EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Maan maukkaimpia hodareita saa taas Tuurista

Kyläkaupan kesäkauden voisi julistaa virallisesti avatuksi viimeistään siinä vaiheessa, kun odotettu Happie’s Hot Dog-vaunu palaa tuurilaiseen katukuvaan. Kesäkuun alussa tämä pieni, mutta sitäkin herkullisempi vaihtoehto saapuikin vahvistamaan Kyläkaupan ravintolatarjontaa. Kyseessä on Happie’s-vaunun kolmas kesä Tuurissa ja asiakkaat ovat jo odotelleet sitä vesi kielellä.

Tänä kesänä Happie’s palvelee uudessa paikassa, Ruokapuodin terassilla, jossa se muodostaa viereisen jäätelökioskin kanssa varsinaisen herkuttelupaikan, oikeastaan pienen torin pöytineen ja tuoleineen. Happie’s -herkuista pääsee nauttimaan joka päivä kello 12 -20 aina elokuun loppuun saakka. Myynnissä on myös kahvia ja virvoitusjuomia hodareiden kyytipojiksi.

Herkkuja parhaista raaka-aineista

Kaikissa Happie’s hodareissa raaka-aineet ovat tarkkaan valittuja: rustiikkinen durum-sämpylä, Chef Wotkinsin nakit ja mausteet vailla vertaa, muun muassa Suomen parhaana useasti palkittu John Moro’s sinappi. Näiden elementtien ympärille keittiömestari Teemu Korkalainen on rakentanut maistuvan ja ainutlaatuisen menun. – Meiltä voi myös ostaa hodareissa käytettyä, Suomen ehdottomasti parasta sinappia ja se onkin todella suosittu myyntiartikkeli, kertoo Korkalainen.

Valikoimassa ovat edelleen vanhat tutut Happie’s-klassikot, mutta tänä kesänä saadaan maistella myös uutta Tuuri-hodaria, jota ei saa mistään muualta. Tämän spesiaaliherkun jujuna ja mausteena on valkosipuli.

Happie’s on vastaus kunnon hodarien puutteeseen

Kun keittiömestari Teemu Korkalainen, muusikko Ville Pusa ja Villen vaimo Riikka päättivät joitain vuosia sitten vastata Länsi-Vantaan vähäiseen ruokatarjontaan ja valtakunnan laajuiseen "kunnon hodarien" puutteeseen, syntyi Happie's premium hot dogs. Premium hot dogien reseptiikkaa hiottiin koekeittiössä useita kuukausia, jotta makumaailma tekisi vaikutuksen kaikenlaisiin ruokailijoihin. Tarkka suunnittelutyö tuotti tulosta, sillä suosio on ollut huima.

Hodari sopii kaikenikäisille

-Hodari vaan ON niin mahtava juttu, hehkuttaa Ville Pusa kysyttäessä miksi juuri hodari valikoitui heidän tuotteekseen. –Se sopii niin välipalaksi kuin pikkunälkään ja aivan kaiken ikäisille, hän lisää. Monesti lapset haluavat hodarinsa ensin vain nakilla ja ketsupilla, mutta kun heidät saa hieman maistamaan muitakin ainesosia, he ottavat seuraavalla kerralla mielellään myös niitä. –Vanhempi väki on ollut innoissaan saadessaan taas ”kunnon” hot dogeja, Ville kertoo. Aikoinaan, ennen kuin pizzat ja hampurilaiset valtasivat alaa, joka kadun kulmassa oli hodarikoju. Tuon ajan muistaville Happie’s on tervetullut, nostalginen tuulahdus menneestä, nykyaikaisin maustein.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000