EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Kyläkaupan tapahtumateltalla toimintansa aloittavan Tuurin Kesäteatterin tapahtumat järjestää Tommi Soidinmäen ja Tarja Takulan yritys SoiTa tapahtuma- ja konserttituotantopalvelut Oy, jonka kanssa Kyläkauppa on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen. Kesästä 2018 alkaen yritys tuottaa Kyläkaupalla erilaisia laadukkaita ja monipuolisia kulttuuritapahtumia kesäteatteritoiminnasta konsertteihin.

Tänään torstaina 28.6.2018 klo 18 yhteislauluillassa Tommi Soidinmäki ja Mikko Alatalo

Kesän aikana Tuurin kesäteatterissa raikaa yhteislauluillat, joita isännöi upea Tommi Soidinmäki. Ensimmäisessä yhteislauluillassa vierailevana tähtenä estradin valloittaa Mikko Alatalo. Lopuksi tanssit Tommi Soidinmäki & Vastakaiku. Mikko Alatalo tunnetaan koko kansan laulattajana mm. Tammerkosken sillalla -ohjelmasta. Alatalo on julkaissut yli 30 pitkäsoittolevyä ja esiintynyt ympäri maata lukuisissa kiertueissaan vuosikymmenten ajan.

Seuraavaksi Kesäteatterin lavalla saadaan nauttia Operetin ja viihteen helmiä -konsertista lauantaina 30.6.2018 sekä musiikkipitoisesta näytelmästä Nuori Mylläri sunnuntaina 1.7.2018.

Konsertissa näyttämötaiteen upeimmat sävelet lauantaina 30.6.2018

Suomen eturivin oopperalaulajat sopraano Johanna Rusanen-Kartano ja tenori Jyrki Anttila konsertoivat Tuurin Kesäteatterissa lauantaina 30.6.2018 klo 18. Konsertin ohjelmistossa on luvassa näyttämötaiteen upeimpia säveliä sadan vuoden ajalta.

Yhteistä taidetaivalta Johanna Rusasella ja Jyrki Anttilalla on takanaan jo 20 vuotta. Sen aikana he ovat esiintyneet yhdessä useissa konserteissa ja opereteissa. Muun muassa Emmerich Kálmánin säveltämä operetti Mustalaisruhtinatar on kuljettanut heitä ympäri Suomea myös kuluneen vuoden aikana.

Tuurissa konsertissa kuullaan niin ooppera-, operetti- kuin elokuvamusiikkiakin. Ohjelmistoon kuuluu parhaimpia paloja muun muassa oopperoista Pohjalaisia ja Tosca. Operettisävelmiä kuullaan teoksista kuten Iloinen leski ja Paganini. Lisäksi luvassa on kiihkeä duetto Muistathan kai solisteille rakkaasta operetista Mustalaisruhtinatar. Kevyempien sävelmien pariin konsertissa päästään muun muassa kappaleilla Sulle salaisuuden kertoa mä voisin ja Sinun silmiesi tähden. Jyrki Anttilan vaimo Maija Anttila toimii konsertin pianistina.

Nuori mylläri -musiikkikomedia

Laulaja ja näyttelijä Tommi Soidinmäen tähdittämä Nuori mylläri perustuu Maiju Lassilan kirjoittamaan klassikkonäytelmään, jonka on ohjannut ja sovittanut Murmuu-teatterille Kunto Ojansivu. Viime syksynä kaikki Nuoren myllärin viisitoista esitystä Muuramessa olivat loppuunmyytyjä. Suuren suosion vuoksi esitys nähdään kesällä myös Tuurissa. Esitykset 1.7.2018, 8.7.2018 ja 15.7.2018 klo 15.00.

Maalaismiljööseen sijoittuva tarina kylään saapuvasta komeasta myllärin pojasta tempaa katsojan hetkessä mukaansa. Kuinka käy kylän naisväelle, kun varsin "viriililtä" vaikuttava nuori mylläri alkaa sekoittamaan tyttöjen ja akkojen päitä...

Nuori mylläri tarjoaa viihdyttäviä hetkiä, romantiikkaa ja kommelluksia - sekä tuulahduksen menneeltä ajalta. Näytelmässä kuullaan musiikkia eri vuosikymmeniltä, joten yllätyksiäkin on luvassa! Musiikista vastaa ammattimuusikoista koostuva Vastakaiku-orkesteri.

Tuurin Kesäteatterin liput ja ryhmäliput voi ostaa netistä (www.lippu.fi/tuurinkesateatteri), numerosta 044 242 2106 (klo 9-17) tai sähköpostiosoitteesta soita.tapahtumat@gmail.com. Lippujen ovimyynti alkaa tunti ennen esitystä.

Lue lisää ohjelmistosta www.tuuri.fi

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000