiseen, mutta sitä on helppo piristää ja ajankohtaistaa pienillä yksityiskohdilla.

Yksi tämän vuoden tärkeimmistä trendeistä on yksilöllisyys. Ainakin yhtä tärkeää kuin se miltä kotona näyttää, on se miltä koti tuntuu. Tavoitteena on oman elämän näköinen koti.

Kaipuu luontoon näkyy väreissä ja materiaaleissa

Kevään trendikkäimmässä väripaletissa on mausteisia ja merellisiä sävyjä sahramista sinappiin, vedenvihreistä syviin sinisiin, meripihkasta multaan ja korallinpunaisesta nudeen. Vedensävyiset vihreät korostuvat erityisesti materiaaleissa, pinnoissa ja kasveissa. Erilaiset punaiset ovat edelleen vahvasti esillä. Sävyissä on valinnanvaraa aina syvästä viininpunaisesta puuterisen sameaan roosaan. Kaikkia trendivärejä yhdistelemällä syntyy kiehtovia kokonaisuuksia.

Yhdysvaltalaisen väri-instituutti Pantonen valinta vuoden 2018 väriksi on kekseliäs ja mielikuvituksellinen ultravioletti. Voimakas violetti onkin jotain, mitä sisustusmaailmassa ei ole hetkeen nähty. Se sopii esimerkiksi yhdistettäväksi edelleen muodissa olevaan mustavalkoiseen sisustukseen. Tikkurilan vuoden väri ”Ruukku N405” taas on voimakkaan lämmin, maanläheinen värisävy, joka tuo sopivan ripauksen lämpöä sisustukseen.

Tärkeitä sisustuselementtejä ovat luonnonmateriaalit kuten kivi, hamppu, terrakotta, palmu, meriruoho, koripunokset ja puu. Puun käyttö sisustuksessa isoillakin pinnoilla on taas in. Tummaa puuta nähdään erityisesti huonekaluissa ja sisustusesineissä. Puusävyjen lisäksi myös palmu, meriruoho ja erilaiset koripunokset tuovat luonnon sisälle kotiin.

Vaikka luonnonmateriaalit ovat edelleen haluttuja, metallien kysyntä kasvaa. Kuparin ja messingin rinnalle nousee tänä vuonna ajaton kromi. Trendi näkyy eniten huonekaluissa, valaisimissa ja sisustusesineissä.

Samettia ja pyöreitä muotoja

Geometrisistä muodoista pyöreä on nyt suurinta huutoa. Pyöreät ja kaarevat muodot näkyvät esimerkeiksi peileissä ja vaaseissa sekä huonekaluista erityisesti pöydissä, niin ruokailutiloissa kuin sohvapöytinä.

Tämän hetken kuumin kaluste on kuitenkin rahi, etenkin pyöreänä ja samettisena. Sametti on ylipäätään juuri nyt halutuin materiaali sisustustekstiileissä ja verhoiluissa. Jos haluaa olla trendikäs, sohvalta löytyy vähintään pari samettityynyä. Samettiverhot ovat myös kova juttu tänä vuonna. Rohkeimmat sisustajat valitsevat myös sohvia ja nojatuoleja samettisina. Sametin lisäksi harvaan kudottu intianpuuvilla ja karhea tai pehmeäksi pesty pellava ovat in. Myös nahka jatkaa edelleen kotien kaunistuksena

Vihersisustamisen buumi

Vihersisustamisen suosio jatkuu edelleen. Viherkasveilla on merkittävä rooli kodin tunnelman luomisessa - yleisvaikutelmaa voi muokata helposti yhdistelemällä erilaisia lehtimuotoja, kasvutapoja ja leikittelemällä kokoerolla. Viherkasveja voi käyttää sisustuselementtinä kaikissa kodin tiloissa, myös kylpyhuoneissa. Jos et ole viherpeukalo, kodin voi koristella kasvikuvioiduilla tekstiileillä tai tapetilla.

Tänä vuonna isot viherkasvit tekevät paluun. Trendikkäimpiä ovat runsaat kuviolehtiset kasvit. Punertavat sävyt näkyvät myös viherkasvivalinnoissa.

Supertrendikkäät ilmakasvit ovat suosittuja maailmalla ja niitä saa myös Kyläkaupasta. Ne ovat sisäkasveista helppohoitoisimpia ja kestävimpiä, puhdistavat ilmaa ja vievät vain vähän tilaa. Niistä saa vaivattomia asetelmia erilaisiin lasimaljoihin tai ripustettaviin lasiastioihin. Ilmakasvit eivät tarvitse lainkaan multaa, vaan ne ottavat tarvitsemansa kosteuden ilmasta lehtien avulla.

Persoonallisuus on tärkeintä

On tietenkin selvää, ettei kaikkia trendejä ole tarkoitus tuoda omaan kotiin. Trendejä voi soveltaa monin eri tavoin ja käyttää itseä eniten miellyttäviä ideoita.

Tärkeimmät muistettavat sisustustrendit ovat edelleen persoonallisuus ja kodikkuus, kodin täytyy näyttää itselle sopivalta, viihtyisältä kodilta eikä sisustuslehden sivulta. Trendikkäintä onkin se, että rohkenee käyttää omaa tyyliään ja valita aidosti omanlaiset vaihtoehdot.

Kyläkauppa tarjoaa ideoita ja inspiraatiota kodin seinien sisäpuolelle sekä edullisen mahdollisuuden muovata kodistasi kuin uuden, olipa tyylisi sitten mikä tahansa. Tervetuloa tutustumaan Kyläkaupan sisustustuotevalikoimiin ja remonttituotteisiin.

Lisätietoja Kyläkaupan Sisustuspäivästä löydät täältä

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja valokuvapalvelu
Liikenneasema OnnenLiekki
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
OnnenKivi Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Liikenneasema OnnenLiekki
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan läheltä löytyy
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000