EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

TV5 vie katsojat jälleen kohti Pohjanmaan lakeuksia, kun Vesa Keskisen tähdittämä suosittu tositv-sarja jatkuu uusilla jaksoilla ja uudella nimellä: Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset. Moskiton tuottamaa sarjaa päästään seuraamaan 7.5.2018 alkaen maanantaisin klo 21.00 TV5:llä.

Kesä on taas vauhdikas ja yllätyksiä täynnä Tuurin OnnenKylässä, Suomen suurimmalla Kyläkaupalla. Kauppias Vesa Keskinen lataa tähän kesään paljon, kun omaan mittariin pyörähtää komeasti 50 vuotta. 50 päivää ilmaista Miljoona Tivolia lapsille ja isommille huima kattaus Miljoona Rockissa: Petri Nygård, Klamydia, Eppu Normaali, Kolmas Nainen ja HIM. Miljoona Rockissa eli Keskisen syntymäpäiväjuhlilla nähdään vieraiden parissa onnellinen sankari.

Uutta yllätyksellisyyttä Kyläkaupan arkeen tuovat tämän kesän ”yleismiesjantuset” eli assarit Riitta Väisänen, Maisa Torppa ja Teuvo Loman. Kolmikko värittää kaupan toimintaa kauppiaan luvalla ja jopa yllytyksestä. Teuvo puuhaa ensitöikseen kaupalle vihkikappelin. Suomen suosituimmassa matkailukohteessahan täytyy olla kappeli kuin Las Vegasissa. Luonnollisesti Teuvo pitää kappelissa hääharjoitukset Maisa Torpalle. Maisa on kesän keijukainen, joka avaa yleisölle OnnenKylän tarinaa Yksisarvisen historiasta timanttinaulaisen OnnenKengän putoamiseen OnnenKukkulalle. Riitta Väisänen valmentaa semifinaalivaiheessa kisaavia missejä, Suomen kauneimpia, ja emännöi Kyläkaupan oman Miljoona Tonnin.

Tietysti mukana Kyläkaupan kesässä ovat myös iloinen tuulahdus Tuula ja Tarjoushaukka Jorma. Tuula jahtaa tunnollisesti mopilla villakoiria, mutta hänellä on aina aikaa myös faneille. Selfie Tuulan kanssa on monelle Kyläkauppa-vierailun kohokohta. Asiakkaat kuuluvat etsivän kaupalta myös Tarjoushaukkaa. Tuore Alavuden Rotary-klubin presidentti onkin päivittäinen näky tarjousten ihmemaassa.

Kesää rikastuttavat myös monet lyhyemmällä vierailulla käyvät tähdet. CatCat on Kyläkaupalla iltapäivän keikalla, mutta jo ennen iltaa siskokset istuvat Tarjoushaukan matkailuautossa valmiina tuoreen trion keikkakiertueelle. Seksikäs Suklaa ja Dosdela kuvaavat Kyläkaupalla musavideota kesähittiinsä ”Vesa Keskinen” ja päätyvät kartanolle itse kauppiaan, Ferrarin, Corveten ja Ford GT:n kanssa.

Tuurissa vain taivas on rajana, ja sinnekin voi nousta helikopterilla…

Teksti: Nanna Tulikoura

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Herkuttele
Vesa's Pizza & Grill
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Miljoona Tivoli
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Miljoona Tivoli
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Tuurin Kyläkauppias ja kesäapulaiset TV5:lla
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000