EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan tapahtumakesään on luvassa uusi ja vauhdikas tulokas: 16.6. järjestettävä estejuoksutapahtuma Finland X-Run. Se testaa kilpailijoita eritasoisilla esteillä ja kiipeilytelineissä.  Ikimuistoinen extremetapahtuma sopii kaikille, sillä radan voi suorittaa niin kävellen kuin juostenkin.

Finland X-Runiin voit osallistua sellaisena kuin olet. Pukeudu hauskasti, omalla tyylilläsi tai sporttisesti, osallistu yksin, porukalla tai joukkueena - tärkeintä on haasteeseen tarttuminen ja iloinen asenne. Kilpailun alaikäraja on kuitenkin 16 vuotta ja alle 18-vuotiaat saavat osallistua vain huoltajan suostumuksella.

Tapahtuman vastuullisena järjestäjänä toimii Kuntosudet ry, joka on vuonna 2015 perustettu kestävyysjuoksun sekä kuntoilun monitoimiseura, joka järjestää toimintaa niin kilpa- kuin kuntoliikunnankin parissa. Tänä vuonna Finland X-Run tapahtumia järjestetään Tuurin lisäksi Ylöjärvellä ja Sappeessa.

Reitti kiertää Tuurin kauppakylässä

Tuurin kisassa kilpailumatkoina on kaikilla (naiset/miehet/joukkue) 6 km sekä lisäksi kuninkuusmatka 12 km, johon voi osallistua joko yksilönä tai joukkueena. Finland X-Runin reitti kulkee Kyläkaupan piha-alueiden ja kevyen liikenteen väylien kautta ja se on merkattu huomionauhalla. Reitillä tulee vastaan erilaisia ylitettäviä, alitettavia tai muutoin suoritettavia esteitä. Esteinä saattavat toimia esimerkiksi autonrenkaat, portaat, ryömintäputkitunnelit, kiipeilyverkkoesteet tai romuautot. Kaikki esteet ovat vapaavalintaisia, mutta esteen kiertäjien tulee ”rangaistuksena” suorittaa 20 burpeeta tai 30 etunojapunnerrusta. Reitti ei ole suljettu muulta liikenteeltä, joten jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Kilpailun startti tapahtuu yhteislähtönä klo 14.00. Kaikki kilpailuun osallistuneet saavat maalissa mitalin radan suorittamisesta. 6 kilometrin matkoilla palkitaan voittajat kaikissa sarjoissa ja 12 kilometrin matkalla palkitaan kolme parasta. Lisäksi parhaiten pukeutunut joukkue palkitaan erikoispalkinnolla.

Ilmoittaudu mukaan

Kisaan ilmoittaudutaan Kuntosusien nettisivuilta. Ilmoittautumislomakkeen täyttämisen lisäksi osallistujan on ostettava Ticketmasterin verkkokaupasta lippu tapahtumaan. Lipun hinta on 35 € ja se sisältää osallistumismaksun lisäksi kisajuoman ja huollon kisan aikana.

Lisätiedot tapahtumasta: www.tuuri.fi
Ilmoittautumiset: www.kuntosudet.fi
Liput: www.ticketmaster.fi

Kuvateksti:

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000