EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Ruokapuodin uudistuksia juhlitaan hillomunkkikahveilla

Keskiviikkona 13.6.2018 kello 11-18 Kyläkaupan Ruokapuodissa on tarjolla asiakkaille hillomunkkikahvit uudistuneen myymälän kunniaksi. Loppukevään aikana Ruokapuodissa on tehty asiakaskokemusta parantavia muutoksia, esimerkiksi selkiytetty tuotesijoittelua ja siirretty käyttöyhteystuotteita lähemmäs toisiaan sekä lisätty tuotteiden esille laittoa massapaikoilla. - Muutokset valmistuivat sopivasti ennen kesän kuuminta lomasesonkia ja tätä juhlitaan nyt kahvittelemalla asiakkaiden kanssa, kertoo Ruokapuodin ryhmäpäällikkö Jari Perälä.

Hedelmä- ja vihannesosasto on muokattu kesäteemalla ja sieltä on helppo nyt napata vaikkapa kesäiseen grillailuun sopivat vihannekset ja hedelmät samasta tiskistä. Syksyn tullen on tulossa uusi, ajankohtaan sopiva tuotesijoittelu. – Pyrimme päivittämään osastojen ilmettä ja tuotevalikoimaa aina sesonkien mukaan ja tilanteeseen sopivaksi, lisää Perälä.

Ruokapuodin käytäviä on myös avarrettu ja kassojen edustat saivat väljemmän ilmeen. Lehtihyllyt on siirretty sisääntulon yhteyteen ja siitä onkin helppo napata kesälukemiset mukaan heti kauppaan astuessa.

- Olemme panostaneet siihen, että Ruokapuodissa asioiminen olisi asiakkaalle entistä helpompaa ja vaivattomampaa, kertoo Jari Perälä. Pienilläkin asioilla on suuri merkitys ostoskokemuksen onnistumisessa. Esimerkiksi valaistus on uusittu nykyaikaiseksi ja energiaa säästäväksi jo vuosi sitten ja nyt sitä päivitettiin vielä paremmaksi.

Suomen onnistunein valikoima on yhteistyön tulos

Tehtyjen muutosten myötä myös valikoimaa on lisätty ja parannettu. - Uudistukset on tehty palvelemaan tämän päivän asiakastarpeita ja kuunnellen asiakkaiden toiveita, kertoo Perälä. Valikoimaa myös päivitetään koko ajan vastaamaan asiakkaiden toiveita. -Haluamme kiittää asiakkaitamme onnistuneen valikoiman muodostumisesta, mutta totta kai kehitystyö jatkuu koko ajan ja toivommekin asiakkailtamme palautetta ja toiveita valikoiman suhteen. Suomen onnistunein valikoima on yhteistyön tulosta, kiittelee Jari Perälä.

Asiointia yhdellä parkkeerauksella

Kohta vuoden käytössä ollut Kyläkaupan läpi kulkeva Kauppakatu yhdistää Kyläkaupan vastakkaisilla puolilla olevat palvelut ja mahdollistaa asioinnin sekä Tavarapuodissa että Ruokapuodissa yhdellä parkkeerauksella. Toukokuussa asiointimukavuus kasvoi entisestään, kun Tavarapuotiin saatiin kolmaskin sisäänkäynti, kätevästi Ruokapuodin kassojen läheisyyteen. Uusi sisäänkäynti tuo Tavarapuodin palvelut entistä helpommin saataville, erityisesti Kyläkaupan keltaisen julkisivun puoleista parkkipaikkaa käyttäville.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000