EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tuurin Kyläkaupan OnnenRisteily Välimerellä 20.-27.10.2018
OnnenRisteilyllä herkutellaan

Upea Tuurin Kyläkaupan OnnenRisteily Välimerellä 20.-27.10.2018 on aistien juhlaa. Kyläkaupan iloisena siivoojana tunnettu Tuula Hautala emännöi risteilyä, jolla syödään ja juodaan hyvin. OnnenRisteilyn hintaan sisältyy nimittäin täysihoito.

Aamiainen on runsaudensarvi

Aamiaisen voi nauttia vaikkapa runsaasta buffetista, missä seisovat pöydät notkuvat ruokia ja kokit loihtivat munakkaita toiveiden mukaan. Aamiaisen voi nauttia myös á la carte -ravintolassa, missä se tarjoillaan pöytiin. Tai sitten voi hemmotella itseään ja tilata pienestä lisämaksusta aamiaisen hyttiin: kuinka mukava onkaan herätä omassa, tyylikkäässä hytissä, kun tarjoilija tuo tuoretta kahvia ja croissanteja melkein sänkyyn.

Lounaalla valittavana on jälleen buffet tai á la carte. Ennen iltaa voi käydä juomassa iltapäiväkahvit tai teet leivonnaisten tai suolapalan kera. Illallinen nautitaan yhdessä aluksen aistikkaista á la carte -ravintoloista.

Illallinen on kohokohta

Illallinen on aina yksi päivän kohokohdista laivalla. Ruokalista vaihtuu päivittäin: tarjolla on useita alku-, pää- ja jälkiruokia, joista saa vapaasti valita. Illallisille on myös pukeutumissuosituksia: teema voi olla vaikkapa trooppinen, rento, värikäs, valkoinen tai juhlapuku. Ne ovat kuitenkin vain suosituksia eikä niitä kannata kavahtaa. Siisti peruspukeutuminen riittää.

Perinteiseen tapaan suomalaisryhmä eli Tuula ja muut onnenristeilijät syövät illallisen ensimmäisessä kattauksessa, joka ilta samassa pöydässä. Tarjoilija oppii jo ensimmäisen illan jälkeen jokaisen pöydässä istujan nimen ja juomatoiveet ja huolehtii ensiluokkaisesti tarjoilusta. Tarjoilijat tarjoavat ruoan ja juoman lisäksi myös yllätyksellisiä ohjelmanumeroita.

Erikoisravintoloita, pubeja ja baareja

Meraviglialla on myös useita lisämaksullisia erikoisravintoloita, joita kannattaa rohkeasti kokeilla. Tarjolla on mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar, jossa näet samalla huiman kokkishown sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut.

Laivan buffet-ravintola on avoinna liki vuorokauden ympäri, ja jos illallisen jälkeen vielä hiukoo, niin yöpalaakin on vielä tarjolla. Buffetista saa vettä, mehua, kahvia ja teetä miltei koko päivän ajan ilmaiseksi. Lisäksi risteilylle voi halutessaan ostaa eritasoisia juomapaketteja. Juomapakettien valinnassa auttaa Risteilykeskuksen asiakaspalvelija. Hyteissä on myös maksullinen minibaari.

Baareja on useita, irkkupubista allasbaariin ja suklaakahvilaan.

MSC-varustamon kesällä 2017 käyttöön otettu Meraviglia -alus kiertää Tuulan ja onnenristeilijöiden kanssa Välimeren lämpimän auringon alla. Viikon risteilyllä päästään käymään peräti seitsemässä kohteessa: Genovassa, Roomassa, Sisiliassa, Sardiniassa, Mallorcalla, Valenciassa, Marseillessa ja Milanossa.

Yhtenä iltana järjestetään suomalaismatkailijoille Meritanssit, joita tähdittää suosittu tangokuningatar Marita Taavitsainen.

VARAA HETI!

OnnenRisteily Välimerellä 20.-27.10.2018. Hinta alk. 1 595 e / hlä 2h sisähytissä

Matkan hintaan sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Milanoon, 7 päivän luksusristeily täysihoidolla MSC Meraviglia -aluksella, palvelumaksut, verot, satamamaksut, suomalaisen matkanjohtajan ja Tuulan palvelut sekä erikoisohjelma.

Soita ja varaa: 020 1441 810

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi

Lue lisää: www.risteilykeskus.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000