EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurin Kesäteatterin kesän ohjelmisto esittelyssä
Tangokuningas Tommi Soidinmäki esiintyy Kyläkaupalla äitienpäivänä

Laulaja Tommi Soidinmäki esiintyy Kyläkaupalla äitienpäivänä 13.5.2018 klo 13-16. Tommi esittelee samalla Tuurin Kesäteatterin ohjelmistoa ja tapaa faneja Sinisen Palatsin aulassa.

Kyläkaupan tapahtumateltalla toimintansa aloittavan Tuurin Kesäteatterin tapahtumat järjestää Tommi Soidinmäen ja Tarja Takulan yritys SoiTa tapahtuma- ja konserttituotantopalvelut Oy, jonka kanssa Kyläkauppa on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen. Kesästä 2018 alkaen yritys tuottaa Kyläkaupalla erilaisia laadukkaita ja monipuolisia kulttuuritapahtumia kesäteatteritoiminnasta konsertteihin.

Musiikkipitoisia näytelmiä ja imitaatioita Suomen huipulta

Tommi Soidinmäen tähdittämä, musiikkipitoinen näytelmä Nuori mylläri perustuu Maiju Lassilan kirjoittamaan klassikkonäytelmään, jonka on ohjannut ja sovittanut Kunto Ojansivu. Viime syksynä kaikki Nuoren myllärin viisitoista esitystä Muuramessa olivat loppuunmyytyjä. Suuren suosion vuoksi esitys nähdään kesällä myös Tuurissa 1.7., 8.7. ja 15.7.

Nuori mylläri tarjoaa viihdyttäviä hetkiä, romantiikkaa ja kommelluksia - sekä tuulahduksen menneeltä ajalta. Näytelmässä kuullaan musiikkia eri vuosikymmeniltä, joten yllätyksiäkin on luvassa! Musiikista vastaa ammattimuusikoista koostuva Vastakaiku-orkesteri.

Lauantaina 28.7. Tuurissa saadaan nauttia Tauno & Ansa -musiikkikomediasta, jossa Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut kuullaan akustisen orkesterin tahdittamina. Tauno Palona nähdään tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ansana esiintyy laulaja Eeva Saarenpää. Näytelmän on käsikirjoittanut Juse Venäläinen.

Keskiviikkona 15.8.2018 kesäteatterissa on luvassa hekotusta ja tyylikkäitä iskuja vyön ylle ja alle Jukka Puotila Shown merkeissä. Legendaarinen Jukka Puotila Show on aina ajankohtainen ja alati sisällöltään muuttuva komiikkaan ja imitaatioon pohjautuva esitys.

Musiikkia joka makuun

Tuurin Kesäteatteri tarjoaa teatterielämysten lisäksi myös laajan kattauksen erilaisia konsertteja. Operetin ja viihteen helmiä -konsertti lauantaina 30.6.2018 tuo Tuuriin sopraano Johanna Rusanen-Kartanon ja tenori Jyrki Anttilan ja pianisti Maija Anttilan, jotka tarjoilevat viihdemusiikin tunnetuimpia tulkintoja. Perjantaina 6.7. estradin valloittaa kaikkien tuntema veljesduo Matti & Teppo.

Sinivalkoiset Legendat -konsertti perjantaina 20.7.2018 on nimensä mukaan sinivalkoisten legendojen muistoihin perustuva konsertti. Lavalle nousevat Pasi Goodman, tangoprinssi 1993 Markku Ketola, pitkän linjan muusikko Jukka J. Eskelinen sekä tangokuningas 2004 Tommi Soidinmäki. He tulkitsevat kukin vuorollaan legendojen Jamppa Tuomisen, Baddingin, Irwinin ja Kari Tapion tunnetuimpia säveliä.

Elokuun pimeneviin iltoihin on luvassa menoa, meininkiä ja nostalgiaa, kun Suomen menestyneimpiin bändeihin kuuluva Aikakone saapuu 25-vuotisjuhlakiertueellaan Tuurin Kesäteatterin lavalle perjantaina 17.8.2018. Seuraavana perjantaina 24.8. supersuosittu Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani tuovat omalla soundillaan iloa, rytmiä ja surumielistä kaihoa tapahtumateltan tunnelmalliseen iltaan.

Yhteislauluiltoja

Kesän aikana Tuurin kesäteatterissa raikuvat yhteislauluillat, joita isännöi upea Tommi Soidinmäki. Kahdessa ensimmäisessä yhteislauluillassa torstaina 28.6. ja perjantaina 12.7. vierailevana tähtenä estradin valloittaa koko kansan laulattaja Mikko Alatalo. Torstaina 26.7. yhteislauluillan vieraana on pitkän linjan viihdyttäjä Joel Hallikainen. Kaikkien yhteislaulujen jälkeen ilta jatkuu tanssien tahtiin, musiikista vastaa Tommi Soidinmäki & Vastakaiku.

Tuurin Kesäteatterin liput ja ryhmäliput voi ostaa netistä (www.lippu.fi/tuurinkesateatteri), numerosta 044 242 2106 (klo 9-17) tai sähköpostiosoitteesta soita.tapahtumat@gmail.com. Ennakkoliput ovat myynnissä 30.5.2018 saakka. Lippujen ovimyynti alkaa tunti ennen esitystä.

Lue lisää ohjelmistosta: Tuurin Kesäteatteri

 

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000