EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tivoli Sariola tuo juhannuksena koko kalustonsa jälleen Kyläkaupalle ja muuttuu kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi. Miljoona Tivolin aukeamisen kunniaksi sen ensimmäisenä päivänä, perjantaina 22.6.2018 tivoli on kaikille ilmainen. Kaikkina muina päivinä alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan ilmaiseksi ja normaali päiväranneke 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille maksaa 32 euroa.

Miljoona Tivoli on avoinna 22.6.-5.8.2018 joka päivä kello 12-18 ja tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Tivoli Sariolan kattavasta laitevalikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Miljoona Tivolissa panostetaan koko perheen laatuaikaan ja useammat laitteet sopivat koko perheelle. Lukuisat lastenlaitteet mahdollistavat mukavan ja turvallisen ensikosketuksen tivolilaitteisiin. Hurjapäille tivolipäivä sisältää tietysti kunnon pyöritystä ja vauhdin hurmaa. Kesän 2018 uutuutena luvassa on hurja nuorisolaite ”The Tribe”.

Hyödynnä pandalippuun sisältyvä Miljoona Tivoli-etu

Tivoli Sariolan rannekehinta on siis normaalisti 32 euroa, mutta tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Miljoona Tivoliin pääsevät ilmaiseksi myös 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat esimerkiksi hyödyntämällä Ähtäri Zoon pääsylippuun kuuluvan edun: Kyläkauppa lahjoittaa 100 000 ensimmäiselle pandojen luona vierailevalle ilmaisen Miljoona Tivoli -päivärannekkeen. Rannekkeeseen oikeuttavan lahjakortin voi hakea Kyläkaupan Infosta Ähtäri Zoon pääsylippua vastaan 21.6. mennessä ja 22.6. alkaen rannekkeen voi lunastaa myös tivolin lipunmyynnistä Ähtäri Zoon pääsylipulla. Miljoona Tivoli -etua ei tarvitse käyttää henkilökohtaisesti vaan sen voi antaa myös eteenpäin.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Suosittu Kesäjuna aloittaa liikennöinnin maanantaina 18.6.2018. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 12.8.2018 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Kesäistä toritunnelmaa

Varma kesän merkki on myös edullisten löytöjen Kesätori, joka avautuu tutulla paikallaan OnnenKengän ja Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Kesätorilla myydään koko kesän ajan pääasiassa pukeutumisen tuotteita; kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kesätori on avoinna joka päivä kello 10 – 19.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000