EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan oma Tuula emännöi Risteilykeskuksen järjestämää Kyläkaupan OnnenRisteilyä Välimerellä 20.-27.10.2018. Risteilylle on vielä paikkoja jäljellä, joten jos haluat lähteä risteilemään Tuulan kanssa, vielä ehdit varaamaan paikkasi.

Tule tapaamaan Tuulaa sekä Risteilykeskuksen asiantuntijaa Kyläkauppaan lauantaina 16.6. klo 11-17. Tuula ja risteilyedustaja ovat tavattavissa omalla pisteellään Kyläkaupan Kauppakadulla. Kuulet lisätietoa matkasta, saat hyviä vinkkejä ja voit varata risteilysi kätevästi samalla kertaa.

Bussikuljetus Helsinki-Vantaalle

Tuurin Kyläkaupalta on järjestetty myös vaivaton bussikuljetus Helsinki-Vantaan lentokentälle ja takaisin. Meno-paluu maksaa vain 59 euroa henkilöltä. Voit siis jättää oman autosi vaikkapa Kyläkaupan parkkipaikalle risteilyn ajaksi.

Bussin kyytiin voi nousta myös Karstulasta, Ähtäristä ja Tuurista, matkan hinta on sama kaikista kohteista. Bussimatkan aikataulu tarkentuu myöhemmin.

7 kohdetta yhdellä reissulla

OnnenRisteilyllä on luvassa upeita matkakohteita Välimeren auringon alla. MSC-varustamon kesällä 2017 käyttöön otettu Meraviglia -alus kiertää Tuulan kanssa seitsemässä hienossa Välimeren kohteessa. Viikon risteilyllä päästään käymään Genovassa, Roomassa, Sisiliassa, Sardiniassa, Mallorcalla, Valenciassa, Marseillessa ja Milanossa.

Tuula ja Kyläkaupan onnenristeilijät pääsevät nauttimaan yhden maailman turvallisimman ja ympäristöystävällisimmän aluksen kyydistä. Se on myös yksi maailman suurimmista: 316-metriseen alukseen mahtuu 4 500 matkustajaa, joita palvelee peräti 1 500 työntekijää.

Kuin kelluva lomahotelli

MSC Meraviglia on kuin tasokas lomahotelli, jossa on tarjolla hyvää ruokaa, lukuisia urheilumahdollisuuksia, mukavat hytit ja paljon ohjelmaa. Meraviglian erikoisuuksia ovat keilarata, huvipuisto sekä vesipuisto. Aluksen sisällä on kolmen kannen korkuinen Promenade-kansi.

Iltaisin laivan teatterissa on show-esityksiä. Yksinoikeudella MSC:llä laivalla voi nauttia myös maailmankuulun Cirque de Soleilin henkeäsalpaavista sirkusesityksistä.

Nälkä ei pääse yllättämään, sillä alukselta löytyy useita ravintolavaihtoehtoja, kuten risteilyn hintaan sisältyvät á la carte -pääravintola sekä lähes ympäri vuorokauden auki oleva buffetravintola.

Marita Taavitsainen tanssittaa

Kaikki aluksen 2 250 hyttiä on sisustettu tyylikkäästi. Hyteissä on oma kylpyhuone, ilmastointi ja minibaari. Sisä- ja ulkohytit ovat kooltaan 15-18 m² ja parvekehytit 19 m². Aluksella on uudenlaisia avaria hyttiyhdistelmiä perheille ja muille seurueille. OnnenRisteily sopiikin hyvin koko perheelle.

OnnenRisteilyllä Välimerellä järjestetään myös yhtenä iltana suomalaismatkailijoille Meritanssit, joita tähdittää tangokuningatar Marita Taavitsainen.

VARAA HETI!

OnnenRisteily Välimerellä 20.-27.10.2018. Hinta alk. 1 595 e / hlö 2h sisähytissä

Matkan hintaan sisältyvät meno-paluulennot Helsingistä Milanoon, 7 päivän luksusristeily täysihoidolla MSC Meraviglia -aluksella, palvelumaksut, verot, satamamaksut, suomalaisen matkanjohtajan ja Tuulan palvelut sekä erikoisohjelma.

Bussikuljetus Tuurin Kyläkaupalta Helsinki-Vantaalle ja takaisin maksaa 59 €/hlö menopaluu.
Kyytiin voi nousta myös Karstulasta, Ähtäristä ja Tuurista (hinta sama kaikista kohteista).
Bussikuljetuksen aikataulut tarkentuvat myöhemmin.


Soita ja varaa: 020 1441 810
Sähköposti: myynti@risteilykeskus.fi
Lue lisää: www.risteilykeskus.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000