EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Suosittu Miljoona Koira on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan Suomen suurimpien kaikkien rotujen näyttelyjen joukossa. Tänäkin vuonna näyttely kerää 9.-10.6.2018 Kyläkaupan hiekkakentälle valtavan määrän koiria taustajoukkoineen, kymmeniä koiratarvikemyyjiä ja tietenkin runsaslukuisen yleisön. Miljoona Koira 2018 tarjoaa tuttuun tapaan mielenkiintoista katseltavaa ja seurattavaa koko perheelle. Näyttelyn järjestää Etelä-Pohjanmaan Kennelpiiri yhteistyössä Kyläkaupan kanssa.

Huikea määrä osallistujia

Ammattimaiset suomalaiset tuomarit arvostelevat Kyläkaupan hiekkakentällä näyttelykehissä kahden päivän aikana noin 2000 koiraa ja yli 200 eri koirarotua.

Arvostelut alkavat kumpanakin päivänä klo 9. Lauantaina 10.6. arvostellaan FCI:n roturyhmät 2, 4, 6, 9 ja 10 eli pinserit, snautserit, molossityyppiset ja sveitsinpaimenkoirat, mäyräkoirat, ajavat ja jäljestävät koirat, seurakoirat ja kääpiökoirat sekä vinttikoirat. Sunnuntaina arvosteluvuorossa ovat roturyhmät 1, 3, 5, 7 ja 8 eli lammas- ja karjakoirat, terrierit, pystykorvat ja alkukantaiset koirat, kanakoirat sekä noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat. Näyttelyssä arvostellaan myös pennut ja lauantaina käydään junior handler -kilpailu.

Alle 13-vuotiaat ilmaiseksi

Näyttely järjestetään Kyläkaupan tapahtuma-alueella, Ruokapuodin keltaista linnajulkisivua vastapäätä, joen toisella puolella. Tapahtumaan saapuvilla on käytössään Kyläkaupan laajat paikoitusalueet aivan näyttelyalueen läheisyydessä ja kulku näyttelyalueelle on joen yli kulkevan sillan kautta.

Tilava hiekkakenttä antaa yleisölle hyvät mahdollisuudet tutustua erilaisiin koirarotuihin ja näyttelyiden maailmaan aivan lähietäisyydeltä. Paikalla on myös koiratarvikemyyjiä sekä ruoka- ja juomapisteitä ja näyttelyalueen vieressä käytettävissä ovat myös Kyläkaupan kattavat palvelut.

Liput näyttelyyn maksavat 5 €. Alle 13-vuotiaat pääsevät näyttelyalueelle sisään ilmaiseksi. Näyttelyluetteloa, jossa ovat kaikkien esille asetettujen koirien tiedot roduittain, tiedot yhteistyökumppaneista sekä koira-aiheisia tarjouksia, voi ostaa näyttelyalueelta 5 € kappalehintaan.

Kuvassa vuoden 2017 Best In Show, amerikanakita Inuline Hard As A Rock (om. Hanna ja Laura Kukkola, Rickard Hagström) sekä näyttelyn tuomarit ja sponsorit.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000