EN
SE
Aukioloajat
Tapahtumat
Tarjoukset
Yhteystiedot
Galleria
Palautelomake
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000

Suomen Suurin Tavaratalo

Tivoli Sariola toi juhannuksena koko kalustonsa jälleen Kyläkaupalle ja muuttui kesän odotetuksi kohokohdaksi, Miljoona Tivoliksi. Kaikki alle 13-vuotiaat pääsevät kieppumaan ilmaiseksi ja normaali päiväranneke 13-vuotiaille ja sitä vanhemmille maksaa 32 euroa.

Tivoli Sariola juhlii 130-vuotissyntymäpäiviään kuluvalla kiertueella. Vierailu Tuurin Miljoona Tivolina kestää tänä vuonna yhteensä 45 päivää.

- 130-vuotisjuhlakiertueemme kunniaksi meillä on tänä vuonna paljon uutta tivolilla, muun muassa hurja nuorisolaite The Tribe, Dumle-onnenpyöräpeli, uusia tivoliherkkuja sekä juhlatuotevalikoima, josta jokainen voi ostaa itselleen tivolimuiston kotiin viemiseksi, Tivoli Sariolan toimitusjohtaja Ville Sariola listaa.

 

Uusien laitteiden ja tuotteiden lisäksi Tivoli Sariolasta on ilmestynyt kirja

- 130-vuotias historiamme on kerätty yksiin kansiin Huvin huipulla 130 vuotta -juhlateokseen, joka on myynnissä kiertueella. Suomalainen tivoliperinne pääsi hiljattain osaksi Elävän perinnön kansallista luetteloa, oma historiamme on siis Unescon kuvauksen mukaisesti suojeltavaa kulttuuriperintöä. Olemme tästä valtavan ylpeitä ja onnellisia siitä, että voimme jakaa tarinamme muille juhlateoksen muodossa. Kirjan tarinoita tukee tivolikentälle rakennettu Suomen ensimmäinen kiertävä tivolimuseo ja-näyttely, Ville Sariola kertoo. Kirja valmistui Tivoli Sariolan ja Kirjakaari Oy:n yhteistyönä.

 

Juhlakiertueen kantava teema on tivolin ja tivoliperinteen juhliminen yhdessä.  - Tämä vuosi on meille tärkeä etappi, jota haluamme juhlia kaikkien tivolin ystävien kanssa. Tervetuloa siis synttäreillemme Tuuriin, tehdään näistä yhdessä vuoden parhaat juhlat, Ville Sariola sanoo.

 

Hyödynnä pandalippuun sisältyvä Miljoona Tivoli-etu

Tivoli Sariolan rannekehinta on siis normaalisti 32 euroa, mutta tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Miljoona Tivoliin pääsevät ilmaiseksi myös 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat esimerkiksi hyödyntämällä Ähtäri Zoon pääsylippuun kuuluvan edun: Kyläkauppa lahjoittaa 100 000 ensimmäiselle pandojen luona vierailevalle ilmaisen Miljoona Tivoli -päivärannekkeen. Rannekkeeseen oikeuttavan lahjakortin voi lunastaa Kyläkaupan Infosta tai Miljoona Tivolin lipunmyynnistä Ähtäri Zoon pääsylipulla. Miljoona Tivoli -etua ei tarvitse käyttää henkilökohtaisesti vaan sen voi antaa myös eteenpäin.

 

Tiesitkö tämän Tivoli Sariolasta?

-          Tivoli Sariolan juuret kantavat vuoteen 1888. Suvun omien lähteiden mukaan toiminta olisi virallisesti alkanut 15.6. Keravan asemaa vastapäätä sijaitsevan ratapihan takana.

-          Tivoliperinne Suomessa on hyväksytty osaksi Suomen Elävän perinnön kansallista luetteloa, joka liittyy Unescon yleissopimukseen aineettoman kulttuuriperinnön suojelemisesta Suomessa. Aineeton kulttuuriperintö käsitteenä sisältää ilmiöitä, jotka elävinä ja muuntuvina säilyvät sukupolvelta toiselle.

-          Tivoli Sariola on Suomen ainoa tivoli, jonka kentällä nähdään päivittäin nukketeatteriesityksiä sekä ilma-akrobatiaesityksiä.

-          Yhteistyö Lastenklinikoiden Kummien kanssa on jatkunut jo vuosia Lastenklinikkavierailujen ja tapahtumapäivien muodossa. Lisäksi jokaisesta myydystä päivärannekkeesta lahjoitetaan 10 senttiä Lastenklinikoiden viihtyvyyteen.

 

Miljoona Tivoli on avoinna 5.8.2018 saakka joka päivä kello 12-18 ja tarjoaa iloa ja huvia koko perheelle vauvasta vaariin. Tivolin kattavasta laitevalikoimasta jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa. Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille.

Shoppaile
Lahjakorttiverkkokauppa
Tarjoukset
Tavarapuoti
Ruokapuoti
Pihamyymälä
Kauppakatu
Matkamuistot ja kuvat, Fuji-piste
Kyläkaupan Bensa-asema
Brändit
Hius ja Kauneus Ateljee
Herkuttele
Vesa's Steakhouse
Vesa's Cafe
Spice Ice Jäätelobaari
Vesa's Burger
OnnenKivi Ravintola
Kyläkaupan Wanhanajan Kahvila
Miljoona Rock ravintola
OnnenTähti Pizza Buffet
OnnenTähti Kahvila
Kyläkaupan Bensa-asema
Lounaslistat
Majoitu
Hotelli OnnenTähti
   Varaa huone
Karavaanarialue Onnela
Viihdy
Tapahtumakalenteri
Lapsiperheille
Lego -pienoismalli
Markan Tarina
Minigolf
Muumi -leikkipuisto
AKU PARK
Riemu Park
Ajankohtaista
Kyläkauppa-uutiset
Tarjoukset
Tapahtumakalenteri
Info
Aukioloajat
Kyläkaupan esite
Kyläkaupan esite eng
Kyläkaupan esite swe
Kyläkaupan tarina
Kyläkaupan kartat
Kyläkaupan lähellä
Lahjakorttiverkkokauppa
Lasku/erämaksu
Keskustori
Media
Palaute
Ryhmämatkailu
Työpaikat
Usein kysyttyä
Yrityskortti
Reklamaatiot ja tuotepalautukset
Tietosuojaseloste
Yhteystiedot
Kyläkaupan arvonnat
Yhteystiedot
Veljekset Keskinen Oy
OnnenTie 7
63610 Tuuri
kylakauppa@tuuri.fi
p. 010 770 7000