EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan Kauppakatu täyttää vuoden

Juhannuksena suomalaisilla on tiedossa pitkät vapaat ja se onkin erittäin hyvä ajankohta suunnata Tuuriin, jossa koko perheelle riittää nähtävää ja tekemistä. Varsinkin sateisen sään yllättäessä paras tapa viettää keskikesän juhlaa on shoppailla Kyläkaupassa, jossa kaikki ostokset voi tehdä saman katon alla. Kyläkauppa palvelee juhannusaatosta alkaen joka päivä kello 9-23, joten ostosaikaa on runsaasti.

Juhannusaattona, perjantaina 22.6.2018 kello 12-16 Kyläkaupan Kauppakadulla juhlitaan yksivuotissynttäreitä. Juhlapäivän kunniaksi Tuulan OnnenPyörää pääsee pyörittämään aina tasatunnein ja jokainen pyöräytys voittaa – luvassa on siis varma palkinto. Kerrallaan OnnenPyörä on vauhdissa aina noin 15 minuuttia. Tasatunnein paikalla vierailee myös Ykä Yksisarvinen ja lisäksi lapsille on luvassa Lumikin kasvomaalausta ja mukana on myös prinsessa jakamassa ilmapalloja.

Juhannuksena myös hartaasti odotettu Miljoona Tivoli avaa ovensa ja on avajaispäivänään perjantaina 22.6. kaikille ilmainen. Muina päivinä alle 13-vuotiaat kieppuvat aina ilmaiseksi ja 13-vuotiaiden sekä sitä vanhempien päivärannekkeen saa 32 eurolla. Lue Miljoona Tivolista lisää toisaalta tästä lehdestä.

Juhannusviikolla Kyläkaupalla on jo vuosia tehty juhannusvihtoja. Tänäkin vuonna rengit jakavat perinnetietoa ja opastavat tekemään perinteisiä saunavihtoja torstaina 21.6.2016 klo 11-17 Tavarapuodin etupihalla. Sateen sattuessa juhannusvihtoja tehdään Tavarapuodin Keskustorilla.

Juhannustanssit Keskustorilla

Tanssit kuuluvat tietenkin juhannuksen perinteisiin. Kyläkaupalla pääsee laittamaan jalalla koreasti juhannustanssien merkeissä juhannuspäivänä, lauantaina 23.6. klo 14 – 16, jolloin Tavarapuodin Keskustorilla tanssin tahdeista vastaa iskelmälavojen kestosuosikki TT Purontaka & Tähtitaivas. Kyläkaupan juhannustansseihin on ilmainen sisäänpääsy. Tanssit tarjoaa Orcla Care Oy, jonka tunnetuimpia tuotemerkkejä Suomessa ovat Blistex, Bliw, Erittäin Hieno Suomalainen shampoo, Jordan, L300, Möller, Nutrilett, Salvequick, Savett ja WC-kukka.

Kyläkaupan Kesäjunan kyydissä on kesän makua

Tuurin kauppakylän asiakkaat ovat saaneet nauttia jo useampana kesänä Tuurin omasta Kesäjunasta ja näin on myös tänä kesänä. Ilmaisista elämysajeluista Kesäjunan kyydissä saadaan nautiskella aina 12.8.2018 asti.

Kesäjunan reitti kiertää Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin edestä, OnnenKengän juurelta Ruokapuodin eteen, sieltä karavaanarialue Onnelan kautta Miljoona Tivoliin, ja siitä Kyläkaupan sinisen sisäänkäynnin kautta takaisin OnnenKengän luo. Jokaiselta pysäkiltä voi nousta kesäjunan kyytiin, mikäli tilaa on. Juna kulkee Kyläkaupan alueella joka päivä klo 12 – 14 ja 15 – 18.30, lähdöt Tavarapuodin edestä tasalta ja puolelta.

Kesäistä toritunnelmaa

Varma kesän merkki on myös edullisten löytöjen Kesätori, joka palvelee tutulla paikallaan OnnenKengän ja Tavarapuodin punaisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Kesätorilla myydään koko kesän ajan pääasiassa pukeutumisen tuotteita; kesäisiä vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kesätori on avoinna joka päivä kello 10 – 19.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000