EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Tuula Hautala lähtee ensi lokakuussa elämänsä ensimmäiselle ulkomaanmatkalle. Kyläkaupan aurinkoisena siivoojana tunnettu Tuula emännöi Tuurin Kyläkaupan OnnenRisteilyä Välimerellä 20.-27.10.2018.

Risteilyllä on luvassa upeita matkakohteita Välimeren auringon alla. MSC-varustamon kesällä 2017 käyttöön otettu Meraviglia -alus kiertää Tuulan kanssa seitsemässä hienossa Välimeren kohteessa. Viikon risteilyllä päästään käymään Genovassa, Roomassa, Sisiliassa, Sardiniassa, Mallorcalla, Valenciassa, Marseillessa ja Milanossa.

Yksi maailman suurimmista aluksista

MSC Meraviglia on uskomattoman upea laiva. Se on perinteikkään sveitsiläisen varustamon Vista-luokan lippulaiva. Meraviglia on italiaa ja tarkoittaa suomeksi ”ihmettä”. Risteilijän viisitoista kantta onkin nimetty kuuluisien maailmanihmeiden mukaan: on Grand Canyon -kansi, Taj Mahal -kansi ja niin edelleen.

Tuula ja Kyläkaupan onnenristeilijät pääsevät nauttimaan yhden maailman turvallisimman ja ympäristöystävällisimmän aluksen kyydistä. Se on myös yksi maailman suurimmista: 316-metriseen alukseen mahtuu 4 500 matkustajaa. Matkustajia palvelee peräti 1 500 työntekijää, joten aluksella on yhtä aikaa saman verran ihmisiä kuin Ähtärissä asukkaita: 6 000.

Kuin kelluva lomahotelli

MSC Meraviglia on kuin tasokas lomahotelli, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia urheilumahdollisuuksia, mukavat hytit ja paljon ohjelmaa.

Meraviglian erikoisuuksia ovat keilarata, huvipuisto sekä vesipuisto liukumäkineen. Aluksen sisällä on kolmen kannen korkuinen Promenade-kansi, joka koostuu ostoskadusta, baareista ja erikoisravintoloista. Koko aluetta peittää valtavista LED-näytöistä koostuva katto. Taivasnäkymän lisäksi katolle heijastetaan huikeita esityksiä sekä kuvaefektejä.

Iltaisin laivan teatterissa on show-esityksiä. Laivalla voi nauttia myös maailmankuulun Cirque de Soleilin henkeäsalpaavista sirkusesityksistä.

Nälkä ei pääse yllättämään, sillä alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola. Aluksella on myös muutama lisämaksullinen erikoisravintola, joita ovat mm. italialainen Eately, japanilainen Kaito Teppanyaki Restaurant & Sushi Bar sekä amerikkalaishenkinen pihviravintola Butcher’s Cut.

Kaikki aluksen 2 250 hyttiä on sisustettu tyylikkäästi. Hyteissä on oma kylpyhuone, ilmastointi ja minibaari. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 15-18 m² ja parvekehytit 19 m². Aluksella on uudenlaisia avaria hyttiyhdistelmiä perheille ja muille seurueille. OnnenRisteily sopiikin hyvin myös koko perheelle.

Marita Taavitsainen tanssittaa

Tuulaa lokakuinen risteily jo jännittää. Hän toivoo, että mahdollisimman moni suomalainen lähtisi hänen mukaansa matkalle. ”Olen valmis seikkailuun. Kerrassaan ihana elämys odottaa. Ja pääsen näkemään seitsemän kohdetta heti kerralla. Jos kerran minä uskallan lähteä risteilylle, niin toivottavasti mahdollisimman moni muukin Kyläkaupan ystävä!” Tuula hymyilee.

OnnenRisteilyllä järjestetään myös yhtenä iltana suomalaismatkailijoille Meritanssit, joita tähdittää tangokuningatar Marita Taavitsainen.

VARAA HETI!

OnnenRisteily Välimerellä 20.-27.10.2018. Hinta alk. 1 595 e / hlö 2h sisähytissä

Matkan hintaan sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Milanoon, 7 päivän luksusristeily täysihoidolla MSC Meraviglia -aluksella, palvelumaksut, verot, satamamaksut, suomalaisen matkanjohtajan ja Tuulan palvelut sekä erikoisohjelma.

Soita ja varaa: 020 1441 810

Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi
Lue lisää: www.risteilykeskus.fi

Nyt myös bussikuljetus Kyläkaupalta lentokentälle

Bussikuljetus Tuurin Kyläkaupalta Helsinki-Vantaalle ja takaisin maksaa 59 €/hlö menopaluu. Kyytiin voi nousta myös Karstulasta, Ähtäristä ja Töysästä (hinta sama kaikista kohteista). Bussikuljetuksen aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000